Inggris English

Bldc motor

Motors DC Brushless | Rega Sithik, Kualitas Tinggi

12V 24V 36V 48V Brushless DC (BLDC) Produsen Motors nganggo teknologi & peralatan paling anyar '

Apa kita nuruti

Kita duwe pengalaman pirang-pirang taun ing manufaktur motor, lan produk kita diekspor menyang akeh negara ing luar negeri. Kita duwe pelanggan sing tetep lan dipercaya, mung ngasilake motor sing apik kanggo sampeyan. Motor listrik DC tanpa sikat (motor BLDC utawa BL), uga ditepungi nganggo bermotor listrik.Bakal rega murah, motor tanpa sikat dc bermutu saka AS SAIKI ~~

Bldc motor
Bldc motor
Bldc motor

Sapa Wae

Rega Motor Bldc, Grosir & Pemasok

Motor motor Brushless DC nggunakake panggunaan energi suda, umur dawa, swara kurang, ukuran kompak lan bobot bobot entheng. STSPIN32F0 minangka System-In-Package nyedhiyakake solusi terpadu sing cocog kanggo nyopir motor BLDC telung tahap nggunakake macem-macem cara nyopir.China 72V 10kw Motor Motosikal Elektrik BLDC. Piranti DRV10983 minangka driver motor tanpa sensor telung tahap kanthi MOSFET daya terpadu. 1 hp (750W) motor BLDC kanthi ukuran flange persegi 80 mm, bisa digunakake ing voltase 24V / 48 / 72 / 96V lan generasi swara kurang.

Perusahaan kita nawakake motor BLDC, Brushless DC Motor, motor dc tanpa sikat, driver dc lan BLDC nganggo teknologi & peralatan paling anyar kanthi rega sing terjangkau.

Apa wae jinis motor 24v bldc, motor 5kw bldc, motor 1500w bldc, motor 2000w bldc, motor 3kw bldc, temokake rega saka perusahaan paling apik ing China lan kita bakal menehi sampeyan kinerja apik lan paling murah.

Details More

Daya Tinggi saka 200W nganti 20KW, 1500 / 3000 RPM, Tujuan Umum karo Controller lan voltase saka 24V nganti 120V, saka otomotif menyang aplikasi industri. Biaya sing gampang, kompak, lan murah.

Aplikasi Industri Digunakake

Kita nyedhiyakake rega murah, motor tanpa sikat dobel kurang cepet

Seri obor BLDC torsi sing larang-larang kanggo Motors DC Brushless, digunakake kanggo Aplikasi Elektrik Kendaraan Elektrik lan Heavy Duty, elektronik elektronik, transportasi. encoder tambahan utawa enkoder mutlak sing dipasang, rem Brushless DC Motors duwe desain voltase kurang kanggo aplikasi. Cukup kuat kanggo mbukak utawa nutup buta, utawa aplikasi cahya liyane.

Kita nyedhiyakake produk rega berkualitas rendah. Pengalaman manufaktur motor pirang-pirang taun mung menehi motor sing bermutu lan tahan lama. Apa motor Brushless DC (BLDC) lan Cara Ngontrol nganggo Arduino. STSPIN32F0 minangka System-In-Package nyedhiyakake solusi terpadu sing cocog kanggo nyopir motor BLDC telung tahap nggunakake cara nyopir beda. Yen sampeyan duwe pitakon, sampeyan uga bisa hubungi kita, kita bakal seneng mbantu sampeyan!

Motor BLDC

Ayo ngobrol saiki!

Yen produk iki duweke, hubungi kita! Kita siyap lan ngarepake kerjasama. Kita njupuk kualitas minangka kauntungan lan rega paling murah minangka ikhlas.

sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2020 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.