Inggris English

Motor Fase Induksi Tunggal

Rega Motor Unsur Tunggal, Grosir & Pemasok

Tujuan umum motor AC induksi
Motor induksi dual-capacitor rega paling apik

Motensi Induksi Fase Tunggal

Pilihan macem-macem opsi motor induksi tunggal

Ana sawetara macem-macem jinis motor fase tunggal. Sawijining Induksi Fase Tunggal dumadi saka siklus fase tunggal sing dipasang ing stator motor lan nduwurke tumpukan kandhang diselehake ing rotor. Motor Split Phase uga dikenal minangka Resistance Start Motor. Crompton Greaves 1 HP 0.75 kW 2 Pole Flange dipasang Capacitor Start Induction Run AC Induksi Motor

Motor Fase Induksi Tunggal
Pambuka

Pambuka

Kita nyedhiyakake produk rega murah, murah. Motor-shaded-pole yaiku jinis motor induksi siji-AC asli. Bagéan saka repulsion wiwit motor induksi inti Latorated stator.

Service

Service

Yen sampeyan duwe pitakon, sampeyan bisa hubungi kita, kita bakal seneng mbantu sampeyan! Layanan pelanggan kasedhiya 24 jam kanthi online. Nalika nyedhiyakake produk sing apik, kita bakal nindakake karya layanan.
Team

Team

Kita duwe tim sing kuwat, tim riset kanthi riset sing apik, lan motor sales induksi-motor sing apik sawise nggawe produksi magnetik luwih apik tinimbang motor pamisah.

Produk Fitur Kita

Ana telung jinis motor induksi phase siji
Motensi Induksi Fase Tunggal

Motor prabawa horsepower pamisah

Sawijining Induksi Fase Tunggal dumadi saka siklus fase tunggal sing dipasang ing stator motor lan nduwurke tumpukan kandhang diselehake ing rotor. 5kw motor motor Seiko kualitas tunggal, produk sing adol kabeh gumpalan tembaga, kenaikan suhu rendah, umur dawa; 2hp 240v motor siji fase motor tunggal tliti, jitter cilik, operasi stabil; bantalan presisi kanthi kapadhetan dhuwur, tahan tahan, motor induksi, 1 motor p induksi fase tunggal, kanggo rega motor fase 1hp siji, Entuk kesepakatan kanggo Motasi Tuntutan Tunggal / Fase Indhustri Umum saka Motong China saka Sogears Group. Cepet Gesep drive, kompak, global standar AC Gear Motors.
2 Elektrik HP Elektrik 56C Tunggal Fasa TEFC 115/230 Volt 3450 RPM. motor prabawa siji fase nganggo stator tembaga kontes aluminium, Tuku rega murah, motor fase siji bermutu kualitas tinggi kanthi kiriman ING GROUP NER. Ekspor motor Induksi AC Fase Tunggal - 90W-120W Motensi Induksi AC Tiga / Tunggal, Motor Fase Tunggal nganggo Kothak Gear Tengen Tangan, 60W Tiga Fase AC Helik Langsing Motong.

Tandhan motor AC siji-phase

Ana telung jinis motor induksi phase siji. Motor Split Phase uga dikenal minangka Resistance Start Motor. A Motorsitor Motors motor yaiku fase motor Induksi fase siji sing nggunakake kapasitor ing sirkuit penggulungan bantu kanggo ngasilake prabédan fase sing luwih penting antara saiki ing utama lan bantu dibantu.


0.5 motor hp motor, motor fase tunggal kanthi kotak gear suda, motor gear ac kanthi kontrol kecepatan, motor gear ac 100 rpm, rega motor gear hp 1/2, motor induksi fase siji nganggo kotak gear, 1/2 hp dc motor motor, fase tunggal motor nganggo kotak gear. Motor induksi AC paling optimal kanggo operasi sing ora kena arah lan terus-terusan kayata sistem penghantar. 1/2 HP High Power Phase AC Gear Motors kasedhiya ing macem-macem torsi sing umume saka 15 nganti 627 in-lbs ing loro sudut sing tepat lan desain batang paralel, nduweni efisiensi sing unggul saka gandheng hypoid utawa helical nalika nawakake output torsi sing luwih gedhe kanggo ageng sawetara aplikasi.
motor fase tunggal kanthi kotak gear abang
motor gear ac kanthi kendali kanthi cepet

AC motor motor karo kontrol kecepatan

Motorsitor Start Motors minangka motor Induksi phase siji. Stator motor induksi pisah pamisah diwenehake kanthi pambuka. Sistem pamisah utawa kabel siji-phase siji-phase yaiku jinis distribusi listrik listrik fase siji-phase. Motor prabawa phase-phase digunakake kanthi akeh kanggo luwih akeh beban.

Kontrol iku cocog kanggo aplikasi gearmotor AC sing nduwe kecepatan variabel, percepatan kontrol lan mbalikke。 AC Speed ​​Control Motors saka 6w nganti 120w, motor terpencil Paralel Shaft motor, Speed ​​Controller 110V 120W kanggo AC Gear Motor, kisaran iki mung kasedhiya ing Single Phase, kacepetan bisa diatur karo pengontrol PWM (Pulse Width Modulate). Tipe kren elektromagnetik kanggo operasi vertikal utawa poros pusingan standar.

Nggarap Kita

Yen sampeyan duwe produk favorit, tekan lan hubungi kita!
Kita njupuk kualitas minangka kauntungan lan rega sing paling murah yaiku ikhlas.

sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2020 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.