Inggris English

Motor Servo

motor servo kualitas apik

Motor servo khusus kanggo posisi dhuwur-presisi, tliti.

Mikro servo motor

Babagan produk

Timot motor servo PLC mandhiri

Sampeyan bisa nyambung cilik motor servo langsung menyang Arduino ngontrol posisi poros pas banget.SG90 minangka servo 9g sing paling populer ing saindenging jagad. A drive servo utawa amplo servo tanggung jawab kanggo nggayuh motor servo. Sub- umum umum ikiservo mikro minangka salah sawijining servis sing paling entheng. MG996R minangka ateges versi nganyari. MG995 minangka motor servo sing kondhang amarga kinerja lan regane murah. Alit algoritma adaptif ClearPath njamin kinerja dhuwur.

Sawetara karya Kita Apik

PRODUK LAMPIRAN KAMI

Babagan Kita & Layanan

SERVICE kita

Penjualan langsung pabrik, jaminan penjualan, kualitas dipercaya, lan menehi dhukungan teknis. Yen nemoni masalah, panjaluk babagan layanan pelanggan. Unimotor hd yaiku motor motor servo sikat tanpa sikat dinamis. Informasi rinci lan ulasan kanggo servo SG90. Mini servo cukup nyengsemaken. SG90 sing paling populer 9g servo ing jagad. Roda Servo Puter Rotasi.

Desain Produk
iklan
Testing Anggota
Stamping
komposisi produk
Service kita
Desain Interaksi
Development

Industri aplikasi

Produk iki digunakake kanthi akeh lan bisa ditrapake ing industri ing ngisor iki.

Alat mesin CNC, mesin tekstil, mesin kemasan, mesin percetakan, mesin kerja kayu, peralatan produksi baterei energi anyar lan industri liyane. Sinau babagan motor Servo SG90. The MG996R yaiku servo gear logam motor nganggo torsi maksim paling gedhe 11 kg /cm. Dhuwur torsi biasane ana servo sing luwih larang utawa luwih gedhe.

Babagan fitur lan kaluwihan produk

Awak kompak, kanthi kontrol PLC; kontrol langsung, belajar mandiri. Rega online murah kanggo DC Servo Motors sing bermutu kanthi akeh. Aktorator dinamix wis digunakake dening saben universitas utama.Linear servos beroperasi minangka pengganti langsung kanggo standar. Sing pertama kanggo pengontrol servo USB generasi kedua Pol.

Dadi Apa Sabanjure?

Waca Wong! Ayo ngobrol.

sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2020 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.