Inggris English

Worm Drive

Layanan kita

Kothak gear cacing Sogears utamane ing Aluminium Alloy, kanggo set gear cacing siji.
gearbox cacing entuk rasio pengurangan kacepetan sing dhuwur saka
3: Kothak gear 1 luwih dhuwur, kita duwe rega paling apik kanggo pemasangan kothak gear cacing saka pabrikan, kanggo kotak gear cacing cilik lan kotak gear gedhe, gear cacing ing omah digawe saka Bronze Tin (Stannum), akeh gearbruk standar & khusus cacing khusus Nyetel, pengurangan cacing gear Cacing Tile Angle Cast Iron, pangkalan seri potongan reducer cacing Varitron sajrone pirang-pirang taun pengalaman nggunakake permukaan untu sing dirancang kanthi kinerja transfer tork sing ora ana.
cacing-gear-kacepetan-reducer

Pengurangan kacepetan gear cacing

Kothak gear cacing cilik

Kothak gear cacing cilik

3: 1 gearbox

Kothak gear drive cacing

Cacing drive

Cacing drive

Motor nyopir cacing

Motor nyopir cacing

kompak-cacing-gearbox

Kothak gear cacing sing kompak

pemasangan kothak gear cacing

Karakteristik drive cacing

Kerugian pemacu cacing kasebut padha karo transmisi gear liya (reducer geared) sing uga kalebu kayata pitting, wear, gluing saka permukaan untune lan pecah untune gigi cacing. Antarane wong-wong mau, permukaan untu lan cacing gigi sing dipasang yaiku sing paling umum. lan gluing uga dumadi. Cacat ing ndhuwur dumadi amarga kothak gear drive cacing relatif kanthi kacepetan motor ing antarane pasuryane meshing gedhe, utamane ing drive cylindrical, sudut pelinciran 8 sithik, lan film minyak tekanan dinamis ora bisa dibentuk, saengga efisiensi transmisi suda nalika suhu mundhak.

Napa Pilih kita

Kita duwe luwih saka 100 sing dadi insinyur desainer teknis desain gearbox canggih profesional kanggo nggawe manawa kita bisa nawakake solusi sing cocog kanggo aplikasi sing ora kaetung. Kejabi jinis pemasangan kothak gear cacing standar, kita uga bisa nawakake layanan khusus miturut syarat khusus sampeyan.
Kita nyedhiyakake kabeh perusahaan industri pengetahuan babagan domain domain jero lan aplikasi sing dibangun kanggo kotak gearbox drive cacing kanggo nyukupi syarat sampeyan.
Kanggo pangguna pungkasan, Yen sampeyan butuh solusi transmisi industri sing lengkap, gabungan lan efisien, mangga tekane;
Kanggo pedagang, yen sampeyan butuh produsen sing dipercaya kanthi layanan sing apik lan sampurna, bukak kita.

20 + Taun
pengalaman
Kinerja Gunggung kanggo Umume Perusahaan, Kanthi Gear backlash Zero supaya efisiensi luwih dhuwur lan luwih dhuwur supaya bisa murah biaya drive.
Cepet & efektif
Solutions
Sogears nyedhiyakake macem-macem layanan layanan kanggo klien Transmission & Distribution. Priksa reducer gear cacing kita sing khusus.
Industri paling apik
ahli
Sogears menehi kothak gear cacing drive canggih, cacing drive nganggo motor, Urip sing luwih apik lan luwih dawa, Tim layanan kita bakal ngrancang layanan pemasangan kothak gear cacing paling apik.
Reregan Murah
sistem

Kita duwe tim tuku sing paling ketat supaya kualitas paling dhuwur kayata bantalan, segel minyak, sekrup kanthi kualitas apik lan biaya kompetitif.

Kita Seneng Sambungake Karo Sampeyan kapan wae.

sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2020 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.