Gandhang gearbox sing cepet

Garis Ekstra Paningkatan Gampang kanggo Aplikasi Kinerja Sing Dhuwur

Grosir Cepet Gearbox Gancang kothak Gunakake Saka Sogears Manufaktur TURBO-MULTIPLICATEURS Unit gear integral, unit inti kanggo sistem kompresor sing efisien.

Cepet Gearbox Gunakake Kasedhiya

Unit gear integral & Multiplicateure Turbo

Peningkatan Kecepatan diprodhuksi kanthi macem-macem ukuran kanggo macem-macem produk lan pasar. Kotak gir khusus kasebut dirancang lan dibangun kanggo nampung komponen spesifik RPM sing dhuwur. Solusi Peningkatan Kacepetan Khusus, saka pabrikan gir gir presisi NER GROUP. Kinerja Tinggi, Gearbear Speed ​​Speed ​​Speed ​​Low, kita Desain lan Pabrik Komponen Precision: Gears Precision, Peningkatan Kecepatan Populer kanthi kopling flywheel, omah SAE, malah bisa digawe palsu baja, pompa batang poros output batang kunci utama lan exchanger panas sing disedhiyakake , yen dibutuhake. Aplikasi kinerja dhuwur sing biasa kanggo ningkatake kacepetan yaiku kanggo pompa, generator, crusher rock, kompresor, blender, latihan lan gunting.
Gandhang gearbox sing cepet

Quality kita

Kita nyedhiyakake produk rega murah, murah. Rancang kothak gear nambah kacepetan sing bisa nambah 12 rpm nganti 1400 rpm, Gearbox Custom, torsi dhuwur lan disesuaikan kanthi luwih pas.
Gandhang gearbox sing cepet

Team kita

Kita duwe tim sing kuat kanggo ngrancang kothak gir sing digawe khusus bisa nampung komponen spesifik RPM sing dhuwur. Kothak industri Multi-kacepetan tugas berat.

Kothak gear kacepetan dhuwur minangka komponen penting ing pirang-pirang aplikasi penting. Kothak gear kacepetan kasedhiya minangka paningkatan kecepatan lan pengurangan kecepatan sing digunakake ing pirang-pirang aplikasi penerbangan non-penerbangan,

Products kita

Produsen drive planèt planét ketumpatan standar khusus lan khusus kalebu paningkatan kacepetan kanggo sistem industri.
Kothak gear dibangun khusus iki dirancang lan dibangun kanggo nggayuh komponen komponen RPM sing dhuwur. Iki gears kinerja dhuwur dipasang menyang input lan shafts output sing dipanggonke ing sudut 90-degree, kotak gear bevel sudut tengen sing efisien dirancang kanggo torsi dhuwur Gunakake kothak kacepetan dhuwur minangka komponen penting ing akeh aplikasi penting
Kothak gear kacepetan kasedhiya minangka paningkatan kecepatan lan pengurangan kacepetan sing digunakake ing aplikasi industri non-penerbangan, akeh. Opsi terakhir menehi pangguna supaya bisa ngethok kecepatan tingkat dhuwur utawa torsi sing luwih murah.

Gandhang gearbox sing cepet
Gandhang gearbox sing cepet
Gandhang gearbox sing cepet
Gandhang gearbox sing cepet
Gandhang gearbox sing cepet
Gandhang gearbox sing cepet
Gandhang gearbox sing cepet
Gandhang gearbox sing cepet
Gandhang gearbox sing cepet
TURBO-MULTIPLIKATUR

Ayo ngobrol saiki!

Kita duwe spesialisasi kanggo nyedhiyakake solusi solusi gir gear cepet para pelanggan. gir poros paralel, gir integral, gir planet lan gir distribusi daya. Wis kabukten andal, aman, kompak lan efisien, Sundyne HMP 7000 pump overhung sing dienggo kanthi integral kanthi nganti 4 tahap nyedhiyakake sawetara mupangat operasional tekanan dhuwur banget: Yen sampeyan duwe produk favorit, ayo hubungi kami! Kita siyap lan ngarepake kerja sama. Kita nganggep kualitas minangka kauntungan lan rega paling murah yaiku tulus. Yen sampeyan duwe pitakon, sampeyan bisa ngubungi kita, kita bakal seneng nulungi sampeyan!

Contact Us

 sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2022 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.