Inggris English

Kothak gear amba

Apa Makna Gearbox Lingkungan Tengen?

kotak gearary sudut tengen

Definisi

"Kothak gear sudut sing tepat ditondoi nganggo poros drive lan poros output disusun kanthi sudut 90 derajat. Gumantung saka jinis kotak gear, sumbu bisa nyimpang ing pesawat utawa nyabrang rong pesawat paralel, sing nyebabake offset sumbu. " drive iku ukurane 1. Gear helik lagi baris nanging uga bisa dadi pemacu sudut sisih tengen

Priksa apa sing kita tawakake karo sampeyan

Kita ngrancang kothak kotak amba sudut torsi kanthi dhuwur lan kabeh menehi jiwa sing sampurna kanggo akeh proyek teknik kayata sistem angkat, campuran batu bara, pompa lan liya-liyane.
Kothak gear sudhut cilik kanthi bevel Crown Gears diprodhuksi kanggo bisa dipercaya, transfer ekonomi cepet utawa kecepatan rpm dhuwur. Sawetara bisa dadi kotak gear sudut sing tepat kanthi reverse.Kothak gear sudut sing tepat ing india duwe macem-macem dipasang saka China lan pengurangan gear gear 90 ° premium sing kompak lan nduwe gear gulungan bevel sing cekap, sepi transmisi daya sing tepat.
Kothak gear sudut seri H kanthi nganggo poros horisontal langsung karo mover utama kayata mesin pembakaran internal, motor horisontal lan turbin gas. Sawise kacepetan suda (utawa tambah), output tenaga saka batang vertikal. Bisa tahan tikungan sumbu lan digunakake kanggo transmisi lan pindah pompa sumur jero, pompa aliran sumbu, pompa aliran diagonal, pompa batang dawa, pompa serempel lan macem-macem mesin kerja poros vertikal liyane.

larik-kothak-kothak-kanggo-didol

Kothak gear amba

Siri NMRV, kotak cilik sudut tengen, kotak gear sudut sudut kanan, torsi sudut tengen, kart, sudut listrik sudut


Urip Demo

Kothak gear amba kanthi peerless

kotak gear amba pojok kanggo pemotong rumput, kotak gear, peerless 1100, pojok sudhut tengen, tecumseh peerless


Urip Demo

Gelas kotak

Jinis planét, kotak geard jurusan 90, kotak gearbox sudhut sing larang, kotak gear drive sudhut amba


Urip Demo

Kothak gear bevel amba sisih tengen

reducer sudhut amba sisih tengen, kothak roda sudhut amba rpm, kotak-kotak sudhut amba sing paling torsi


Urip Demo

Kothak gear amba cilik

Jenis Bevel Gear, transmisi daya sudut sing tepat, kotak gear sudhut amba, kotak geard gelar 90 sing kecepatan tinggi


Urip Demo

Reducer sudut tengen

reducer gear, batang reducer dipasang batang, 300 kotak hp sudut tengen, reducer kacepetan kanggo motor listrik


Urip Demo

Kothak gear drive sisih tengen

Jenis Gear Cacing, drive sudut tengen cilik, kotak gear sudhut sudut industri, drive gear sudut


Urip Demo

Kothak Gearbox

Kothak gear bevel cilik, kotak gear bevel sudut tepat, kotak gear bevel spiral, kotak gear bevel tinggi, kotak gear bevel dobel, pemacu gear bevel


Urip Demo

Kothak gear sudut sing tepat kanggo didol saka Pabrik Sogears

Kothak gear sudhut tengen lan reducer kacepetan dilengkapi gearing efisien negara, kanthi sawetara konfigurasi lan aksesoris sing cocog kanggo mesin sampeyan. Kanthi desain modular adhedhasar omah kubik kanthi gandheng bevel spiral lan rasio saka 0.5 nganti 56: 1 nggayuh kekuwatan 500 HP. Bisa digunakake ing proyek konservasi banyu, teknik kotamadya, pertambangan logam, petrokimia, geni lan teknik laut lan lapangan liyane.
Kanthi macem-macem model lan rasio transmisi, bisa nyukupi syarat-syarat penggawa prima lan mesin kerja sing dhuwur lan rendah, lan kemampuan kanggo nahan pasukan paksi vertikal, sing nggawe struktur mesin sing digunakake. Kothak gear sudhut H-Series kasedhiya ing macem-macem aplikasi, larang regane, jimat ruang lan cocog kanggo macem-macem kahanan iklim.

Njaluk ing Tutul

Kanggo pitakonan apa wae, hubungi kita liwat formulir iki

sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2020 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.