Inggris English
gambar / 2020/05/20 / Thermostat-1.jpg

Model Modular OMRON

Thermostat nuduhake sawetara elemen kontrol otomatis sing ngasilake cacat fisik ing saklar miturut owah-owahan suhu lingkungan kerja, saéngga nuwuhake efek khusus tartamtu, lan mateni utawa mateni. , Controller suhu, diarani pengontrol suhu. Utawa suhu dikirim menyang pengontrol suhu liwat pelindung suhu, lan pengontrol suhu ngetokake printah switch kanggo ngontrol operasi peralatan supaya bisa nggayuh suhu lan efek hemat energi.
Piranti aplikasi ing termostat amba banget. Miturut macem-macem jinis termostat, digunakake ing pirang-pirang produk kayata piranti omah, motor, kulkas utawa pemanasan.

E5CC-QX2ASM-800, E5CC-RX2ASM-800, E5CC-QX2ASM-802, E5CC-RX2ASM-802, E5CC-QX2ASM-880, E5CC-RX2ASM-880, E5CC-QX2ASM-801, E5CC-RX2ASM-801, E5CC-QX2ASM-850, E5CC-RX2ASM-850, E5CC-CX2ASM-800, E5CC-QX2DSM-800, E5CC-RX2DSM-800, E5CWL-R1TC, E5CWL-Q1TC, E5CZ-R2MT, E5CSL-RTC, E5EC-QR2ASM-800, E5EC-RR2ASM-800, E5EC-CR2ASM-800, E5EC-RR2ASM-820, E5EC-QR2ASM-820

E5EZ-R3T AC100-240 E5EZ-R3MTD AC / DC24 E5EZ-R3MT AC100-240 E5EZ-R3HMTD AC / DC24 E5EZ-R3HMT AC100-240 E5EZ-R3HMLD AC / DC24 E5EZ-R3HML AC100-240 / DC5 E3EZ-Q100MT AC240-3 E24EZ-Q5HMTD AC / DC3 E100EZ-Q240HMT AC5-3 E24EZ-Q5HMLD AC / DC3 E100EZ-Q240HML AC5-3 E24EZ-Q5 E3EZ-PRRT AC100-240 E5ER-3 -PRR5BT AC100-240 E5EZ-PRR2BL AC2-100 E240EZ-PRR5T AC2-100 E240EZ-PRR5L AC2-100 E240EZ-PRR5T AC203-100 E240EZ-PRR5L AC203-100 E240EZ-C5T AC201-100 E240 AC5 -201 100 E240EZ-C5MLD AC / DC3 E100EZ-C240ML AC5-24 E5EZ-C3 E100EZ-A240 E5ES-BB E3ES-BA E24ER-TQT5DW-FLK AC3-100 E240ER-TQT5DW-FLK AC / DC3 E5ER -TQC3B-DC -TQC5B-FLK AC / DC5 E5ER-TQ3B AC100-240 E5ER-TQ3B AC / DC24 E5ER-TPRTDF AC43-100

Model Modular OMRON

Kontrol suhu
Controller iki nampa sinyal sensor lan pemanas kontrol utawa piranti liyane kanggo njaga suhu prasetel. Dheweke uga bisa digunakake kanggo kontrol kelembapan, tekanan, lan aliran aliran. OMRON uga nyedhiyakake sensor suhu lan kelembapan.

1. Tujuan Umum
Pengontrol Tujuan Umum OMRON akeh kabutuhan aplikasi kanggo mesin pangolahan panganan, mesin kemasan, ekstra extruders, peralatan produksi semikonduktor, lan akeh wilayah liyane kanthi cepet, kinerja dhuwur, setelan gampang, lan papan sing gampang diwaca.
1) E5CD / E5CD-B
48 x 48 mm. Optimalake Kontrol kanthi Ndhaptar Pangowahan Status. Gampang marem Produktivitas lan Kualitas.
Kontrol suhu sing optimal lan otomatis tanpa intervensi manungsa gampang entuk produktivitas lan kualitas.
Kontrol suhu sadurunge ora mung mbutuhake wektu wiwitan lan setelan variasi, uga angel nggawe pangaturan sing optimal tanpa pengalaman lan intuisi. Mulane ana sawetara efek ing kualitas.
Kanggo nanggepi kahanan iki, OMRON ngontrol pengontrol suhu sing kalebu "teknologi kontrol adaptasi."
Iki bisa ndeteksi owah-owahan status sing bakal duwe pengaruh kanggo kualitas lan kanthi otomatis ngontrol suhu supaya negara sing optimal terus dijaga, kanthi cara sing bisa ditindakake dening pekerja trampil.
Iki mbebasake situs produksi saka wiwitan wiwitan lan kerja penyesuaian.
2) E5ED / E5ED-B
Optimalake Kontrol kanthi Ndhaptar Pangowahan Status. Gampang marem Produktivitas lan Kualitas.
3) E5DC / E5DC-B
Gunung E5DC kanggo DIN Track lan Becik Sambungan menyang HMI lan PLC. Nyedhiyani Operasi Gampang lan Kinerja Lanjut minangka Liyane saka E5 [] C Series. Model karo Push-In Plus Terminal Blocks Ditambah menyang Lineup.

Omron wis ngeculake thermostat seri E5CC / E5EC generasi anyar. Loro seri produk kasebut nggunakake tampilan LCD paling anyar. Data kasebut ditampilake ing PV putih, sing nambah visibilitas data sing ditampilake. Dibandhingake karo produk sadurunge, operasi kasebut prasaja lan kinerja kontrol suhu luwih becik. Ing wektu sing padha, ngirit ruang, ngirit wektu, lan nduweni fitur cerdas, sing cocog kanggo syarat aplikasi sing luwih dhuwur.
Tampilan kontras dhuwur kanggo nambah akurasi maca. Desain awak kompak, font tampilan sing gedhe, bisa maca kanthi jelas sanajan ing jarak utawa kahanan cahya sing sithik, saéngga bisa nyebabake risiko maca manual manual. Ing wektu sing padha, amarga desain kompak, syarat-syarat kanggo ruang instalasi ing kabinet kontrol kurang (60mm). Sanajan ruang instalasi sempit, bisa ditindakake kanthi gampang lan cepet kanthi instalasi snap, kanthi efektif ngirit ruang.
Produk produk iki dilengkapi 5 tombol, sing gampang digunakake kanggo ngirit lan ngirit wektu. Produk produk iki kalebu teknologi paten kontrol PID Omron. Ketepatan kontrol suhu lan wektu sampling 50ms wis munggah ing tingkat anyar, lan intelijen dadi luwih terkenal.

Seri E5_Z produk klasik wis rampung. Iki dilengkapi tampilan LCD 3-segmen 11-line (tampilan seragam PV / SV / MV), kacepetan sampingan 250ms, proteksi IP66 panel, input analog, output manual lan output transmisi. Sebab lan komunikasi MODBUS luwih ditrapake kanggo industri kayata mesin plastik lan mesin kemasan panganan.
Seri E5_Z
Model kanthi input suhu utawa input analog kasedhiya.
Macem-macem fungsi, kalebu alarm open alarm (LBA), output manual, lan output transmisi.
Mung maca tampilan 11 bagean.
Kacepetan sampling sing luwih cepet 250 ms.
Port alat setelan diwenehake minangka fitur standar kanggo sambungan sing gampang menyang komputer pribadi.
Model Modular OMRON
Prinsip kerja:
Prinsip kerjane yaiku kanthi otomatis sampel lan ngawasi suhu sekitar liwat sensor suhu. Yen suhu sekitar luwih dhuwur tinimbang nilai set kontrol, sirkuit kontrol wiwit lan histeresis kontrol bisa disetel. Yen suhu isih mundhak, nalika suhu tekan pojok suhu weker sing diwatesi watesan, fungsi weker sing diwatesi diaktifake. Yen suhu sing dikontrol ora bisa dikendhalekake kanthi efektif, supaya bisa ngrusak piranti kasebut, piranti kasebut uga bisa dihentikan dening fungsi perjalanan kanggo terus mlaku. Digunakake utamane ing macem-macem lemari lemari voltase sing dhuwur lan rendah, transformer garing, substitusi jinis-kothak lan aplikasi suhu sing gegandhengan karo sektor listrik.
Cara wiring:
Katon kanthi tliti ing sikil telu ing termostat. Iki diganti dening rong cara huruf lan nomer Inggris, yaiku: H (6), L (3), C (4).
H (6) disambungake menyang kabel coklat, yaiku kabel listrik listrik;
L (3) disambungake menyang kawat abu-abu, yaiku kabel lampu langsung;
C (4) disambungake menyang kabel putih, yaiku kabel live kompresor.
Cara Kontrol:
Cara kontrol umume dibagi dadi rong jinis; siji dikontrol dening suhu suhu obyek sing bakal digawe adhem, pengontrol suhu jinis uap biasane digunakake, lan sing liyane dikendhalekake karo prabédan suhu obyek sing bakal digawe adhem, suhu elektronik biasane digunakake Controller.
Teknologi kontrol cetho kayata kontrol PID, prop (proportional) proportional + I (integral) integral + D (Differensial).
Langsung termostat mlumpat:
Thermostat mlumpat bimetallic minangka piring bimetal kanthi suhu sing tetep minangka komponen reaksi sensitif panas. Yen suhu bagean utama produk mundhak, panas digawe ditransfer menyang disk bimetallic kanggo nggayuh suhu suhu tumindak Tindakan cepet, tumindak kasebut mbukak utawa nutup kontak; nalika suhu mudhun menyang setelan suhu reset, sheet bimetallic kanthi cepet bali menyang kahanan asline, nutup utawa mbukak kontak kasebut, supaya bisa nggayuh tujuan utawa nyambungake sirkuit kasebut, saéngga sirkuit kontrol.
Model macem-macem termostat lompat diarani KSD, lan sing umum yaiku KSD301, KSD302, lsp. Thermostat minangka jinis termostat bimetallic. Digunakake utamane minangka macem-macem produk pemanasan listrik kanthi perlindungan overheat. Fius digunakake ing seri, lan termostat lompat digunakake minangka perlindungan level pertama. Sekring termal digunakake minangka pangayoman sekunder nalika pengontrol suhu dadakan kelangan utawa gagal nyebabake overhem unsur pemanasan, kanthi efektif nyegah pembakaran elemen pemanasan lan kacilakan geni sing nyebabake asil.
Thermostat ekspansi cairan:
Minangka fenomena fisik (owah-owahan volume) materi (umume cair) ing bagean sensing suhu termostat ngasilake perluasan lan kontraksi suhu nalika suhu obyek sing dikontrol (owah-owahan volume). Utawa nyusut. Kanthi nggunakake prinsip pengungkir kanggo ngoper lan ngalih nganti tujuan suhu tetep, termostat ekspansi cairan duwe ciri kontrol suhu akurat, stabilitas lan keandalan, prabédan suhu cilik ing antarane mbukak lan mandheg, sawetara pangaturan suhu kontrol gedhe, lan kakehan sing gedhe. Thermostat ekspansi cairan utamane digunakake kanggo kesempatan kontrol suhu ing industri peralatan omah, peralatan pemanasan listrik, industri kulkas lan sapanunggalane.
Tekanan termostat:
Termostat ngowahi owah-owahan suhu sing dikontrol dadi owah-owahan tekanan ruang utawa volume liwat kanthong suhu tertutup lan kapiler sing diisi medium-sensing medium. Nutup kontak kanthi otomatis kanggo nggayuh tujuan kontrol suhu otomatis. Luwih saka telung bagean: bagian sensing suhu, bagean awak suhu, saklar micro sing nindakake pambukaan lan nutup, utawa damper otomatis. Tekanan termostat cocok kanggo piranti kulkas (kayata peti sejuk, sapiturute) lan pemanas lan acara liyane.
Model Modular OMRON
Termostat elektronik:
Controller suhu elektronik (jinis resistensi) diukur nganggo metode sensor suhu tahan. Umume, kawat platinum, kawat tembaga, kawat tungsten, lan thermistor digunakake minangka resistor ukur suhu. Umume kondhisi udara rumah tangga nggunakake jinis thermistor. Controller suhu elektronik nduweni kaluwihan stabilitas lan ukuran cilik, lan digunakake ing lapangan liyane lan akeh.
Termostat digital:
Controller suhu elektronik digital minangka pengontrol deteksi suhu akurat, sing bisa ngontrol suhu kanthi digital. Kontrol suhu umume ngetrapake thermistor utawa thermocouple NTC minangka unsur deteksi suhu. Prinsipé yaiku: ngrancang thermistor utawa thermocouple NTC menyang sirkuit sing cocog. Voltase lan owah-owahan saiki bakal digawe, banjur voltase lan saiki sing bakal diganti bakal dideteksi, diitung lan ditampilake dening mikrokontroler, lan kontrol sing cocog bakal ditindakake. Controller suhu digital duwe karakteristik akurasi sing dhuwur, sensitivitas apik, intuisi lan gampang operasi.
Fungsi utama:
Umume kasus ing Eropa, termostat minangka aksesori kanggo boiler, lan loro kasebut dikirim menyang pangguna sekaligus, lan termostat sing dilengkapi biasane termostat sing cerdas. Ing China, meh 95% saka dandang sing dipasang ing tembok sing wis diinstal lan siap komisi ora dilengkapi karo termostat sing sederhana utawa cerdas. Sistem pemanasan ruangan sing dilengkapi karo termostat, utamane termostat cerdas, yaiku tautan sing penting lan penting ing sistem integrasi pemanasan energi.
Kasedhiyan: Nyetel boiler tembok sing dipasang kanthi otomatis kanthi nyetel saklar sadurunge utawa mengko saben dina, ngilangi operasi manual, sing paling penting kanggo kulawarga sing makarya;
Nyenyet: Suhu kamar kanthi otomatis disetel kaping pirang-pirang esuk, tengah wengi lan wengi kanggo ngindhari rasa bobo ing wayah esuk lan mulih saka omah sawise ngenteni kamar dadi panas lan dadi beku
Penjimatan gas: ganti kontrol suhu banyu sing ekstensif kanggo kontrol suhu kamar sing canggih lan akurat, ditambahake suhu kamar supaya bisa mlaku miturut kebutuhan, lan ora perlu mbukak awan lan wengi kanggo ngobong gas kanggo dadi panas;
Tegese: dandang sing dipasang ing tembok dipeksa diwiwiti nalika suhu ruangane kurang, lan mung gas cilik sing dibutuhake kanggo nglindhungi ruangan supaya ora beku.
Urip layanan:
Termostat digunakake kanthi akeh ing macem-macem piranti rumah tangga, kayata peti sejuk, dispenser banyu, pemanas banyu, panci kopi, lan sapiturute, kualitas termostat langsung mengaruhi safety, kinerja lan urip kabeh mesin, sing dadi komponen kritis banget. Antarane akeh pratondho teknis termostat, urip minangka salah sawijining indikator teknis sing paling penting kanggo ngukur produk termostat. Standar perkakas ngarep nyatakake yen umur termostat paling sithik 10,000 kali. Sawetara piranti ing omah, kayata kulkas, sing ngontrol termostat-kompresor motor, lan sawetara termostat ing radiator sing diisi cair mbutuhake paling 100,000 kaping. Standar sing cocog kanggo termostat kluwarga GB14536.10-2008 / IEC60730-2-9: 2004 nemtokaken tes umur termostat kanthi rinci.
Sepisanan sepisanan, thermostat Omron angel banget mangertos apa produk iki, utawa apa termostat. Kanggo masalah sing gampang iki, aku ora ngerti apa sing sampeyan rasakake. Apa ora nunggu aku mung mangsuli? Sawise analisa sing cukup prasaja, item iki uga kudu dadi produk sing ana gandhengane karo fisika.
Kanggo non-profesional, angel banget kanggo nerangake masalah iki. Secara harfiah, kabeh wong bakal gampang mikir Ommeter, lan sawetara mesin liyane. Nyatane, iki dudu kedadeyane. Omot telu iki Tembung-tembung sing digandhengake dadi siji. Dheweke minangka merek klompok. Grup kasebut diadegake ing taun 1933 dening Jepang. Ing wiwitan pambentukan, ana mung karyawan loro. Kahanan iki dipikolehi kanthi efektif ing tahap-tahap mengko supaya bisa nambah, filsafat bisnis yaiku kanggo ngormati wong lan nggawe kabutuhan sosial. Filsafat perusahaan kasebut kudu ngormati wong akeh, saengga klompok iki prihatin babagan pangembangan spiritual karyawan lan tren pangembangan masyarakat.
Saiki aku ngerti yen Omron minangka merek, ora angel mangertos kombinasi enem tembung kasebut. Iki nggambarake termostat sing diasilake dening Omron Group. Apa, sampeyan durung ngerti, apa jinis mesin termostat? Ya, keparenga dakwenehake marang kabeh wong. Termostat yaiku pengontrol suhu. Dheweke bisa ngontrol suhu. Mesin iki bisa nggunakake pelindung suhu Kirimake suhu peralatan sing digunakake, tekan pengontrol suhu, lan banjur mbukak printah switch saka pengontrol suhu, supaya bisa ngatur lan ngontrol suhu peralatan, lan dadi peran kanggo ngirit energi .
Widang aplikasi termostat OMRON saiki bisa dipikirake kaya sawetara aplikasi termostat OMRON iki. Kaya sawetara instrumen presisi liyane, diselehake ing papan sing kurang konspirasi, utawa listrik Luwih cedhak karo sistem sistem, digunakake ing macem-macem jinis switchgear voltase sing dhuwur lan rendah, transformer jinis garing, substitusi jinis-kothak lan area aplikasi liyane sing mbutuhake suhu.
Ngomong saiki, sampeyan kudu duwe pangerten dhasar babagan termostat Omron. Sampeyan duwe pangerten tartamtu babagan apa lan sawetara area aplikasi. Omron thermostat wis digunakake digunakake kanggo menehi keuntungan.
Model Modular OMRON
Saiki, pengontrol suhu luwih digunakake, kayata kulkas, AC, lan dandang. Kontrol suhu sing asring digunakake saben dina, dibagi dadi jinis mekanik lan elektronik. Cara tradisional, dheweke biasane dadi pengontrol mekanik, nanging sing mekanik gampang ngrusak lan ora. Kanthi pangembangan ilmu lan teknologi kanthi cepet, sirkuit kontrol elektronik wis digunakake luwih digunakake ing panguripan saben dinane, amarga luwih trep lan padha karo panggunaan, sing nduwe pengaruh sing signifikan ing panguripane masarakat. Nanging, apa sampeyan kabeh ngerti apa prinsip sing digunakake kanggo thermostat? Apa sampeyan pengin ndeleng apa jenis prinsip sing bisa digunakake kanthi ajaib? Ayo dipikirake bebarengan.
Ing termostat, miturut owah-owahan suhu lingkungan kerja, cacat fisik ing saklar, saéngga ngasilake efek khusus, seri unsur kontrol otomatis sing ngasilake tumindak utawa mateni, utawa kahanan kerja elektronik asli ing macem-macem suhu beda prinsip kanggo nyedhiyakake data suhu menyang sirkuit kanggo sirkuit ngumpulake data suhu. Termostat yaiku ngontrol suhu obyek sing dikontrol menyang suhu sing dibutuhake. Proses iki yaiku kontrol suhu.
Kontrol suhu bisa dipérang dadi:
1. Kontrol suhu mekanik dipérang dadi: pengontrol suhu tekanan uap, pengontrol suhu ekspansi cairan, pengontrol suhu penjerapan gas, pengontrol suhu ekspansi logam.
Controller suhu tekanan uap dipérang dadi: jinis aerated, jinis campuran gas-Cairan lan jinis sing diisi cair. Kontrol suhu hawa mekanik kondhisi udara ing omah utamane adhedhasar pengontrol suhu jinis iki.
2. Controller suhu elektronik dipérang dadi: Controller suhu tahan lan pengontrol suhu thermocouple.
Prinsip kerja pengontrol suhu:
1. Kontrol suhu tekanan uap
Tumindak saka bantalan pengontrol suhu tumindak ing musim semi. Daya elastis musim semi dikontrol dening tombol ing papan kontrol. Tiub kapiler dilebokake ing mlebu udara saka kondhisi udara njero ruangan kanggo nanggepi suhu hawa bali njero ruangan. Yen suhu kamar munggah menyang suhu sing wis ditemtokake, gas ing tabung kapiler lan lonceng terus tuwuh, nyebabake alur nyebar lan ngatasi daya musim semi kanggo nyambungake kontak saklar. Ing wektu iki, kompresor mlaku lan sistem adhem nganti suhu kamar Nalika mandheg menyang suhu sing disetel maneh, gas sensitif suhu, lan panggonane mudhun karo musim semi, lan saklar diselehake ing posisi mati. ngethok sirkuit motor kompresor. Kanthi tumindak sing bola-bali, tujuan kanggo ngontrol suhu ruangan wis diraih.
Model Modular OMRON
2. Controller suhu elektronik
Controller suhu elektronik (jinis resistensi) diukur nganggo metode sensasi suhu resistensi, umume nggunakake kabel platinum, kawat tembaga, kawat tungsten lan semikonduktor (thermistor lsp) minangka resistor ukur suhu, masing-masing duwe titik sing apik lan akurat. Sensor pengontrol suhu udhara ing omah umume thermistors.
Controller suhu kulkas utamane dumadi saka sirkuit balik lan komparator. Yen suhu ing kothak kasebut disetel, suhu ing njero kothak bakal diukur nganggo thermistor. Yen luwih dhuwur tinimbang suhu sing wis ditemtokake, kekuwatan bakal tambah lan pendinginan bakal dikuatake, yen ora bakal dikurangi; .

sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2020 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.