Motor Servo

motor servo kualitas apik

Motor servo khusus kanggo posisi dhuwur-presisi, tliti.

Mikro servo motor

Babagan produk

Timot motor servo PLC mandhiri

Sampeyan bisa nyambung cilik motor servo langsung menyang Arduino ngontrol posisi poros pas banget.SG90 minangka servo paling populer 9g ing saindenging jagad. Drive servo utawa servo amplifier tanggung jawab kanggo nguatake motor servo. Sub umum ikiservo mikro minangka salah sawijining servo paling entheng sing digawa. MG996R ateges versi nganyari. MG995 minangka motor servo sing misuwur kanthi kinerja lan regane murah. Algoritma servo adaptif ClearPath njamin kinerja dhuwur.

Sawetara karya Kita Apik

PRODUK LAMPIRAN KAMI

Babagan Kita & Layanan

SERVICE kita

Penjualan langsung pabrik, jaminan penjualan, kualitas sing bisa dipercaya, lan nyedhiyakake dhukungan teknis. Yen sampeyan nemoni masalah, takon layanan pelanggan. Unimotor hd minangka rangkaian motor servo AC tanpa sikat sing dinamis. Informasi lengkap lan ulasan kanggo servo SG90. Mini servo cukup nyengsemake. SG90 paling populer 9g servo ing jagad iki. Roda Servo Rotasi Terus-terusan. 

Desain Produk
iklan
Testing Anggota
Stamping
komposisi produk
Service kita
Desain Interaksi
Development

Industri aplikasi

Produk iki digunakake kanthi akeh lan bisa ditrapake ing industri ing ngisor iki.

Alat mesin CNC, mesin tekstil, mesin kemasan, mesin cetak, mesin kayu, peralatan produksi batere energi anyar lan industri liyane. Sinau babagan motor Servo SG90Ing MG996R yaiku servo gir logam motor nganggo torsi maksim paling gedhe 11 kg /cm. Dhuwur torsi biasane digandhengake karo servo sing luwih larang utawa luwih gedhe.

Babagan fitur lan kaluwihan produk

Awak kompak, kanthi kontrol PLC; kontrol langsung, sinau mandhiri. Rega murah online kanggo stok DC Servo Motors ing kualitas dhuwur. Aktuator Dynamixel wis digunakake dening saben universitas utama. Serine liner minangka panggantos langsung kanggo standar. Pertama saka kontroler USB USB generasi kaping loro Pololu. Servo Tower Pro SG90 minangka salah sawijining motor servo sing paling murah

Dadi Apa Sabanjure?

Waca Wong! Ayo ngobrol.

 sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2022 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.