Kothak gear reducer kacepetan

We nawakake kotak gear rederer kanthi tliti kanthi tliti kanthi dhuwur.

Gearbox Kacepetan Reducer berkualitas berkualitas

Ana macem-macem pilihan girboks lan reducer kacepetan kanggo macem-macem aplikasi sing mbutuhake torsi dhuwur lan kacepetan alon. Kabeh Reduksi Kacepetan Transmisi duwe kualitas lan kekuatan sing apik. Entuk penawaran paling apik ing Gearboxes Industri & Pangurangan Kacepetan.

Apa Babagan Gearbox Luwih cepet?

Peredam gir cacing, kasedhiya ing drive langsung utawa ora langsung, digunakake ing aplikasi tenaga jaran sing murah nganti moderat kanggo nyuda kacepetan lan nambah torsi. Kasedhiya uga ing sudhut, output paralel lan kombinasi. Peredhot kacepetan gir cacing telu nyuda kasedhiya ing rasio saka 5000: 1 nganti 175000: 1 lan jarak tengah saka 7 "nganti 20". Peredam roda gigi duwe gir sing disusun nganggo gir srengenge sing ana ing tengah sing gandhengan karo utawa luwih akeh gir planet. Gearmotor amba lan reducer kita nampilake gir sing efisien. Temokake kothak nyuda gir inline, peredam gir linkbelt, reduksi kacepetan baldor dodge & liya-liyane kanthi dimensi sing beda-beda.

Apa tujuane nggunakake Kotak reducer Speed?

Dibandhingake karo Reducer Gear Red Speeder, Kotamadya reducer Speed ​​digunakake kanggo nyuda kacepetan input, saka motor utawa sawetara drive, nalika uga nambah torsi nilai input menyang poros output reducer kacepetan utawa mekanisme sing didorong Kita ngasilake macem-macem jinis reducer kacepetan, dirancang kanggo nambah torsi lan nyuda kacepetan motor listrik sampeyan. Iki nyedhiyakake produk kanthi rega murah, murah. Nalika ngrancang pengurangan kecepatan, ora ana masalah. Kanthi tembung liyane, A reducer gear nambah torsi lan nyuda kecepatan motor. Reducer poros berongga nyedhiyakake pusat thru-hole kanthi konfigurasi jinis komponen kanggo fleksibilitas desain sistem lan pilihan spasi. Temokake reducer gear motor sampeyan kanthi gampang ing antarane 45 produk saka merek utama china.

Sawetara Cathetan kanggo kotak gearx Speedic.

Kacepetan Reducer Gearbox

Kacepetan Reducer Gearbox

Kacepetan Reducer Gearbox

Kacepetan Reducer Gearbox

Kacepetan Reducer Gearbox

Kacepetan Reducer Gearbox

Kacepetan Reducer Gearbox

Referensi Kanggo Produk Transparasi Luwih Luwih

Produk Transmisi Power
Produk Transmisi Power
Produk Transmisi Power
Produk Transmisi Power

Yen sampeyan pengin golek tawaran paling apik ing kothak gear reducer Speed

Kita kene ngenteni sampeyan.

Motor kita ngasilake jinis helik lan jinis cacing gear reducer (gearboxes) kanggo gearmotor. Kita siyap lan ngarepake kerjasama. Kita njupuk kualitas minangka kauntungan lan rega paling murah minangka ikhlas.

Mangga bebas hubungi kita lan ing ngisor iki yaiku kontak kita. Kita bakal mangsuli sampeyan sanalika bisa!

 

Mobile:+ 86-18563806647

Samsung / Wechat: 8618563806647

E-mail: [email dilindhungi]         ID Skype: qingdao411

 sogears manggon chatting

 sogears WHATSAPP 

 sogears Email 

 sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2022 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.