3hp motor fase tunggal

3 motor listrik hp kanthi regane larang

Rega motor 3hp

Motor Elektrik Phase Tunggal

3 motor listrik hp kanthi rega apik saka China lan India.

3 hp motor listrik fase tunggal Tertutup Kipas Pendingin 

3 hp motor listrik 3450 rpm fase tunggal sing dirancang khusus kanggo gawe kayu

3 hp tugas pertanian motor listrik kanggo digunakake ing macem-macem aplikasi pertanian.

3 hp motor listrik 1725 rpm fase tunggal, Perlindhungan Thermal Otomatis, 115 Volt, 60 Hz

About motor listrik 3 hp

Baris ekstensif motor Single Fase Tujuh Sogear kasedhiya ing konstruksi Open Drip-proof lan TEFC ing fase tunggal, motor listrik fase tunggal. Uga, siji motor listrik 3 hp 3450 rpm fase siji dirancang kanggo digunakake karo alat mesin, pompa, kompresor, conveyor, penggemar lan tujuan umum liyane. Kita teka ing kene kanggo ndhukung kabeh perbaikan logam lan perawatan sampeyan sawise tuku saka kita. Kabeh fase tunggal motor listrik 7.5 hp anyar lan ora digunakake utawa tangan liya.

Tugas pertanian motor listrik 3 hp kasedhiya kanthi desain 3-phase, wiwitan kapasitor, utawa desain motor kapasitor pamisah permanen. 1 Tahap - 1740 RPM - TEFC - Mount Kaku - 180 Frame - Seri Tugas Seri 3 hp rega listrik listrik Dibangun kanggo Industri Pertanian sing Kuwasa. Dheweke kualitas apik kaya motor fase tunggal leeson 3hp.


3 hp pamula motor listrik ing macem-macem amp kanthi rega sing larang. Perlindhungan kakehan manual lan konstruksi bantalan bola kanggo keamanan lan umur dawa. Uga kanggo motor listrik 2 hp 1725 rpm fase tunggal. Ana YL tunggal phase 20 hp 20 kw motor listrik ac cilik, Aluminium Housing, yen sampeyan butuh solusi tenaga kuda sing gedhe. Tuku motor fase siji kanthi rega paling apik ing India utawa China lan Toko kita kanggo kabeh jinis motor induksi fase tunggal & motor induksi listrik. 

3 hp motor 1440 rpm, iku cocog kanggo jinis nyuda kacepetan, utawa reducer gir. sing nggunakake gir cacing ing pucuk suda. Saiki Beban Lengkap ing Amperes Single-phase Alternating Saiki 2 listrik motor listrik 1725 rpm fase tunggal.
model Daya (KW) Amps kacepetan EF. Fctorer Torque Tandha Amps
YL711-2 0.37 2.2 2800 67 0.92 1.8 16
YL712-2 0.55 3.9 2800 70 0.92 1.8 21
YL801-2 0.75 4.9 2800 72 0.95 1.8 29
YL802-2 1.1 7.0 2800 75 0.95 1.8 40
YL905-2 1.5 9.4 2800 76 0.95 1.7 55
YL90L-2 2.2 13.7 2800 77 0.95 1.7 80
YL100L1-2 3 18.2 2800 79 0.95 1.7 110
YL112M-2 4 26.6 2850 77 0.82 2.2 175
YL711-4 0.25 2.0 1400 62 0.92 1.8 12
YL712-4 0.37 2.8 1400 65 0.92 1.8 16
YL801-4 0.55 4.0 1400 68 0.92 1.8 21
YL802-4 0.75 5.1 1400 71 0.92 1.8 29
YL90-4 1.1 7.3 1400 73 0.95 1.7 40
YL90-4 1.5 9.7 1400 75 0.95 1.7 55
YL100L1-4 2.2 13.9 1400 76 0.95 1.7 80
YL112M-4 3 18.6 1400 77 0.95 1.7 110
YL90S-6 4 27.1 1400 78 0.77 2.2 175
YL90L-6 5.5 31.2 1400 78 0.79 2.2 200
YL100L1-2 1.5 11.4 2850 74 0.81 2.5 80
YL100L2-2 2.2 16.5 2850 75 0.81 2.2 120
YL100L1-4 1.1 9.6 1440 71 0.74 2.5 60
YL100L2-4 1.5 12.5 1440 73 0.75 2.5 80
YL100L1-6 0.55 6.9 950 60 0.60 2.5 35
YL100L2-6 0.75 9.0 950 61 0.62 2.2 45
YL112M-2 3 21.9 2850 76 0.82 2.2 150
YL112M-4 2.2 17.9 1400 74 0.76 2.2 120
YL112M-6 1.1 12.2 950 63 0.65 2.2 70
YL132S-2 3.7 26.6 2850 77 0.82 2.2 175
YL132S-4 3 23.6 1400 75 0.77 2.2 150
YL132M-4 3.7 28.4 1400 76 0.79 2.2 175
YL132S-6 1.5 14.8 950 68 0.68 2.0 90
YL132M-6 2.2 20.4 950 70 0.70 2.2 13

Hubungi Kami Mangga Yen Sampeyan Ana Pitakonan ing Porducts Kita.

 sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2022 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.