Inggris English

5 HP Electric Motor

Entuk Pitakon Kanggo Motor Elektrik 5 HP

5 HP Elektrik Elektrik Kanggo Didol

Fase listrik 5 hp 3

5 motor hp 1725 rpm fase tunggal, Jaringan listrik hp 5 hp akeh ing Sogears Industrial Supply. Sogears Industrial sumber kasedhiya kanggo ndhukung kabeh kerja kerja logam lan perawatan. 5 motor hp motor 3, 5 motor prau motor, 240v 5hp motor listrik etc.

Minangka supplier global 5 hp 184t pigura motor fase tunggal lan fasa listrik 5 hp 120v kanthi ukuran pigura IEC Y2-112M-4, kita nawakake macem-macem jinis fase 5 motor XXXX X-XXXX XXXX lan XXXX-3 motor urutane. 5 motor hp 184 rpm fase tunggal. Kategori iki nampilake garis motor motor kompresor lengkap saka motor listrik 5v 1725hp menyang horsepower 240 lan ndhuwur. Merek motor listrik anyar 5 HP 10 volt kompresor tugas listrik. kanthi rega gedhe, welcome kanggo takon kita.

Kanggo tetanèn, pabrik, irigasi, industri minyak & gas utawa stasiun pompa kotamadya cilik, fase 5 motor hp 3 nduwe peran penting. We stock listrik, magneto, motor rodha 10 hp motor listrik, motor boat 5 hp lan liya-liyane.

Entuk motor kompresor udara gantian kanggo kompresor Ingersoll rand t30, motor listrik 240v 5hp minangka pilihan sing paling apik kanthi rega murah paling murah ing motor 5HP North American Electric; kahanan sing apikan banget karo motor hng 5 ing sirkuit amp 30, motor listrik 5 hp kinerja 3 XMUMX RPM AC Electric Motor 3000 KWH kanthi rega paling murah saka Sogears.

Ukuran motor standar kw, Arus beban lengkap kanggo voltase 460, voltase 230 lan motor listrik 5 hp 120v - fase tunggal lan 3, Tujuan Umum AC, kita nyedhiyakake spesifikasi motor hng 5, hubungi kita utawa email kanggo katalog PDF.

Umume motor listrik 5 hp 120v dirancang kanggo mbukak ing 50% nganti 100% beban dirating. Dhuwur torsi. Factor Service: nganti 1.15, nanging motor listrik Tiga phase gantian 5 hp biasane nyedhiyakake efisiensi sing luwih dhuwur.

Pelopor ing industri, kita nawarake motor listrik 5 hp motor 1725 rpm fase tunggal, motor listrik 240v 5hp, Motor Elektrik Tiga Fase, Motor Elektrik Flour Mill lan Motors Fase Fase Tunggal menyang donya lan menehi layanan sing paling apik sawise dodolan.

5 motor listrik hp 3 diwatesi kanthi sistem penggemar penyejukan lan menehi kinerja sing paling apik kanggo pasokan listrik. Motor boat 5 hp diprodhuksi kanthi tahan lan linuwih, malah bisa menyang motor listrik 5 hp 3600 rpm.

Torsi motor listrik 5 hp, 1.5 Kg-M, 1400 RPM, 132 Frame, 3 Frase, 5, SPFV karo Blower, 56 motor hp 5, ukuran Horsepower kasedhiya saka macem-macem saham. Tujuan motor XNUMX hp lan kendali, ora hubungi kita kapan wae.

sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2020 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.