Inggris English

Gearbox Epicyclic

Komponen Gearbox Epicyclic

Kanthi macem-macem aspek gear planet, Komponen gear Cincin, Gesang srengenge, gear planes, Brake utawa band klac, operator Planet.
Gearbox Epicyclic

Kauntungan saka sepur pindah epiklik

Rasio pindah luwih dhuwur

Sistem Gearbox Epicyclic bisa digunakake kanggo ngamanake rasio pindah sing luwih dhuwur ing ruang kompak.

Efisiensi transmisi luwih dhuwur

Menehi efisiensi transmisi Daya sing luwih dhuwur tinimbang karo kotak gear tradisional.
kaluwihan sepur pindah epiklik

Sing luwih dhuwur torsi

Gearbox Epicyclic duwe kemampuan transmisi torsi sing luwih dhuwur lan bakal duwe inersia sing luwih murah.

Urip layanan sing luwih suwe

Urip layanan uga cukup apik yen mbandhingake karo layanan layanan kotak gear tradisional kanggo beban sing padha.

Aplikasi gear plan Planetris Epicyclic

Conto aplikasi Gearbox planèt Epicyclic.
Sistem kotak gear Hub, tangga tangga sing mlengkung, Otomatis
kendharaan sing dipandu (AGV), sistem gearbox aspek tinggi
kanggo penyesuaian katup, Pemandu drive kanggo reflektor pangilon,
Sistem konveyor, Konstruksi mesin, Underwater
sistem unsinding kanggo kolam renang, mixer adonan industri dll.
Solusi drive Epicyclic Gearbox wis ngeset standar kanggo pirang-pirang aplikasi.

T + 86 535 6330966
W + 86 185 63806647
EMAIL: [Email protected]

gambar
senyawa-planet-gear-calculator

Entuk Penawaran Saka Kita

Kothak pesawat planèt profesional
Gearbox Epicyclic, sing bisa nyuda kacepetan cepet lan torsi ing paket kompak cilik, duwe karakteristik operasi ngluwihi sepur-sepur kereta api sumbu tetep. Hubungi kita saiki, kita bakal menehi kutipan paling apik kanthi solusi teknik suite

Njupuk demo video

Mangga Bebas Hubungi Kita Yen Sampeyan Ana Pitakonan.

sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2020 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.