Inggris English

Bagéan Spesies Gears & shafts

Bagéan Spear Gearbox OEM Panggantos.
We nyediakake paramèter Gear & poros lan sifat material.

Apa kita nuruti

Kita nyedhiyakake bagian cadhangan kothak gearbox kanthi kualitas rendah, kayata gear lan shafts.

Kabeh jinis alat ganti gearbox lan shaf kalebu industri kalebu gear Worm minangka salah sawijining jinis piranti gear. Bevel Gear digunakake ing aplikasi. Gear spur minangka gandheng umum paling umum.Premium arborist Penyetor lan peralatan menek wit. Gear helik minangka salah sawijining jinis silinder nganggo jejak waos. Gearbox Shafts minangka gempa srengenge, batang planet, batang gumpalan, ditambah garan kecepetan sing kurang lan dhuwur. shafts khusus adhedhasar desain lan syarat aplikasi.

Batang gaman

About Our Products

Aci gandheng nganggo profil gear

Aci lancar lan ora karat; kualitas apik lan model kasebut kebak; nyandhang garan garan dawa yaiku gawai utawa cogwheel minangka mesin mesin puteran duwe untu sing dipotong. Kothak gear langsung-drive sing cerdas lan ngatur motor.A Gearmotor minangka kombinasi kabeh motor listrik lan kotak gearer. A pinion minangka peralatan babak. Gears operate kanthi pasangan kanggo ngirim lan ngowahi gerakan puter lan torsi gedhe banget kanggo ditularake. Sogears nawakake macem-macem solusi gear kanggo pangguna ing saindenging jagad. Kita minangka pimpinan pembangunan lan produksi kabeh gandheng, kalebu piranti lunak desain lan alat powertrain, mesin alat gear, sistem pemeteran, solusi otomatis, peralatan sing gegandhengan lan gandheng plastik.

Spare bagean kanggo kotak-kotak

Kita nglayani kabeh jinis pasar gear, saka garan tliti dhuwur kanggo alat daya lan aplikasi medis, menyang drive otomotif lan truk, menyang gerbong gedhe kanggo turbin angin lan mesin pertambangan.

Crita kita

Kita khusus khusus kanggo produksi produk teknologi gear presisi dhuwur.

Model bisnis sustainable Sogears wis melu saben anggota ngarsane global Sogears. Kita njupuk pendekatan paling efektif kanggo nyuda kerugian lan panggunaan energi sing efisien kalebu desain produk lan proses sustainable. Kita ngolah kabeh karya lan produksi, kita ngontrol lan terus nambah efektifitas. Kabeh fasilitas global utama wis sertifikasi ISO. Kanggo gearing planèt yaiku sistem gear sing kalebu siji utawa luwih njaba. Fifth Gear minangka seri majalah televisi bermotor Inggris. Kita nyedhiyakake macem-macem peralatan angkat berkualitas komprehensif kanggo cocog karo kabeh kabutuhan.Definisi Pinion Gear. Kanthi macem-macem alat mesin sing apik kayata alat mesin Liebherr Jerman, alat mesin EMAG Jerman, alat mesin Mitsubishi Jepang, alat mesin Jepang Mori, lan alat mesin Jepang Longze.

gambar

Ayo ngobrol!

Yen sampeyan duwe produk favorit, tekan lan hubungi kita! Kita siyap lan ngarepake kerjasama. Kita njupuk kualitas minangka kauntungan lan rega sing paling murah yaiku ikhlas. Yen sampeyan duwe pitakon, sampeyan bisa hubungi kita, kita bakal seneng mbantu sampeyan!

sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2020 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.