Worm Drive

Layanan kita

Kothak gir drive Sogears utamane ing Aluminium Alloy, kanggo sak set gir cacing. 
gearbox cacing entuk rasio pengurangan kacepetan sing dhuwur saka
Kothak gir 3: 1 nganti luwih dhuwur, kita duwe rega kothak gear cacing saka produsen, kanggo kothak gir cacing cilik lan kothak gir gedhe, gir cacing ing omah digawe saka Timah (Stannum) Bronze, macem-macem standar peralatan cacing standar & khusus set, Red Angle Cast Iron Wire gear reducer, basis seri reducer gir cacing Varitron adhedhasar pirang-pirang taun pengalaman nggunakake permukaan untu sing dirancang kanthi kinerja transfer torsi sing ora bisa ditandingi.
cacing-gear-kacepetan-reducer

Pengurangan kacepetan gear cacing

Kothak gear cacing cilik

Kothak gear cacing cilik

3: 1 gearbox

Kothak gear drive cacing

Cacing drive

Cacing drive

Motor nyopir cacing

Motor nyopir cacing

kompak-cacing-gearbox

Kothak gear cacing sing kompak

pemasangan kothak gear cacing

Karakteristik drive cacing

Kerugian drive cacing padha karo transmisi gir liyane (reducer gir) sing uga wujud kayata pitting, nyandhang, nempel ing permukaan untu lan ngilangi untu gir cacing. Antarane, pitting gigi lan permukaan gigi gigi cacing minangka sing paling umum. lan gluing uga kadhang kala. Cacat ing ndhuwur kedadeyan utamane amarga gearbox drive worm relatif kanthi kecepatan motor ing antarane pasuryan meshing gedhe, utamane ing drive cacing silinder, sudut pelumasan 8 cilik banget, lan film minyak tekanan dinamis ora bisa digawe, mula efisiensi transmisi mudhun nalika suhu mundhak.

Napa Pilih kita

Kita duwe luwih saka 100 sing dadi insinyur desainer teknis desain gearbox canggih profesional kanggo nggawe manawa kita bisa nawakake solusi sing cocog kanggo aplikasi sing ora kaetung. Kejabi jinis pemasangan kothak gear cacing standar, kita uga bisa nawakake layanan khusus miturut syarat khusus sampeyan.
Kita nyedhiyakake kabeh perusahaan industri pengetahuan babagan domain domain jero lan aplikasi sing dibangun kanggo kotak gearbox drive cacing kanggo nyukupi syarat sampeyan.
Kanggo pangguna pungkasan, Yen sampeyan butuh solusi transmisi industri sing lengkap, gabungan lan efisien, mangga tekane;
Kanggo pedagang, yen sampeyan butuh produsen sing dipercaya kanthi layanan sing apik lan sampurna, bukak kita.

20 + Taun
pengalaman
Kinerja Gunggung kanggo Umume Perusahaan, Kanthi Gear backlash Zero supaya efisiensi luwih dhuwur lan luwih dhuwur supaya bisa murah biaya drive.
Cepet & efektif
Solutions
Sogears nyedhiyakake macem-macem penawaran layanan kanggo klien Transmisi & Distribusi. Priksa pereda gir cacing sing khusus.
Industri paling apik
ahli
Sogears menehi kothak gear cacing drive canggih, cacing drive nganggo motor, Urip sing luwih apik lan luwih dawa, Tim layanan kita bakal ngrancang layanan pemasangan kothak gear cacing paling apik.
Reregan Murah
sistem

Kita duwe tim tuku sing paling ketat supaya kualitas paling dhuwur kayata bantalan, segel minyak, sekrup kanthi kualitas apik lan biaya kompetitif.

Kita Seneng Sambungake Karo Sampeyan kapan wae.

 sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2022 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.