Inggris English

Variabel Kacepetan Motor

Variabel Kacepetan Motor

Kanggo aplikasi ing ngendi kacepetan utawa variabel kecepatan perlu, siji fase nganti telung konverter utawa nggunakake motor AC nganggo Inverter utawa ing njero elektromagnetik lan uga nganggo sikat motor. motor kacepetan variabel minangka pilihan maju amarga frekuensi sing amba, drive frekuensi variabel kanggo vfd motor phase phase 3 kanggo motor 3 phase 3hp, sithik panas lan operasi bebas perawatan.
220v fase tunggal kanggo konverter phase 3, motor kecepatan variabel 2hp, motor kecepatan variabel kanggo penggiling sabuk, Frekuensi Frekuensi & Pandu Cepet Laras, kepiye ukuran ukuran vfd kanggo motor? Yen perusahaan sampeyan duwe produk sing butuh motor kacepetan variabel, mula banjur kita bakal nyediakake motor drive kacepetan variabel kualitas paling dhuwur lan kendhali motor listrik kecepatan variabel.

Jinis Motif Kacepetan Variabel

1. Variabel motor kacepetan kanggo gilingan sabuk

Kepiye carane nggawe kacepetan variabel sander? Ndhaptar sirah rotasi 4-posisi lan kontrol kecepetan variabel-konverter. Ana uga piring ing motor kanthi info kasebut lan motor iki ana ing ndhuwur roda idler, motor & pemacu.

2. Variabel motor kacepetan kanggo lathe kayu

Kepiye Ngonversi motor AC Lathe kanggo Kacepetan Variabel? Ngonversi Turncrafter Multi Speed, Jet, utawa Delta Midi Lathe menyang Workhorse Speed ​​Speedable. motor bakal paling akeh operasi ing antarane 50% lan 125% kacepetan basa.

3. Frekuensi drive drive kanggo motor phase 3

Motor siji-phase bisa nyopir generator telung tahap, sing bakal ngasilake sumber kaping telu kanthi kualitas tinggi nanging kanthi aparat aparat, sumber daya kanggo drive motor fase 3, Variabel Speed ​​Motor.

4. Kontrol motor listrik kacepetan sing beda-beda

Jangkauan motor drive, kendali lan aksesoris kanggo motor listrik. Kontrol Kacepetan AC Industri AC didol, VFD minangka salah sawijining pengontrol lan ora mung siji sing bisa ngontrol kecepatan kasebut.

5. Motor kacepetan variabel 2hp

Contone 2 hp Motor; 3450 RPM; TEFC; 220V utawa 380V AC. Nalika mlaku ing 220V, bakal ngasilake 1.5 hp; Nalika mlaku ing 380V AC, bakal ngasilake daya 2hp. Dadi, konversi phase 220v tunggal menyang konverter 3 dadi Kacepetan Variabel.

6. Pemacu kacepetan variabel mekanik

Pemacu kacepetan mekanikal V-belt kanggo ngaktifake kontrol kecepatan fleksibel sing distributor drive kecepatan sing luwes kalebu jinis mekanik: drive sabuk, drive traction & semikonduktor daya.

Aplikasi Umum

Bahan Kimia, Minyak, & Gas
Pengeboran Minyak & Induksi Minyak
Kertas & Hutan
Pangan lan minuman, kemasan
Posisi & Extruders
Industri limbah lan irigasi

Contact Us

Hubungi kita kanggo quer apa wae

+ 86-535-6330966

utawa email kita ing

sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2020 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.