Inggris English

Langsung motor saiki

DC Motor

Jinis Motors DC lan Aplikasi sing

Jinis DC Motor

Motor DC duwe akeh aplikasi ing bidang teknik lan teknologi saiki. Saka alat pencukur listrik nganti mobil - motor DC ana ing endi wae. Kanggo ngrampungake macem-macem aplikasi iki - macem-macem jinis motor DC digunakake gumantung ing applicaition.
DC Motor

Series Bungah DC Motor

Yen kasus seri, mandheg seneng motor DC utawa mung ngrusak motor DC, armature kabeh saiki mili ing lapangan kanthi nduwurke tumpukan menyang armature. Motor pamisahan seri siji-phase yaiku motor sing wis akeh digunakake. Kauntungane amarga kecepatan gedhe, torsi wiwitan sing gedhe, ukuran cilik, bobot entheng, gampang diblokir, lan akeh voltase sing ditrapake. Cara kanggo nyetel kacepetan, prasaja lan gampang ditindakake. Ing motor motor seri, kacepetan beda-beda gumantung karo beban.

Senyawa Eksklusif DC Motor

Fitur eksitasi senyawa ing motor DC bisa dipikolehi kanthi nggabungake karakteristik operasional saka motor DC shunt lan seri. Eksitasi motor lambung senyawa bisa uga kalebu rong jinis gumantung saka jinis senyawa, senyawa Kumulatif DC motor lan senyawa DC motor dienggo. Motor bermotor senyawa duwe katrampilan sing kuwat lan asring digunakake kapal, troli, Lan peralatan pertambangan ngangkat.
DC Motor
DC Motor

DC Motor sing kapisah

Ing motor kapisah bungah kalebu motor DC, tegese coil ekstra lan armature motor kasebut dadi motor kapisah, lan saiki eksitasi diwenehake kanthi kapisah, ora ana arene armature. Penggulungan ekspresi lan belitan armature saka motor terpisah dhewe masing-masing dikuasake dening rong sumber daya. Sumber daya pamisahan kanggo motor sing kapisah ndadekake motor luwih rumit. Nanging, motor iki ana macem-macem transportasi lan biasane digunakake ing mesin utama towing.

Permanen Magnet DC Motor

Magnet motor DC permanen bisa dipérang dadi motor DC tanpa sikat permanen lan nganggo motor DC kanthi permanen nganggo sikat tanpa utawa sikat. Motor DC permanen permanen digunakake ing macem-macem piranti elektronik utawa piranti elektronik portebel, kayata perekam, pemain VCD, pemain rekaman, pemijang listrik, lan macem-macem dolanan, lan uga digunakake ing mobil, motor, pelengkap tangan, sepeda listrik, lan batre otomotif, segara, penerbangan, mesin lan industri liyane uga akeh digunakake ing sawetara dhuwur canggih produk, kayata perekam video, copier, kamera, ponsel, alat mesin presisi, counter dhuwit bank, lan mesin bundling wangsul.
DC Motor

Tim Fitur Kita

Tim inovasi teknis sing apik banget ora mung bisa nggawa perusahaan, nanging bisa uga nggedhekake industri lan industri kanthi cepet. Perusahaan kasebut duwe tim wirausaha sing kalebu personel sing berpendidikan lan berkualitas tinggi, wis nambah pengalaman operasional sing akeh, lan nggawe sistem manajemen ilmiah. Anggota tim kasebut isih enom lan kebak semangat, inovatif lan wani ngatasi tantangan. Kanthi tanggung jawab sosial sing jelas, aku pengin kontribusi kanggo ningkatake status quo China Electric.
DC Motor
DC Motor
DC Motor

Pabrik kita

Kita minangka perusahaan sing ngasilake produk seri Siemens. Perusahaan iki didegake ing taun 1995, sawise pembangunan taun, perusahaan wis dipercaya kepercayaan akeh pelanggan tetep gedhe liwat produk sing apik lan layanan sing apik. Kepuasan pelanggan karo produk kita minangka sumber daya paling gedhe, lan sumber pelanggan tetep uga nuduhake linuwih produk. Pengalaman produksi pirang-pirang taun yaiku nyedhiyakake produk sing apik.
DC Motor
DC Motor
DC Motor

Urutan Dhuwit SakaOne PieceRong PieceTelung PieceKabeh kuantitasditrima.

Kita nampa kabeh jumlah sanajan mung siji potongan sing bakal dikirim. Ana saham gedhe saka merek kasebut ing gudang lan siji utawa rong potongan ora dadi masalah kanggo kita. Saka courser, jumlah sing luwih gedhe, rega sing luwih apik. Kita saran supaya luwih bisa.
Pembayaran bisa uga Transfer Telegraphic utawa Paypal Utawa kertu kredit utawa uga Alipay. Kita duwe luwih saka 30 taun pengalaman babagan perdagangan internasional lan akeh pembayaran sing bisa ditampa. Kita bakal ngirim akun sampeyan yen sampeyan wis nggawe keputusan sing bakal mbayar.
Cara pangiriman yaiku kanthi macem-macem cara kayata hawa, utawa saka segara utawa lawang menyang lawang kanthi kurir. Kanggo jumlah sing sithik, kita saranake ngirim kanthi udhara utawa dening kurir amarga agen barang darat ora seneng karo kargo bobot cilik luwih saka 100kg ing ngisor iki. Kajaba iku, wektu transportasi gumantung saka cara sing sampeyan pilih lan kita bakal menehi saran nalika sampeyan duwe pesenan.
Kita minangka salah sawijining agen kanggo merek terkenal ing saindenging China lan kita njamin kabeh bagean merek iki sing adol asli. Ana kode QR ing bagean kasebut lan kabeh sampeyan bisa mriksa saka situs web resmi merek.

Sugeng Rawuh ing Enquiry Us.

sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2020 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.