Inggris English

Babagan awake dhewe

Pabrikan motor Gear
0
Taun Ditetepake Kita
0
Penjualan taunan
0
Tutup Negara
0
Pabrik cabang
0
Nomer Pelanggan
0
Staffs Kita

PABRIK WISATA

Bagéan saka Pelanggan Kita

Servo motor
motor brushless
stepper motor
motor induksi
motor motor
blower motor
motor sinkron
pindah pesawat

sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2020 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.