Inggris English

Gandhang gearbox sing cepet

Garis Ekstra Paningkatan Gampang kanggo Aplikasi Kinerja Sing Dhuwur

Grosir Cepet Gearbox Gancang kothak Gunakake Saka Sogears Manufaktur TURBO-MULTIPLICATEURS Unit gear integral, unit inti kanggo sistem kompresor sing efisien.

Cepet Gearbox Gunakake Kasedhiya

Unit gear integral & Multiplicateure Turbo

Peningkatan Kacepetan diprodhuksi kanthi ukuran kanggo macem-macem produk lan pasar. Kothak gear dibangun khusus kasebut dirancang lan dibangun kanggo nggayuh komponen khusus RPM. Solusi Gampang Penambah Cepet Custom, saka produsen kothak gear presisi NER GROUP. Kinerja dhuwur, Kothak paningkatan cepet mundur cepet, kita Desain lan Pabrik Komponen Precision: Gear Precision, Peningkatan Kacepetan Popular kanthi gandheng flywheel, housings SAE, sanajan bisa digawe baja baja stres, strukture pump output output batang batang lan standar exchanger kasedhiya , yen dibutuhake. Aplikasi kinerja dhuwur kanggo paningkatan kecepatan yaiku kanggo pompa, generator, penghancur batu, kompresor, pengadun, penggerek lan kriting.
Gandhang gearbox sing cepet

Quality kita

Kita nyedhiyakake produk rega murah, murah. Rancang kothak gear nambah kacepetan sing bisa nambah 12 rpm nganti 1400 rpm, Gearbox Custom, torsi dhuwur lan disesuaikan kanthi luwih pas.
Gandhang gearbox sing cepet

Team kita

Kita duwe tim sing kuwat kanggo ngrancang kotak gearan dibangun khusus kanggo ngetrapake komponen khusus RPM. Heavy tugas industri kothak kacepetan

Kothak gear kacepetan dhuwur minangka komponen penting ing pirang-pirang aplikasi penting. Kothak gear kacepetan kasedhiya minangka paningkatan kecepatan lan pengurangan kecepatan sing digunakake ing pirang-pirang aplikasi penerbangan non-penerbangan,

Products kita

Produsen drive planèt planét ketumpatan standar khusus lan khusus kalebu paningkatan kacepetan kanggo sistem industri.
Kothak gear dibangun khusus iki dirancang lan dibangun kanggo nggayuh komponen komponen RPM sing dhuwur. Iki gears kinerja dhuwur dipasang menyang input lan shafts output sing dipanggonke ing sudut 90-degree, kotak gear bevel sudut tengen sing efisien dirancang kanggo torsi dhuwur Gunakake kothak kacepetan dhuwur minangka komponen penting ing akeh aplikasi penting
Kothak gear kacepetan kasedhiya minangka paningkatan kecepatan lan pengurangan kacepetan sing digunakake ing aplikasi industri non-penerbangan, akeh. Opsi terakhir menehi pangguna supaya bisa ngethok kecepatan tingkat dhuwur utawa torsi sing luwih murah.

Gandhang gearbox sing cepet
Gandhang gearbox sing cepet
Gandhang gearbox sing cepet
Gandhang gearbox sing cepet
Gandhang gearbox sing cepet
Gandhang gearbox sing cepet
Gandhang gearbox sing cepet
Gandhang gearbox sing cepet
TURBO-MULTIPLICATEURS

Ayo ngobrol saiki!

Kita spesialis kanggo nyedhiyakake pelanggan kanggo solusi gearbox Speed ​​Speedas sing direkayasa. gulungan batang podo, pindah gandheng, pindah planet lan garan distribusi listrik. Bukti bisa dipercaya, aman, kompak lan efisien, Sundyne HMP 7000 kanthi pompa overhung kanthi kendhali kanthi nganti 4 tahap nyedhiyakake sawetara keuntungan operasional tekanan tekanan tinggi. Yen sampeyan duwe produk favorit, tekan lan hubungi kita! Kita siyap lan ngarepake kerjasama. Kita njupuk kualitas minangka kauntungan lan rega sing paling murah yaiku ikhlas. Yen sampeyan duwe pitakon, sampeyan bisa hubungi kita, kita bakal seneng mbantu sampeyan!

Contact Us

sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2020 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.