Angin Gearbox Angin

Gearbox Transmission Transmission High Power Angin

Kothak gear biasane digunakake ing turbin angin kanggo nambah kecepatan putaran saka rotor kacepetan kanthi generator listrik kacepetan luwih cepet. Kothak gear paling apik kanthi rega sing paling apik.

Pabrikan kothak turbin angin

Wis pirang-pirang dekade, kita nggawe kotak-kotak lan turbin angin khusus kanggo komponen, kudu nambah kacepetan turbin angin kanthi puluhan lan ngirim menyang generator tenaga.

Apa kita?

Minangka pemasok kothak gir lengkap kanggo aplikasi energi angin, kita duwe pengalaman multi-megawatt kanggo Teknologi Turbin Angin Turbin Angin, kanthi gir karburator unggul ing desain girboks, kanggo nambah reliabilitas girboks turbin angin.

Kanthi pengalaman produksi pirang-pirang taun, kita bisa ngembangake kothak gear miturut kabutuhan para panuku. Kita minangka salah sawijining sawetara perusahaan kanthi kemampuan riset lan pangembangan. Tanggapan dinamis komponen gearbin angin diteliti kanthi nggunakake angka kasebut.

Kita duwe pengalaman produksi pirang-pirang taun, tim R&D sing apik banget, lan layanan purna jual uga kasedhiya. Mayoritas kothak roda ing turbin angin 1.5 XNUMX sing nggunakake turbin angin nggunakake sistem gearing planet siji utawa loro.

Pabrikan kothak turbin angin
Pabrikan kothak turbin angin

Gearbox nganyarke

Pandhuan anyar njanjeni kotak-kotak kothak turbin sing bisa dipercaya, solusi teknologi maju Sogears menehi kontribusi kanggo transformasi sistem energi global, Desain kothak gear turbin angin gegayutan swara, lan kotak-kotak kotak sing bisa dipercaya, kuat lan efisien kanggo turbin angin. single / multistage, planet, helical, gearbox sing tambah cepet. Ngoptimalake ngasilake energi angin lan keandalan nilai sing paling apik. Kita ngasilake pabrik kotak turbin angin ing kapasitas 55 kW, 250 kW lan 500 kW ing kolaborasi teknis.

Minangka panyedhiya solusi teknologi lan layanan ing Wind Turbine Gearbox Manufacturing, kita nyuplai ing saindenging jagad, kalebu China, India, AS, Eropa, TANPA KANGGUT KANGGUT, Gearbox Kothak Angin Gigi Kothak.

Aksesoris Komponen Digunakake Ing Sistem Tenaga Angin

Kita nyedhiyakake produk rega berkualitas rendah. Turbin angin cilik ing tingkat kW sing dinarake ora butuh panggunaan kotak-kotak. Kothak pesawat turbin nduwe peran ningkatake kacepetan turbin angin kanthi puluhan lan ngirim menyang generator tenaga.

Kayu kothak gear luwih seneng

Ora kurang penting kanggo pangopènan sing tepat supaya luwih ngerti babagan jinis girboks turbin angin lan konstruksi. Tenaga saka puteran rotor turbin angin ditransfer menyang generator liwat sepur listrik. Kothak gir turbin angin duwe peran kanggo nambah kecepatan turbin angin kanthi puluhan lan ngirim menyang generator listrik. 

Kothak gear turbin angin
Kothak gear turbin angin
Kothak gear turbin angin
Kothak gear turbin angin
Kothak gear turbin angin
Kothak gear turbin angin
Kothak gear turbin angin
Kothak gear turbin angin

Ayo ngobrol saiki!

Yen sampeyan duwe produk favorit, tekan lan hubungi kita! Kita siyap lan ngarepake kerjasama. Kita njupuk kualitas minangka kauntungan lan rega sing paling murah yaiku ikhlas.

Kita menehi nilai saben pitakon sampeyan

 sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2022 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.