Inggris English

Katalog Motor Geared PDF Download

Katalog Motors Geared

Temokake katalog motor gurat helik jinis garan

R seri motor lan petungan kotak gear pdf
Iki minangka pandhuan kanggo pilihan kotak gear lan motor kanggo sing ora ngerti babagan pamilihan. kotak-kotak lan motor gedhe dipasang wesi digawe, aluminium liya-liyane.
Kanggo desain listrik lan mekanik ing pengurangan Tunggal & tikel
Motor-normalisasi IEC kanthi rem, VFD lsp.

Temokake katalog seri gearmotor cacing helik

S unit unit gear helik-cacing
Sudut sisih tengen, motor gear cacing bisa diinstal kanthi gampang ing aplikasi sing paling kenceng. Daya motor saka 0.04 HP dadi 157.37 HP. kanthi kombinasi helical / helical-worm, saengga luwih efisien tinimbang unit gear hela-cacing normal.
Unit gear kanthi kombinasi motor sing dibutuhake
Ing kene Majelis lan Pandhuan Operasi

Temokake katalog motor gear bevel helical

Motor gandheng bevel Helical duwe kapasitas nggawa kanthi dhuwur
Iki minangka jinis motor gandheng behel helikopter sudut sing padha karo ukuran kanggo ngapusi motor gandheng bevel helikopter ing katalog kasebut, saka jinis gandheng motor.
Motor gear beku helical njamin efisiensi paling dhuwur
Unit gear Helik-bevel nyedhiyakake efisiensi tingkat luwih saka 90%

Temokake katalog motor gandheng sejajar

Temokake motor-batang gandheng sampeyan kanthi gampang
Gerbang motor saka Nord Drivesystems becik digunakake ing intralogistik uga kanggo conveyor bahan sing akeh lan ing industri panganan. Nawakake macem-macem pilihan Parallel Shaft Geared Motors.
Batang selir dipasang motor bermotor sing diprodhuksi dening Power Build
Katalog panci gear batang selang lan sisih tengen

Temokake katalog reduker gear sitokloid

Prinsip Pandu Merapi red gearer sikloid plan
Cycloid Drive Desain gear sitoklo unik duwe kaluwihan sing luwih apik kanggo reducer kecepatan kanthi nggunakake untu wajar sing ora biasa. Drive bisa ngatasi kejutan kejut antarmuka nganti 500% saka rating torsi katalog.
Salah sawijining manufaktur pengurangan gear cycloidal paling profesional
Reducer kacepetan sitopolida nyedhiyakake panawaran tliti sing paling dhuwur

Temokake katalog reducer gear cacing NMRV

Reducer gear cacing lan motor cacing motor
Gabungan Gear Worm Gabungan Reducer gear cacing NMRV lan NMRVpower saiki minangka solusi sing paling maju kanggo syarat pasar ing babagan efisiensi lan keluwesan.
Reducer gear cacing NMRV lan NMRVpower
Motovario NMRV lan reducer gear cacing NMRV POWER

Kanggo Katalog Liyane, Hubungi Kita

sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2020 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.