Jahitan motor gear cacing helik

Jahitan motor gear cacing helik

Jahitan motor cacing helik, jahitan helik vs gear cacing, kotak gear cacing helical, gaman helik kanggo didol, alat pemacu helikopik, pompa helikopter, motor ngaput motor, pemotong gear helik, gear helik pdf

S seri jinis helm gir cacing heliks. Gir pengurangan cacing ana rong seri, ing versi XA kanthi poros lan XF-XC kanthi suplai sing dipasang kanggo motor. 

Motor gear cacing helikopter nganggo mode sambungan langsung motor kasebut, lan struktur kasebut minangka gear helical tahap pertama ditambahake transmisi gear cacing pertama. Output dipasang batang lan dilengkapi ing enem gaya dhasar sing dipasang. Bisa dibalikake lan dibalik. Gear helik ngetrapake permukaan waos, operasi stabil, kapasitas sing nggawa gedhe, suhu lingkungan kerja -10 ° C ~ 40 ° C. Produk iki nduwe ciri variasi kacepetan gedhe, struktur kompak lan instalasi sing trep dibandhingake karo produk sing padha.

Motor gir heliks inline lan bevel, motor gir kecepatan poros paralel, lan kothak gir cacing nganggo motor AC. Rentang dibangun ing aluminium utawa casting wesi, lan nutupi torsi, kanthi motor gaya cacing Helical versi gaya anyar, Ukuran motor gir bisa digawe ing n2 = 22.8 rpm 1 hp, 230 / 400V 50Hz output sisi 5 kelas efisiensi IE2, Kanggo instruksi operasi, hubungi kami. 

Jahitan motor gear cacing helikJahitan motor gear cacing helik

S seri motor helikopter siri helikopter (rasio kacepetan gedhe), 

1. S seri reducer nduweni konten teknis sing dhuwur, lan duwe kombinasi peralatan helik lan peralatan cacing kanggo nambah torsi lan efisiensi mesin kasebut. Produk produk iki nduweni spesifikasi lengkap, jangkauan kecepatan sing lengkap, kecekapan sing apik, adaptasi karo macem-macem cara instalasi, kinerja, safety lan linuwih, urip layanan dawa, lan implementasine standar internasional.

2. Lumahing awak duweni keruwetan lan keruwetan panas, penyerapan getaran sing kuwat, kenaikan suhu rendah lan kurang swara.

3. Mesin duwe kinerja pengedap sing apik lan adaptasi sing kuat kanggo lingkungan kerja.

4. Sèsi helai helikopter suda reducer gear duwe tliti transmisi dhuwur, utamane cocog kanggo kesempatan kanthi asring diwiwiti. Bisa disambungake karo macem-macem reducer kacepetan lan dilengkapi macem-macem jinis drive motor. Bisa dipasang ing operasi transmisi 90 derajat.

Posisi.

5, materi helikopter reducer 20CrMnTi, lan sawise perawatan panas lan ngombe carburizing lan ngilangi, kekerasan permukaan bisa tekan 58-62HRC, pangolahan waos, tliti bisa dadi abu-abu 5-6, kanthi tliti diproses kanthi tinggi, transmisi stabil, volume sithik menehi Fitur kayata kapasitas dhuwur lan umur dawa.

6. Pit motor motor helikopter bisa dilengkapi macem-macem jinis motor kanggo mbentuk integrasi elektromekanik, kanthi njamin karakteristik kualitas produk.

Jahitan motor gear cacing helikJahitan motor gear cacing helikJahitan motor gear cacing helikJahitan motor gear cacing helik

Karakter kinerja:

1. Kombinasi peralatan helik lan gear cacing duwe struktur kompak lan rasio pengurangan gedhe.

2, cara instalasi: instalasi sikil, instalasi batang berongga, instalasi flange, instalasi lengen torsi, instalasi flange cilik.

3. mode Input: sambungan langsung motor, konektor sabuk motor utawa batang input, gandungan input flange.

4. efisiensi rata-rata: rasio pengurangan 77% kanggo 7.5-69.39; 62% kanggo 70.43-288; lan 57% kanggo kombinasi S / R.

5, lan kombinasi seri R bisa entuk rasio kacepetan sing luwih gedhe.

parameter teknis:

Range rasio kacepetan: jinis dhasar 9.96 ~ 244.74, jinis kombinasi seri S / R bisa tekan 8608

Kisaran torsi: 43 ~ 4200 Nm

Daya listrik: 0.18 ~ 22 kW

jinis struktur:

S-batang sambungan sambungan jinis SF-batang, instalasi flange

S ... S- nuduhake sumbu dipasang sumbu SA-sumbu

Batang SAF-dipasang, flange dipasang SAT-batang kanthi lengen torsion

Jahitan motor gear cacing helikJahitan motor gear cacing helik

Jahitan motor gear cacing helikJahitan motor gear cacing helik

Seri pengembangan iki podho padha karo reducer K-Series lan bisa digunakake kanthi ganti. Nanging, ing jumlah kekuwatan lan pigura sing padha, seri S bisa entuk dekorasi rasio kacepetan sing luwih gedhe.

Model utama reducer gear worm worm worm S seri yaiku:

S / SA / SAF / SAT37, S / SA / SAF / SAT47, S / SA / SAF / SAT57, S / SA / SAF / SAT67, S / SA / SAF / SAT77, S / SA / SAF / SAT87, S / SA / SAF / SAT97, S / SA / SAF / SAT107

Nalika nggunakake konsep modular lan gabungke unit gir cacing helical saka seri S karo motor AC dadi gearmotor cacing heliks, utawa karo servomotor. Sami karo motor liyane ing gir China Helic Worm Helical Series liyane, motor gir Speed, nanging sampeyan bakal nemokake rincian akeh babagan pabrikan motor gir Cacing China, motor gir versi sadurunge lan produk motor gir sing wis dipasang ing para pelanggan kayata pabrik semen , tanduran watertreatment, plant press oil lan liya-liyane lan kabeh motor gir cacing heliks minangka komponen drive swara sing kurang. Kita Bisa digunakake ing metallurgi, pertambangan, angkat, industri entheng, kimia, transportasi, konstruksi lan mekanisme pengurangan kecepatan peralatan mekanik liyane.

Jahitan motor gear cacing helik

1.Seknologi industri lan pangayoman lingkungan
2. Pangolahan data
3.Bangunan lan konstruksi
4.Agrikultur lan panganan
5.Teksile lan kulit
6.Kanggo paling akeh lan kertas
7.Masa mesin cuci

Motore gir SYA HELIS Taiwan s series Taiwan S, berkualitas tinggi nanging luwih larang tinimbang kita, lan ing kene sampeyan bisa Temokake Rincian babagan motor S seri HEMISI WORLD gearing padha lan rega sing paling kompetitif. Kita, pabrik Sogears misuwur wiwit diwiwiti ing taun 1993 - Suplier, Trader lan Eksportir macem-macem gearbo Helical Worm. Minangka produsen motor roda gigi, Sogears uga ngasilake motor gir heliks seri K / F / R sing dirancang mirip karo merek SEW. Kita nyedhiyakake kabeh Motors Gir Helical standar SEW Eurodrive, MovITRAC, Motors Gir Helical Bevel, Motor Gir Worm Helical, Gearmotor Helm Poros Paralel. Pabrik kita uga nawakake layanan khusus lan grosir. Aja bebas tuku diskon diskon seri motor gir cacing heliks sing digawe ing Tiongkok ing stok ing kene saka pabrik.

Bahan omah

Wesi wesi / Wesi mulus

Omah omah

HBS190-240

Gear materi

Baja wesi 20CrMnTi

Lumahing atos garan

HRC58 ° ~ 62 °

Gear inti atose

HRC33 ~ 40

Bahan poros Input / Output

Baja wesi 40CrMo

Input / Output batang atos

HRC25 ~ 30

Mesin machining tliti

mecah akurat, 6 ~ 5 Bahan

Minyak pelumas

GB L-CKC220-460, Shell Omala220-460

perawatan panas

tempering, cementiting, quenching, lsp.

efficiency

94% ~ 96% (gumantung ing tahapan transmisi)

Bising (MAX)

60 ~ 68dB

Temp. munggah (MAX)

40 ° C

Temp. munggah (Minyak) (MAX)

50 ° C

geter

≤20µm

backlash

20Arcmin

Brand saka bantalan

Bantalan kualitas merek China, HRB / LYC / ZWZ / C & U Utawa merek liyane sing dijaluk, SKF, FAG, INA, NSK.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Layanan Kita


1.1. Kita nyedhiyakake Garansi 15 wulan. Kita ahli kanggo gir cacing heliks tunggal lan multi-tataran. Kita dadi mitra sampeyan kanggo perusahaan mesin lan proyek sing misuwur ing saindenging jagad. Ketik saka flange motor lan kopling motor kanggo motor IEC mung kanggo poros soild. 
1.2. Kita duwe ewonan motor gir motor. Saka Daya Input 0.06KW nganti 200KW, Rasio 1.3-289.74, Kecepatan output 0-1095rpm lan torsi Output 1.4-62800Nm. Dheweke bisa nyukupi kabeh syarat sing beda kanggo macem-macem industri. Drive cacing heliks minangka susunan gir heliks ing endi cacing nyemprot karo gir cacing, Motor kanthi sistem cacing heliks iki asring digunakake ing dolanan lan sistem cilik liyane. Gigi heliks ing tangan tengen utawa cacing tangan tengen yaiku untu sing muter.
1.3. Kita nyedhiyakake katalog E-Katalog utawa Kertas, saengga sampeyan bisa milih model kanthi gampang miturut syarat sampeyan 
1.4.Sampeyan ngunjungi pabrik kita kanggo mriksa produk, bisa mbantu sampeyan menehi hotel utawa tiket

Jahitan motor gear cacing helikJahitan motor gear cacing helik
 
2.Komputer Informasi

2.1.Perusahaan kami:
We spesialis ing nyuda drive transmisi drive luwih saka 20 taun! Top supplier paling apik 5 China.China sogear Gear motor, motor pengurangan gear kualitas tinggi lan nyediakake Motors motor, pabrikan motor gear. Kapasitas Produksi: luwih saka setengah yuta set motor gir kecepatan saben taun.

2.2.Para Orang Kita: 
Perusahaan kasebut duwe kekuwatan teknis sing kuat. Saiki duwe luwih saka 400 karyawan, kalebu luwih saka 40 teknisi teknik lan 10 ahli lan insinyur senior sing nikmati tunjangan khusus Dewan Negara. Kita ngasilake Gearboxes Helical Cacing, Box Gear Bevel, Box Gear Helical, uga Distributor Resmi, Suplier, Dealer kanggo Siemens, China & India.
 
2.3. Kita Sertifikat:
Lulus "Sertifikat Sistem Kualitas Internasional ISO 9001", "Kredit Kualitas Internasional AAA ++ Ceritifacte", "Sertifikat SGS Swiss", Merek Ikon ing Industri Elektromekanik Tiongkok "," lan liya-liyane.

3. Pitakonan

P: Apa jinis motor gear sing bisa sampeyan lakokake?
A: Produk utama perusahaan kami: JWB-X seri transmisi kanthi terus-terusan mekanik, motor gir cacing seri RV, motor gir gir gir siklus B / JXJ, motor gir seri NCJ, lan motor gir heliks seri RJ, FK, S (padha karo JAHIT), luwih saka satus model lan ewu spesifikasi.

P: Apa aplikasi motor gear kasebut?
A: Produk umume digunakake ing keramik, kaca, panganan, metalurgi, bir & minuman, nyetak lan pewarnaan, tekstil, teknik petrokimia, logistik gudang, mesin gawe kayu, peralatan perlindungan lingkungan, percetakan lan kemasan, apotek, lan kulit. Produk didol ing sawetara negara lan wilayah, kayata Eropa, Amerika, lan Asia Tenggara, lan duwe puluhan distributor lan agen layanan sawise-adol.

Jahitan motor gear cacing helikJahitan motor gear cacing helik

Jahitan motor gear cacing helikJahitan motor gear cacing helik

P: Apa materi sing sampeyan gunakake?

A1: Awak omah Aluminium (Kanggo motor gir cacing seri RV Ukuran 30 ~ 90) Motor gir cacing helical entuk torsi dhuwur kanthi kecepatan murah lan rega sing terjangkau. Dheweke dipasang kanthi gir heliks lan cacing. Kanggo header motor gir cacing heliks, iku peralatan cacing sing regane larang banget. Gir cacing kanthi ukuran SB025 - SB090 digawe nganggo aluminium lan SB110-SB150 ing wesi cor. 

A2: Besi cor (Kanggo motor gir cacing seri RV, Ukuran 110-150, Kanggo motor gir heliks seri NCJ & F / R / S / K)

Jahitan motor gear cacing helikJahitan motor gear cacing helik

Motors Cacing Helical merek Sogears lan motor servo-motor. Kanthi negesake jangkauan kinerja sing luwih murah, unit gir cacing kanthi servo-motor integral, dadi solusi sing larang regane kanggo drive kanthi motor kanthi sudut. Efisiensi luwih apik tinimbang gear cacing murni. Detil liyane minangka nderek:

SIZE
Batang Dia. (Mm)
Hallow Padhet
Dhuwur Pusat
Output Flange Dia. (Mm)
Daya (kw)
aspek
Torsi sing bisa ditampa (Nm)
Bobot (KGS)
37
20k6
φ20h7
82
φ120 / 160
0.18-0.75
10.27-165.71
90
7
47
25k6
φ25h7
100
φ160
0.18-1.50
11.46-244.74
170
10
57
30k6
φ30h7 / 35h7
180
φ200
0.18-3.0
10.78-196.21
300
14
67
35k6
φ40h7 / 45h7
140
φ200
0.25-5.50
11.55-227.20
520
26
77
45k6
φ50h7 / 60h7
180
φ250
0.55-7.50
9.96-241.09
1270
50
87
φ60m6
φ60h7 / 70h7
225
φ350
0.75-15.0
11.83-223.26
2280
100
97
φ70m6
φ70h7 / 90h7
280
φ450
1.50-22.0
12.5-230.48
4000
170

Jahitan motor gear cacing helikJahitan motor gear cacing helik

Jahitan motor gear cacing helikperalatan helik vs gaman cacing

tanggal

22 Januari 2015

tags

Gear Helik, Gangguan Worm, motor Gear Cacing, Motors Gear Helical

 sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2022 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.