Inggris English

Contact Us

Hubungi Pabrik Geabrox

Njaluk ing tutul

NER GROUP CO., LIMITED ndhukung layanan 24x7 lan kita kudu nyedhiyakake produk lan sistem layanan dodolan sing sampurna. Inuqiry Us Saiki Mangga ~~~

Whatsapp

+ 86-18563806647
nelpon kita

+ 86 535 633 0966

Ngunjungi kita

Jalan Wanshoushan No.5,
Yantai, Shandong, China

Kirimi Fedback Sampeyan

Matur nuwun regane regane kanggo kita lan kita bakal ngormati sampeyan wiwitan. Ayo Apamaneh Saiki.

sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2020 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.