Variabel Kacepetan Motor

Variabel Kacepetan Motor

Kanggo aplikasi sing dibutuhake kacepetan dobel utawa kecepatan variabel, konverter siji tahap nganti telung fase utawa nggunakake motor AC kanthi Inverter utawa ing njero elektromagnetik lan uga motor sikat. motor kacepetan variabel minangka pilihan majeng amarga speedrange sing amba, drive frekuensi variabel kanggo motor 3 ff kanggo motor 3 phase 3hp, operasi sing kurang panas lan bebas perawatan.
220v phase phase to 3 phase converter, 2hp speed speed motor, variable speed motor for belt grinder, Variable Frequency & Adjustable Speed ​​Drives, kepiye ukuran vfd kanggo motor? Yen perusahaan sampeyan duwe produk sing butuh motor kecepatan variabel, bukak lan bakal menehi motor drive kecepatan variabel berkualitas tinggi lan kontrol motor listrik kecepatan variabel.

Jinis Motif Kacepetan Variabel

1. Variabel motor kacepetan kanggo gilingan sabuk

Kepiye nggawe sabuk variabel sabuk sander? Fitur kepala rotary 4-posisi lan kontrol kecepatan variabel inverter. Bakal ana piring ing motor kanthi info kasebut lan motor iki ana ing ndhuwur rodha idler, motor & drive.

2. Variabel motor kacepetan kanggo lathe kayu

Kepiye Ngonversi Motor Lathe AC dadi Kacepetan Variabel? Ngonversi Turncrafter Multi Speed, Jet, utawa Delta Midi Lathe dadi Workhorse Speed ​​Variable. motor bakal operasi biasane antara 50% lan 125% kacepetan basa.

3. Frekuensi drive drive kanggo motor phase 3

Motor fase siji bisa ngeterake generator telung tahap, sing bakal ngasilake sumber telung tahap kanthi kualitas dhuwur, nanging kanthi aparat larang, suplai listrik kanggo nyopir motor 3-fase, Variable Speed ​​Motor.

4. Kontrol motor listrik kacepetan sing beda-beda

Pirang-pirang drive motor kacepetan, kontrol lan aksesoris motor variabel sing bisa dipercaya kanggo motor listrik. Kontrol Kecepatan Motor AC Industri sing didol, VFD mung minangka salah sawijining kendali lan dudu mung siji sing bisa ngontrol kecepetan.

5. Motor kacepetan variabel 2hp

Contone Motor 2 hp; 3450 RPM; TEFC; 220V utawa 380V AC. Nalika mlaku ing 220V, bakal ngasilake 1.5 hp; Nalika mlaku ing 380V AC, bakal ngasilake tenaga 2hp. Dadi konverter siji phase 220v dadi 3 phase dadi Speed ​​Variable.

6. Pemacu kacepetan variabel mekanik

Drive kecepatan Variabel Mekanik V-belt kita kanggo ngaktifake kontrol kecepatan fleksibel sing kasar lan awet. Minangka distributor drive kacepetan sing bisa diatur kalebu jinis mekanik: sabuk drive, drive traksi & semikonduktor listrik.

Aplikasi Umum

Bahan Kimia, Minyak, & Gas
Pengeboran Minyak & Induksi Servo
Kertas & Alas
Pangan lan minuman, kemasan
Posisi & Extruder
Industri limbah lan irigasi

Contact Us

Hubungi kita kanggo quer apa wae

+ 86-535-6330966

utawa email kita ing

 sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2022 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.