Inggris English

Electromotor

Pilihan macem elektromotor

Pengiriman elektromotor kanthi kualitas ing saindenging jagad

Sapa Wae

We nawakake produk elektromotor. Temokake informasi babagan Electromotor.Buyung rega murah, elektromotor berkualitas tinggi. Elektromotor wiwitané ana ing kahanan operasi normal. Kinerja motor kita stabil, torsi gedhe, swarane cilik, lan panas dissipation apik. Motor didol ing omah lan ing luar negeri, kanthi spesifikasi produk lengkap lan jaminan kualitas.

We supring produk elektromotor bermutu kanthi rega paling apik saka Motors Electric listrik sing disertifikasi, Simpenan elektromotor rotor lan kita bisa ngirim model yen mbutuhake gambar teknis. Perusahaan rekayasa teknik listrik profesional, saka Elektromotor, cilik lan drive elektromotor, solusi teknis lengkap kanggo proyek industri layanan, Kendaraan Rail, Minyak lan Gas, Pertambangan, Semen, Generasi Daya, Turbo, Hydro Power, Wind and Tidal Energy, Karet lan Plastik, Metallurgy, Gula, Kelautan lan, Pembuatan Kapal, Tanduran Daur-ulang lan Pangolahan, Alat Mesin. Kabeh Intine Teknik.
Elektromotor
Elektromotor

Jinis Elektromotor

Kita nyedhiyakake produk rega berkualitas rendah

Elektromotor AC,, Clutch brake Electromotors, Pole ganti Electromotors, Electromotors voltase tinggi, Bukti ledakan elektromotor, Telung elektromotor kandhang kandang telung tahap, Elektromotor desain laut, dhuwur sumbu saka 112 mm nganti 560 mm, kanthi torsi nganti 20 000 Nm. Kandhang bajing tunggal, sawetara pagelaran: 40 W - 500 kW, flanges output: IMB 14, IMB 5. efisiensi dhuwur.

Sepeda motor kita digunakake ing macem-macem aplikasi kayata industri, pertanian, tekstil, instrumen cilik, automasi, mesin pencuci piring, lampu panggung, lan sapiturute. Nglumpukake bagean elektromotor lan daur ulang, ekstraksi daur ulang tembaga.

Liyane saka Produk Kita

Teknik elektromotor nganggo kothak gear drive

Service kita

Yen sampeyan duwe pitakon, sampeyan bisa hubungi kita, kita bakal seneng mbantu sampeyan!

NER Group wis ahli sajrone pirang-pirang taun sajrone nggawe motor kanggo layanan sing tepat sing dijaluk akeh proyek. Bisnis inti kita nyedhiyakake kabeh jinis elektromotor kanggo perusahaan industri. Percaya karo sampeyan dadi SUPPLIER Electromotors sampeyan. Bebarengan, kita bakal nggawe apa sing paling penting.

Akeh macem-macem motor ing kene. Bermotor AC motor berkualitas kanthi motor rendah, motor bermotor AC, lan liya-liyane. Casing njaba digawe saka casting die-kekuatan dhuwur. Flange lan casing njaba digawe mesin kanthi alat mesin CNC otomatis kanggo nambah tliti lan beban impak. Gesekan alit, gesekan ngasilake suhu sing sithik lan panguripan layanan luwih apik.
Elektromotor

Ayo ngobrol saiki!

Yen sampeyan duwe produk favorit, tekan lan hubungi kita! Kita siyap lan ngarepake kerjasama. Kita njupuk kualitas minangka kauntungan lan rega sing paling murah yaiku ikhlas.

Enquiry Kita Apa Sampeyan Kudu

sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2020 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.