Inggris English

Hidromotor

Torsi motor hidraulik kanggo didol

Minangka produsen motor hidraulik torsi dhuwur kanthi kacepetan, kurang nyedhiyakake motor hidraulik sing sithik lan dhuwur. Coba motor hidraulik kabeh jinis lan konfigurasi desain bisa.

Produk & layanan panas kita

Hidromotor

Minyak minyak hidrolik tahan

Pompa hidraulik pompa tekanan dhuwur, Motensi Vane Tekanan Tinggi, Hidraulik & Pneumatik, Motors Plancongan Plabilitas sing dirancang kanggo loro sirkuit sing mbukak lan ditutup. ing struktur cycloidal lan low Speed ​​Chief Compact Hi-Torque Motor!
Hidromotor

Motor hidraulik cilik

Struktur kasebut ringkes, tampilan kasebut minangka novel, stabilitas kacepetan sing kurang lan umur layanan dawa minangka produk sing pertama kanggo ngganti motor impor. Struktur kompak, bobot entheng lan kepadatan kekuwatan gedhe. Pabrik motor hidraulik bermutu cilik lan Kompak.
Hidromotor

Motor hidraulik kanthi torsi dhuwur kanthi kacepetan sithik

dhuwur-meksa Manufaktur motor torsi kanthi kacepetan dhuwur, kanthi kapadhetan daya dhuwur, modularitas lan desain ekonomi. Kacepetan saka 110-1450rm, Tuku Motor Toritas sing paling apik kanthi rega sing paling apik. Motor piston akrasi lan radial.
Hidromotor

Kacepetan motor hidraulik

Kita duwe pirang-pirang taun produksi pengalaman lan perusahaan produksi sing berkualitas. Motor drive hydraulic jinis kacepetan High, Motors Hidraulik High Torque, rotor integral lan stator, kelas militer hidraulik sing paling kuat, cekap & efisien ing jagad.

Apa motor hidrolik kanggo tuku?

Kita nyedhiyakake produk rega berkualitas rendah. Motor hidraulik 50, motor hidraulik 540, motor hidraulik 20, malah motor hidraulik 10,000. Pengalaman manufaktur motor pirang-pirang taun mung menehi motor sing bermutu lan tahan lama. Pabrikan motor hidraulik torsi kanthi cepet banget.
Iku piranti sing ngowahi tekanan hidraulik lan mili gerakan puteran. Cairan kerja bisa dadi banyu utawa, luwih umum, cairan hidraulik. Motor hidrolik dadi energi listrik sing cair dadi energi mekanik putar. Ing Jenderal, motor hidraulik diselehake ing salah siji saka loro klasifikasi: kecepatan dhuwur, torsi kurang (HSLT) utawa kacepetan kurang, torsi dhuwur (LSHT).

pabrikan motor hydraulic torsi dhuwur kanthi cepet
pabrikan motor hydraulic torsi dhuwur kanthi cepet
pabrikan motor hydraulic torsi dhuwur kanthi cepet
pabrikan motor hydraulic torsi dhuwur kanthi cepet
pabrikan motor hydraulic torsi dhuwur kanthi cepet
pabrikan motor hydraulic torsi dhuwur kanthi cepet
pabrikan motor hydraulic torsi dhuwur kanthi cepet
pabrikan motor hydraulic torsi dhuwur kanthi cepet

Kanggo informasi luwih lengkap?

Yen sampeyan duwe produk favorit, tekan lan hubungi kita! Kita siyap lan ngarepake kerjasama.

Ayo Ngomong Lanjut

sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2020 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.