Inggris English

Motor garan kaping pindho

Pabrik motor batang garan industri, motor motor krenjang, kanggo pompa, motor motor giwang lan motor tunggal fase listrik sing ditawakake Sogears.

Produsen motor Double Shaft Motor

Apa sampeyan siap tuku motor gagang kaping pindho? Opsi macem-macem opsi kapur dual dual phase kasedhiya kanggo sampeyan

Ing ngisor iki sawetara gambar kanggo referensi sampeyan.

gambar

Listrik Motor Ganda AC

Dual motor AC dual karo kotak gear sing menehi torsi lan rpm apik kanthi voltase ngisor. motor listrik batang mburi dobel 380V torsi motor 100kg dc motor motor dc.

gambar

Motor Shaft Fan / Blower Motor

Sebuah motor DC kanthi kothak gear dipasang ing poros, yaiku motor listrik sing diwenehake mekanik saka motor langsung (DC) .Motor kanthi 150 Geared plastik RPM. AC motor dobel listrik sing dirancang kanggo segara, otomotif, peralatan dhukungan, pertambangan.

gambar

UNIVERSAL DOUBLE SHAFT MOTOR

Versi iki nduwe motor DC sing disikat 12V kanthi sikat karbon dawa-dawa sing digabungake karo logam 31.25: 1. We nyedhiyakake saham lan duwe akses menyang kabeh Motors Blower Double Shaft kanggo Bard, Marvair lan merek liyane.

Kene Akeh saka DOUBLE SHAFT MOTORWong Apa Sampeyan Nggoleki

Mangkene akeh rega murah, motor daft tikel kualitas bermutu kanthi ndonya. Yen sampeyan pengin tuku motor aci dual rpm 150 rp, pilih motor raft dual dual rpm saka kene. "Motor garan kaping pindho" duwe "rong shaf" sing metu saka kasus motor. Motong batang-batang 150 PM1/6PM1 - Dhukungan Industri.

Service kita

Yen sampeyan duwe pitakon, sampeyan uga bisa hubungi kita, kita bakal seneng mbantu sampeyan! Layanan pelanggan online kabeh dina. Pengalaman manufaktur motor pirang-pirang taun mung menehi motor sing bermutu lan tahan lama. Golek kene Double Shaft Motor, pabrik Dual Shaft Motors.

Nggoleki & mbandhingake kabeh motor Siemens kanthi spesifikasi teknis mung ing matrik Industri. Kita duwe kabeh katalog motor listrik Siemens kasedhiya, Daya Spesialisasi Umum: 20 hp voltase: 410 volt Phase: 3 RPM: 1755 rpm Frame: 215TZ.

Sembarang Pitakonan?

Ayo ngobrol!

Yen produk iki duweke, hubungi kita! Kita siyap lan ngarepake kerjasama. Kita njupuk kualitas minangka kauntungan lan rega paling murah minangka ikhlas.

sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2020 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.