Inggris English

inverter motor

Inverter Motor Anyar

Supplier global, Exporter, lan Distributor motor duty inverter IEC, Motor Variabel Speed ​​Inverter

Desain motor tugas konverter

Tujuan Umum vs. Dhuwit Inverter

Motor inverter-tugas minangka konsep sing luwih anyar sing dibutuhake
nalika motor wiwit didorong dening VFD (inverters utawa AC drive). motor tugas inverter iec, Akeh frekuensi frekuensi variabel lawas dibédakaké karo jinis circuitry inverter sing digunakake ing VFD. 100 motor hp inverter tugas, motor inverter-tugas minangka konsep sing luwih anyar sing dibutuhake amarga motor wiwit didorong dening VFD. motor tugas tunggal fase tunggal, Listrik industri motor kasedhiya kanggo aplikasi lan proses tujuan sing paling umum. Nanging, sawetara aplikasi Speed ​​Variabel AC mbutuhake kecepatan pancet.

Dhuwit Ngonversi

Jinis Motors AC

Motor listrik industri kasedhiya kanggo aplikasi lan proses sing paling umum.

Pambuka liyane

Yen produk iki duweke, hubungi kita! Kita siyap lan ngarepake kerjasama. Kita njupuk kualitas minangka kauntungan lan rega paling murah minangka ikhlas. Frekuensi drive drive (VFD) minangka jinis pengontrol motor sing nggawa motor listrik kanthi macem-macem frekuensi lan voltase sumber listrik. Versi cuci lan cat Paint AC Free Inverter dirancang kanggo kacepetan luwes.

inverter motor motor
inverter motor motor

Babagan Kita & Layanan

Kanggo Inverter Motor

Tunggal kanggo Tiga Fase VFD Cara sing terjangkau yaiku tuku drive frekuensi frekuensi fase siji-siji (VFD) supaya bisa rampung. Inverter daya PowerWrive 3000 Watt nampilake teknologi nirkabel Bluetooth kanthi antarmuka APP kanggo akses remot supaya sampeyan bisa nyetel setelan kanthi gampang. Motor inverter-tugas minangka konsep sing luwih anyar sing dibutuhake amarga motor wiwit didorong dening VFD.

Desain Produk
iklan
Testing Anggota
Stamping
Tim apik
Service kita
Desain Detail
Development

Perlu Sebut Harga?

Hubungi Kita Saiki.

sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2020 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.