Babagan awake dhewe

teknologi drive mekanik lan listrik lan kanggo produk lan layanan sing paling apik.
0
Taun Ditetepake Kita
0
Penjualan taunan
0
Tutup Negara
0
Pabrik cabang
0
Nomer Pelanggan
0
Staffs Kita

PABRIK WISATA

Bagéan saka Pelanggan Kita

Servo motor
motor brushless
stepper motor
motor induksi
motor motor
blower motor
motor sinkron
pindah pesawat

 sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2022 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.