Gearbox Epicyclic

Komponen Gearbox Epicyclic

Kanthi macem-macem rasio gir planet, Komponen gir Ring, gir Sun, Gir Planet, Brake utawa kopling band, operator Planet.
Gearbox Epicyclic

Kauntungan saka sepur pindah epiklik

Rasio pindah luwih dhuwur

Sistem Gearbox Epicyclic bisa digunakake kanggo ngamanake rasio gir sing luwih dhuwur ing ruang kompak.

Efisiensi transmisi luwih dhuwur

Menehi efisiensi transmisi Daya sing luwih dhuwur tinimbang karo kotak gear tradisional.
kaluwihan sepur pindah epiklik

Sing luwih dhuwur torsi

Epicyclic Gearbox nduweni kemampuan transmisi torsi sing luwih dhuwur lan bakal duwe inersia luwih murah.

Urip layanan sing luwih suwe

Urip layanan uga cukup apik yen mbandhingake karo layanan layanan kotak gear tradisional kanggo beban sing padha.

Aplikasi gear plan Planetris Epicyclic

Tuladha aplikasi Gir planet planet Epicyclic Gearbox.
Sistem kothak gir Hub, Angkat tangga sing mlengkung, Otomatis
kendaraan dipandu (AGV), Sistem girboks rasio dhuwur
kanggo pangaturan katup, drive Tracking kanggo mirror mirror, 
Sistem konveyor, Konstruksi mesin, Ing jero banyu
sistem santai kanggo kolam renang, mixer adonan industri lsp.
Solusi drive Epicyclic Gearbox wis ngeset standar kanggo pirang-pirang aplikasi.

T + 86 535 6330966     
W + 86 185 63806647
EMAIL: [email dilindhungi]

gambar
senyawa-planet-gear-calculator

Entuk Penawaran Saka Kita

Kothak pesawat planèt profesional
Epicyclic Gearbox, sing bisa nyedhiyakake akeh nyuda kacepetan lan torsi ing paket kompak cilik, duwe karakteristik operasi ngluwihi kreta gir sumbu tetep. Hubungi saiki, kita bakal menehi kuotasi paling apik kanthi solusi teknik suite

Njupuk demo video

Mangga Bebas Hubungi Kita Yen Sampeyan Ana Pitakonan.

 sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2022 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.