Kabar: Nyoba ngakses Uploaded offset ing nilai jinis bool ing /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 173

Kabar: Nyoba ngakses Uploaded offset ing nilai jinis bool ing /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 185

Kabar: Nyoba ngakses Uploaded offset ing nilai jinis bool ing /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 186

Warning: array_merge (): Parameter samesthine 2 dadi rangking, batal diwenehake /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 186

Kabar: Nyoba ngakses Uploaded offset ing nilai jinis bool ing /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 187

Warning: array_merge (): Parameter samesthine 2 dadi rangking, batal diwenehake /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 187

Kabar: Nyoba ngakses Uploaded offset ing nilai jinis bool ing /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 173

Kabar: Nyoba ngakses Uploaded offset ing nilai jinis bool ing /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 185

Kabar: Nyoba ngakses Uploaded offset ing nilai jinis bool ing /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 186

Warning: array_merge (): Parameter samesthine 1 dadi rangking, batal diwenehake /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 186

Kabar: Nyoba ngakses Uploaded offset ing nilai jinis bool ing /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 187

Warning: array_merge (): Parameter samesthine 1 dadi rangking, batal diwenehake /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 187

Kabar: Nyoba ngakses Uploaded offset ing nilai jinis bool ing /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 173

Kabar: Nyoba ngakses Uploaded offset ing nilai jinis bool ing /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 185

Kabar: Nyoba ngakses Uploaded offset ing nilai jinis bool ing /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 186

Warning: array_merge (): Parameter samesthine 1 dadi rangking, batal diwenehake /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 186

Kabar: Nyoba ngakses Uploaded offset ing nilai jinis bool ing /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 187

Warning: array_merge (): Parameter samesthine 1 dadi rangking, batal diwenehake /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 187

Kabar: Nyoba ngakses Uploaded offset ing nilai jinis bool ing /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 173

Kabar: Nyoba ngakses Uploaded offset ing nilai jinis bool ing /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 185

Kabar: Nyoba ngakses Uploaded offset ing nilai jinis bool ing /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 186

Warning: array_merge (): Parameter samesthine 1 dadi rangking, batal diwenehake /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 186

Kabar: Nyoba ngakses Uploaded offset ing nilai jinis bool ing /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 187

Warning: array_merge (): Parameter samesthine 1 dadi rangking, batal diwenehake /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 187

Warning: array_merge (): Parameter samesthine 1 dadi rangking, batal diwenehake /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 186

Warning: array_merge (): Parameter samesthine 1 dadi rangking, batal diwenehake /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 187

Warning: array_merge (): Parameter samesthine 1 dadi rangking, batal diwenehake /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 186

Warning: array_merge (): Parameter samesthine 1 dadi rangking, batal diwenehake /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 187

Kabar: Nyoba ngakses Uploaded offset ing nilai jinis bool ing /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 173

Kabar: Nyoba ngakses Uploaded offset ing nilai jinis bool ing /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 185

Kabar: Nyoba ngakses Uploaded offset ing nilai jinis bool ing /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 186

Warning: array_merge (): Parameter samesthine 1 dadi rangking, batal diwenehake /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 186

Kabar: Nyoba ngakses Uploaded offset ing nilai jinis bool ing /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 187

Warning: array_merge (): Parameter samesthine 1 dadi rangking, batal diwenehake /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 187

Warning: array_merge (): Parameter samesthine 1 dadi rangking, batal diwenehake /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 186

Warning: array_merge (): Parameter samesthine 1 dadi rangking, batal diwenehake /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 187

Warning: array_merge (): Parameter samesthine 1 dadi rangking, batal diwenehake /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 186

Warning: array_merge (): Parameter samesthine 1 dadi rangking, batal diwenehake /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 187

Warning: array_merge (): Parameter samesthine 1 dadi rangking, batal diwenehake /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 186

Warning: array_merge (): Parameter samesthine 1 dadi rangking, batal diwenehake /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 187

Warning: array_merge (): Parameter samesthine 1 dadi rangking, batal diwenehake /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 186

Warning: array_merge (): Parameter samesthine 1 dadi rangking, batal diwenehake /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 187

Kabar: Nyoba ngakses Uploaded offset ing nilai jinis bool ing /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 173

Kabar: Nyoba ngakses Uploaded offset ing nilai jinis bool ing /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 185

Kabar: Nyoba ngakses Uploaded offset ing nilai jinis bool ing /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 186

Warning: array_merge (): Parameter samesthine 1 dadi rangking, batal diwenehake /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 186

Kabar: Nyoba ngakses Uploaded offset ing nilai jinis bool ing /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 187

Warning: array_merge (): Parameter samesthine 1 dadi rangking, batal diwenehake /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 187

Warning: array_merge (): Parameter samesthine 1 dadi rangking, batal diwenehake /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 186

Warning: array_merge (): Parameter samesthine 1 dadi rangking, batal diwenehake /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 187

Warning: array_merge (): Parameter samesthine 1 dadi rangking, batal diwenehake /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 186

Warning: array_merge (): Parameter samesthine 1 dadi rangking, batal diwenehake /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 187

Kabar: Nyoba ngakses Uploaded offset ing nilai jinis bool ing /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 173

Kabar: Nyoba ngakses Uploaded offset ing nilai jinis bool ing /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 185

Kabar: Nyoba ngakses Uploaded offset ing nilai jinis bool ing /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 186

Warning: array_merge (): Parameter samesthine 1 dadi rangking, batal diwenehake /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 186

Kabar: Nyoba ngakses Uploaded offset ing nilai jinis bool ing /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 187

Warning: array_merge (): Parameter samesthine 1 dadi rangking, batal diwenehake /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 187

Warning: array_unique () ngarepake parameter 1 dadi array, null diwenehi ing /home/wwwroot/www.sogears.com/plugins/system/jch_optimize/vendor/jchoptimize/core/src/Combiner.php ing baris 128
Rega Piranti rega batang gagang jinis pemasang spur
English English

Bagéan Spesies Gears & shafts

Bagéan Spear Gearbox OEM Panggantos.
We nyediakake paramèter Gear & poros lan sifat material.

Apa kita nuruti

Kita nyedhiyakake bagian cadhangan kothak gearbox kanthi kualitas rendah, kayata gear lan shafts.

Kabeh jinis alat ganti gearbox lan shaf kalebu industri kalebu gear Worm minangka salah sawijining jinis piranti gear. Bevel Gear digunakake ing aplikasi. Gear spur minangka gandheng umum paling umum.Premium arborist Penyetor lan peralatan menek wit. Gear helik minangka salah sawijining jinis silinder nganggo jejak waos. Gearbox Shafts minangka gempa srengenge, batang planet, batang gumpalan, ditambah garan kecepetan sing kurang lan dhuwur. shafts khusus adhedhasar desain lan syarat aplikasi.

Batang gaman

About Our Products

Aci gandheng nganggo profil gear

Poros Gamelan lan ora teyeng; kualitas apik lan model kebak; umur-tahan gagang gir tahan dawa. Gigi utawa cogwheel minangka bagean mesin puteran sing duwe untu sing dipotong. Gearbox drive langsung sing cerdas lan susunan motor. Gearmotor minangka kombinasi motor listrik lan kotak gir kabeh-ing-siji. Pinion minangka gir bunder. Gears ngoperasikake pasangan kanggo ngirim lan ngowahi gerakan lan torsi puteran sing gedhe banget kanggo ditularake. Sogears nawakake macem-macem solusi gir kanggo pangguna ing saindenging jagad. Kita minangka pimpinan pangembangan lan produksi kabeh gir, kalebu piranti lunak desain gir lan powertrain, mesin perkakas gir, sistem pengukur, solusi otomatis, peralatan sing gegandhengan lan gir plastik.

Spare bagean kanggo kotak-kotak

Kita nglayani kabeh jinis pasar gear, saka garan tliti dhuwur kanggo alat daya lan aplikasi medis, menyang drive otomotif lan truk, menyang gerbong gedhe kanggo turbin angin lan mesin pertambangan.

Crita kita

Kita khusus khusus kanggo produksi produk teknologi gear presisi dhuwur.

Model bisnis sustainable Sogears melu kabeh anggota Sogears global. Kita njupuk pendekatan sing paling efektif kanggo nyuda kerugian lan panggunaan energi sing efisien kalebu desain lan proses produk berkelanjutan. Kita ngolah kabeh gaweyan lan produksi, kita ngontrol lan terus nambah efektifitas. Kabeh fasilitas global utama disertifikasi ISO. Kanggo gir planet yaiku sistem gir sing kalebu siji utawa luwih njaba. Fifth Gear minangka seri majalah televisi motor bermotor Inggris. Kita nyedhiyakake macem-macem peralatan ngangkat berkualitas tinggi sing cocog karo kabeh kebutuhan. Definisi Pinion Gear. Kanthi seri alat mesin sing apik kayata alat mesin Liebherr Jerman, alat mesin EMAG Jerman, alat mesin Mitsubishi Jepang, alat mesin Jepang Mori, lan alat mesin Jepang Longze.

gambar

Ayo ngobrol!

Yen sampeyan duwe produk favorit, tekan lan hubungi kita! Kita siyap lan ngarepake kerjasama. Kita njupuk kualitas minangka kauntungan lan rega sing paling murah yaiku ikhlas. Yen sampeyan duwe pitakon, sampeyan bisa hubungi kita, kita bakal seneng mbantu sampeyan!

 sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2022 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.