Kipas Pendingin Motor Eksternal

Pendingin Kipas Motor

Pendingin Kipas Motor

Sapa Wae

Kita minangka produsen pendingin kipas motor

Generator ngasilake akeh panas nalika muter kanggo ngasilake listrik, lan hawa adhem kudu liwat ing antarane stator lan rotor. Mula, bakal ana agul-agul kipas ing salah sawijining ujung generator. Bilah kipas kecepatan tinggi kudu nyebul hawa sing adhem, lan mesthine kudu ana ing njaba Jaring kaya kisi (umume ditutup bunder) yaiku kaca ngarep generator, sing nglindhungi glathi kipas supaya obyek ora tiba ing agul-agul kipas .

Products kita

Tutup kipas motor lan tutup penggemar generator sacara kolektif diarani penutup kipas motor. Ana rong fungsi: 1. Tingkat proteksi IP, kayata IP54, nomer siji kanggo nyegah padatan supaya ora kacemplungake ing kasus kasebut lan supaya wong ora ndemek bagean mbebayani ing kasus kasebut. Kaca depan iku supaya obyek asing ora kena ing kipas. Nomer nomer loro nuduhake kemampuan nglindhungi cairan. 2. Kontrol saluran udara. Amarga kipas digawe adhem dhewe, yen ana kaca ngarep, kaca ngarep bakal ditiup menyang ujung D ing sadawane celah (distribusi keliling) ing antarane kaca ngarep lan wastafel, saengga bisa ngilangi panas saka heat sink. Yen ora ana kaca ngarep, angin kipas ora duwe arah, lan efek disipasi panas banget bakal udan.

Pabrik kita

Oalah, iku milih kita!

Kita minangka perusahaan sing ngasilake produk seri pendingin penggemar motor. Sawise pirang-pirang taun pembangunan, perusahaan kasebut entuk kepercayaan saka akeh pelanggan tetep liwat produk bermutu lan layanan sing apik. Pengalaman produksi pirang-pirang taun kanggo nyedhiyakake produk sing apik.
Wiwit didegake, perusahaan mesthi ngetrapake prinsip manajemen berorientasi bakat, nglumpukake elit industri, nggabungake teknologi informasi asing canggih, metode manajemen, lan operasi perusahaan kanthi kasunyatan spesifik perusahaan domestik kanggo nyedhiyakake solusi lengkap karo perusahaan.

gambar

Urutan Dhuwit SakaOne PieceRong PieceTelung PieceKabeh kuantitasditrima.

Kita nampa kabeh jumlah sanajan siji potongan sing bakal dikirim kanggo sampeyan. Ana saham gedhe ing bagean-bagean merek iki ing gudang lan siji utawa rong lembar ora dadi masalah kanggo kita. Courser, jumlah sing luwih gedhe, rega sing luwih apik. Disaranake supaya luwih cepet pesen.
Pembayaran bisa uga Transfer Telegraphic utawa Paypal Utawa kertu kredit utawa uga Alipay. Kita duwe luwih saka 30 taun pengalaman babagan perdagangan internasional lan akeh pembayaran sing bisa ditampa. Kita bakal ngirim akun sampeyan yen sampeyan wis nggawe keputusan sing bakal mbayar.
Cara pangiriman yaiku kanthi macem-macem cara kayata hawa, utawa saka segara utawa lawang menyang lawang kanthi kurir. Kanggo jumlah sing sithik, kita saranake ngirim kanthi udhara utawa dening kurir amarga agen barang darat ora seneng karo kargo bobot cilik luwih saka 100kg ing ngisor iki. Kajaba iku, wektu transportasi gumantung saka cara sing sampeyan pilih lan kita bakal menehi saran nalika sampeyan duwe pesenan.
Kita minangka salah sawijining agen kanggo merek terkenal ing saindenging jagad ing China lan njamin kabeh bagean merek sing adol asli. Ing bagean kasebut ana kode QR lan sampeyan bisa mriksa saka situs web resmi merek.

Sugeng Rawuh ing Enquiry Us.

 sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2022 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.