Kothak gear amba

Apa Makna Gearbox Lingkungan Tengen?

kotak gearary sudut tengen

Definisi

"Kothak gear sudut sing tepat ditondoi nganggo poros drive lan poros output disusun kanthi sudut 90 derajat. Gumantung saka jinis kotak gear, sumbu bisa nyimpang ing pesawat utawa nyabrang rong pesawat paralel, sing nyebabake offset sumbu. " drive iku ukurane 1. Gear helik lagi baris nanging uga bisa dadi pemacu sudut sisih tengen

Priksa apa sing kita tawakake karo sampeyan

Kita ngrancang akeh gir gir sudut tengen ndhuwur lan saben-saben menehi soultion sing sampurna kanggo akeh proyek rekayasa kayata sistem angkat, campuran batubara, pompa lan liya-liyane.
Kothak sudut amba cilik kanthi bevel Crown Gears diprodhuksi kanthi transfer ekonomi utawa kacepetan rpm sing bisa dipercaya. Sawetara bisa dadi kothak gir sisih tengen kanthi mbalikke. Kotak gir sisih tengen ing india duwe pemasangan sing beda karo China lan peredam gir 90 ° premium iki kompak lan duwe gir bevel spiral operasi sing efisien, sepi, transmisi daya amba. 
Kothak gear sudut seri H kanthi nganggo poros horisontal langsung karo mover utama kayata mesin pembakaran internal, motor horisontal lan turbin gas. Sawise kacepetan suda (utawa tambah), output tenaga saka batang vertikal. Bisa tahan tikungan sumbu lan digunakake kanggo transmisi lan pindah pompa sumur jero, pompa aliran sumbu, pompa aliran diagonal, pompa batang dawa, pompa serempel lan macem-macem mesin kerja poros vertikal liyane.

kothak gir sisih tengen didol

Kothak gear amba

Kipas angin adhem, kothak gir sudut tengen cilik, kothak gir sudhut tengen torsi dhuwur, kothak gir gir tengen


Kothak Gearbox

Kothak gear bevel cilik, kotak gear bevel sudut tepat, kotak gear bevel spiral, kotak gear bevel tinggi, kotak gear bevel dobel, pemacu gear bevel


Kothak gear amba kanthi peerless

kotak gear amba pojok kanggo pemotong rumput, kotak gear, peerless 1100, pojok sudhut tengen, tecumseh peerless


Kothak menara adhem

Drive kipas menara pendingin industri, kothak gir gir sudut tengen murah, gir gir sisih tengen


Gelas kotak

Jinis planét, kotak geard jurusan 90, kotak gearbox sudhut sing larang, kotak gear drive sudhut amba


Kothak gear bevel amba sisih tengen

reducer sudhut amba sisih tengen, kothak roda sudhut amba rpm, kotak-kotak sudhut amba sing paling torsi


Kothak menara adhem

Jinis Gir Bevel, transmisi daya amba sisih tengen, kothak gir amba tengen, kothak gir menara pendingin


Kothak gear amba cilik

Jenis Bevel Gear, transmisi daya sudut sing tepat, kotak gear sudhut amba, kotak geard gelar 90 sing kecepatan tinggi


Reducer sudut tengen

reducer gear, batang reducer dipasang batang, 300 kotak hp sudut tengen, reducer kacepetan kanggo motor listrik


Kothak gir kipas adhem

Kothak piranti kipas adhem, drive sudut tengen, kothak gir sudut tengen industri, drive kipas pendingin


Kothak gear drive sisih tengen

Jenis Gear Cacing, drive sudut tengen cilik, kotak gear sudhut sudut industri, drive gear sudut


Kothak gear amba

Kipas angin adhem, kothak gir sudut tengen cilik, kothak gir sudhut tengen torsi dhuwur, kothak gir gir tengen


Kothak gear sudut sing tepat kanggo didol saka Pabrik Sogears

Kotak gir sisih tengen lan reducer kacepetan nampilake gir sing efisien, kanthi konfigurasi lan aksesoris sing dipasang supaya pas karo mesin sampeyan. Kanthi desain modular adhedhasar omah kubik kanthi gir lan bevel spiral saka 0.5 nganti 56: 1 daya tekan 500 HP. Bisa digunakake kanthi akeh ing proyek konservasi banyu, teknik kota, pertambangan metalurgi, petrokimia, teknik pemadam kebakaran lan kelautan lan lapangan liyane. 
Kanthi macem-macem model lan rasio transmisi, bisa nyukupi syarat-syarat penggawa prima lan mesin kerja sing dhuwur lan rendah, lan kemampuan kanggo nahan pasukan paksi vertikal, sing nggawe struktur mesin sing digunakake. Kothak gear sudhut H-Series kasedhiya ing macem-macem aplikasi, larang regane, jimat ruang lan cocog kanggo macem-macem kahanan iklim.
kothak gir menara pendinginan drive langsung
Unit Gear Drive Drive Cooling Tower

Njaluk ing Tutul

Kanggo pitakonan apa wae, hubungi kita liwat formulir iki

 sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2022 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.