Inggris English

3hp motor fase tunggal

3 motor listrik hp kanthi regane larang

Rega motor 3hp

Motor Elektrik Phase Tunggal

3 motor listrik hp kanthi rega apik saka China lan India.

3 motor hp motor tunggal fase Lengkap Kipas-Kelangan Kering

3 motor hp 3450 rpm fase tunggal sing dirancang khusus kanggo gawe kayu

Tugas peternakan motor listrik 3 hp kanggo digunakake ing macem-macem aplikasi pertanian.

3 motor hp 1725 rpm fase tunggal, Perlindungan Terma Auto, Voltan 115, 60 Hz

About motor listrik 3 hp

Garis motor Singa tunggal ekstra motor Fase Umum kasedhiya ing Bukak Bukti Bukti lan konstruksi TEFC ing tahap siji, motor listrik fase tunggal. Kajaba iku, motor listrik 3 hp 3450 rpm fase tunggal dirancang kanggo nggunakake piranti mesin, pompa, kompresor, penghantar, penggemar lan tujuan umum liyane. Kita kene kanggo nyengkuyung kabeh kerja logam lan pangopènan sampeyan nalika sampeyan wis tuku saka kita. Kabeh fase motor listrik 7.5 hp kita kabeh anyar lan ora digunakake utawa tangan liyane.

Tanduran peternakan motor listrik 3 hp kasedhiya karo 3-phase, dimulai kapasitor, utawa pamisah motor kapasitor pamisah. ing 1 Phase - 1740 RPM - TEFC - Gunung Kaku - 180 Frame - Farm Duty Series 3 hp motor listrik rega Dibangun kanggo Industri Pertanian Tough. Lagi kualitas apik kaya motor phase 3hp leeson XNUMXhp.


Starter motor listrik 3 hp ing macem-macem amp kanthi rega gedhe. Perlindhungan manual kanthi beban lan konstruksi werni kanggo keamanan lan umur dawa. Uga kanggo motor listrik 2 hp 1725 rpm fase tunggal. Ana fase YL 20 hp 20 kw cilik cilik motor cilik, Perumahan aluminium, yen sampeyan duwe solusi horsepower gedhe. Tuku motor fase tunggal kanthi rega paling apik ing India utawa China lan Toko kita kanggo kabeh jinis motor induksi phase siji & motor induksi listrik.

3 hp motor 1440 rpm, apik kanggo jinis kecepatan sing luwih murah, utawa reducer gear. sing nggunakake pindah cacing ing mburi sing suda. Beban Lengkap Saiki ing Amperes Single-Phase Alternatif Saiki 2 hp motor listrik 1725 rpm fase tunggal.
model Daya (KW) Amps kacepetan EF. Fctorer Torque Tandha Amps
YL711-2 0.37 2.2 2800 67 0.92 1.8 16
YL712-2 0.55 3.9 2800 70 0.92 1.8 21
YL801-2 0.75 4.9 2800 72 0.95 1.8 29
YL802-2 1.1 7.0 2800 75 0.95 1.8 40
YL905-2 1.5 9.4 2800 76 0.95 1.7 55
YL90L-2 2.2 13.7 2800 77 0.95 1.7 80
YL100L1-2 3 18.2 2800 79 0.95 1.7 110
YL112M-2 4 26.6 2850 77 0.82 2.2 175
YL711-4 0.25 2.0 1400 62 0.92 1.8 12
YL712-4 0.37 2.8 1400 65 0.92 1.8 16
YL801-4 0.55 4.0 1400 68 0.92 1.8 21
YL802-4 0.75 5.1 1400 71 0.92 1.8 29
YL90-4 1.1 7.3 1400 73 0.95 1.7 40
YL90-4 1.5 9.7 1400 75 0.95 1.7 55
YL100L1-4 2.2 13.9 1400 76 0.95 1.7 80
YL112M-4 3 18.6 1400 77 0.95 1.7 110
YL90S-6 4 27.1 1400 78 0.77 2.2 175
YL90L-6 5.5 31.2 1400 78 0.79 2.2 200
YL100L1-2 1.5 11.4 2850 74 0.81 2.5 80
YL100L2-2 2.2 16.5 2850 75 0.81 2.2 120
YL100L1-4 1.1 9.6 1440 71 0.74 2.5 60
YL100L2-4 1.5 12.5 1440 73 0.75 2.5 80
YL100L1-6 0.55 6.9 950 60 0.60 2.5 35
YL100L2-6 0.75 9.0 950 61 0.62 2.2 45
YL112M-2 3 21.9 2850 76 0.82 2.2 150
YL112M-4 2.2 17.9 1400 74 0.76 2.2 120
YL112M-6 1.1 12.2 950 63 0.65 2.2 70
YL132S-2 3.7 26.6 2850 77 0.82 2.2 175
YL132S-4 3 23.6 1400 75 0.77 2.2 150
YL132M-4 3.7 28.4 1400 76 0.79 2.2 175
YL132S-6 1.5 14.8 950 68 0.68 2.0 90
YL132M-6 2.2 20.4 950 70 0.70 2.2 13

Hubungi Kami Mangga Yen Sampeyan Ana Pitakonan ing Porducts Kita.

sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2020 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.