Inggris English

Motor Elektrik Phase Tunggal

Dagang Listrik Elektrik Tunggal Kanggo Dijual
Kita duwe rega paling apik kanggo Grosir & Pemasok

Motors Elektrik Industri Kanggo Fase Umum

Saka perusahaan, sampeyan bisa nemokake macem-macem jinis motor listrik fase Single Phase, W hp motor listrik fase tunggal, motor motor h h single phase, 1.5 hp motor tunggal fase, 5 motor hp motor V lan 3 hp motor tunggal fase. Dilengkapi kanthi kapasitor mbukak lan disambungake menyang pembantu bantu kanggo diwiwiti, 7.5 hp W rpm TEFL motor fase tunggal, 3 hp motor listrik W rpm fase siji, lan motor listrik 5 hp W rpm fase tunggal. Dipasang IEC lan NEMA cocog kanggo kabeh motor listrik fase tunggal. Ana akeh jinis motor listrik tahap siji. Saka fungsi kasebut, bisa diilem nganggo jinis rem, frekuensi, kecepetan, dobel dobel lan liya-liyane. 7.5 hp W rpm motor listrik fase tunggal, Fasa TC 1, Tegangan: W / W.Totally Enclosed Fan Cooled Severe Duty Motor. 5 HP Air Compressor Duty Electric Motor T Frame wis ana ing W RPM. carane nyambungake kapasitor menyang motor fase siji? Miwiti kapasitor, Run kapasitor, ac kapasitor, ac motor startup kapasitor, kapasitor miwiti motor mbukak kapasitor, motor wiwitan kapasitor, kapasitor, kapasitor motor listrik, kapasitor motor motor, kapasitor elektrolitik, motor induksi, kapasitor motor, kapasitor motor, kapasitor motor , kapasitor wiwitan motor, starter motor, kapasitor motor, polimer kapasitor, kapasitor mbukak, motor induksi siji, miwiti kapasitor, mulai mbukak kapasitor.

Golek ing motor single Phase Electric

Saka manufaktur Uningan Fase AC, We offer pilihan akeh motor listrik fase tunggal kanthi rega gedhe. Motor fase 1 kasedhiya ing JM-JP & Pump JET, Compressor Duty, HVAC, Electric 5 HP Farm Duty Single Phase Electric Motor, dadi sumber daya utama kanggo macem-macem aplikasi cilik-cilik sing ora winates. akeh eksekutif beda, uga UL / CSA disetujoni, penggemar sepasang motor digawe total ing motor listrik Universal.

motor listrik fase siji 1 hp, motor listrik 15 hp siji fase, 7.5 hp 1750 rpm motor listrik fase tunggal, motor listrik 3 hp 1725 rpm fase tunggal, motor listrik 5 hp phase tunggal, Golek rega motor sing kompatibel ing phase siji. kita bakal ngutip sampeyan dina iki!

Kabeh sing sampeyan butuhake, kita kabeh.

  • 15 hp motor listrik fase tunggal
  • 7.5 hp 1750 rpm tefc motor listrik fase tunggal
  • 20 motor fp tunggal
  • 1.5 motor listrik fase siji
  • 5 motor hp 220v
  • 3 motor hp 1725 rpm fase tunggal
  • 2 motor hp 1725 rpm fase tunggal

Motor fase tunggal kanggo didol kanthi rega paling apik

TAMPILAN SINGLE FASA TEFC

15 hp motor listrik fase tunggal
15 hp motor listrik fase tunggal
7.5 hp 1750 rpm tefc motor listrik fase tunggal
7.5 hp 1750 rpm tefc motor listrik fase tunggal
1.5 motor listrik fase siji
1.5 motor listrik fase siji

sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2020 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.