Kabar: unserialize (): Kesalahan ing offset 3818 saka 4063 byte ing /home/wwwroot/www.sogears.com/libraries/src/Cache/Controller/CallbackController.php ing baris 116

Kabar: Nyoba ngakses Uploaded offset ing nilai jinis bool ing /home/wwwroot/www.sogears.com/libraries/src/Cache/Controller/CallbackController.php ing baris 127

Kabar: Nyoba ngakses Uploaded offset ing nilai jinis bool ing /home/wwwroot/www.sogears.com/libraries/src/Cache/Controller/CallbackController.php ing baris 130

Warning: Argumentasi ora sah diwenehake kanggo forach () ing /home/wwwroot/www.sogears.com/libraries/src/Helper/ModuleHelper.php ing baris 468

Motor ABB

Salah sawijining distributor motor ABB paling apik lan panganyang saka China

Entuk katalog motor abb saka, kita adol motor voltase abb, motor voltase abb, servomotor abb lan motor sinkron abb. Utawa hubungi kita kanggo golek dhaptar rega motor abb, minangka distributor motor abb resmi lan distributor motor abb, kita bisa nggawe pilihan motor abb kanggo sampeyan nganggo lembar data motor abb. didol abb drive, yen sampeyan pengin golek supplier abb, motor abb, hubungi wae.
Motor ABB M2BAX

Motor ABB M2BAX

Motor ABB M2BAX seri motor asinkron telung tahap, tipe horisontal lan vertikal 2 4 6 8 motor tiang, Motor performa umume voltase Low, paling cocog kanggo aplikasi desain standar sederhana. Kanthi kualitas kelas pertama ABB lan dhukungan sing kuat, fungsi motor kasebut diakoni dening akeh pelanggan lan OEM. Motor entuk efisiensi IE2. Ukuran bingkai saka 71-355, 0.18-355KW. Motor seri M2BAX minangka bantalan impor NSK, bantalan merek SKF, kabeh motor dilengkapi bantalan kunci aksial ing ujung D. Kelas proteksi desain produk IP55, nalika nyedhiyakake kustomisasi IP56, IP65. Nyedhiyakake puluhan konfigurasi pilihan kode variabel motor kanggo nyukupi kabutuhan macem-macem lingkungan.
ABB motor M3BP

ABB motor M3BP

seri motor abb m3bp, motor efisiensi tinggi, motor motor hemat energi, motor ramah lingkungan. Efisiensi: Standar efisiensi Kelas Eropa I, · Daya: 0.25-710KW (luwih saka 710KW bisa diimpor nganggo motor M3BP), · Voltase: 220-690V, · Bisa dilengkapi macem-macem aksesoris kayata encoder, · Sistem pendinginan independen kasedhiya, · Drive frekuensi biasa utawa variabel opsional, · Daya drive Inverter> 100KW, kudu dilengkapi bantalan isolasi, M3BP71 ; M3BP80 ; M3BP90 ; M3BP100 ; M3BP112 ; M3BP132 ; M3BP160 ; M3BP180 ; M3B200 M3B225 3 M250B3 M280BP3 ; M315BP3
ABB Motors MQAEJ

ABB Motors MQAEJ

MQAEJ, seri QAEJ seri telung elektromagnet motor tanpa phase minangka produk panggantos saka seri MYUEJ lan YUEJ jinis lawas. Strukture yaiku gabungan motor seri QA lan rem elektromagnetik. Iku piranti nyopir sing cocog kanggo modernisasi industri. Kasedhiya macem-macem daya gedhe, struktur prasaja, swara kurang, wektu ngerat cendhak, kinerja rem sing bisa dipercaya, lan dimensi instalasi sing padha (kajaba dawane total). Digunakake akeh ing mesin kerja kayu, drive tentrem listrik lan macem-macem alat mesin pemotong logam, garis produksi industri cahya, mesin tekstil, mesin kimia, industri konstruksi, lsp.
ABB Motors M2JA

ABB Motors M2JA

Seri M2JA ABB motor-explosion-proof kanggo Marine dirancang kanthi voltase sing jembar, lan efisiensi, faktor daya lan kacepetan motor beda-beda kanthi sawetara kahanan voltase.BT4 horisontal CT4 vertikal, 50Hz: 220-240V / 380-420V; 380-420V / 660-690V, △ / 丫. Kanggo sambungan. · Ukuran b3 kanthi sikil, tutup pungkasan tanpa flange, ukuran bingkai B5 tanpa sikil, tutup mburi nganggo flange, basis ukuran B35 kanthi tutup sikil lan mburi kanthi flange. Usd kanggo Ing industri minyak bumi, gas alam lan kimia, macem-macem gas utawa uap sing gampang kobong bisa diproduksi sajrone proses produksi. Contone, kilang kalebu propana, butane, bensin, etilena lan asetilena; lan tanduran pupuk duwe amonia, metanol, karbon monoksida lan gas banyu.
ABB Motors M2QA

ABB Motors M2QA

Motor listrik seri ABB M2QA nganggo (3KW lan ngisor motor listrik 220-240V / 380-420V, 4KW lan ndhuwur, Motor listrik 380-420V / 660-690V, △ / Y) desain voltase jembar, motor bisa digunakake kanthi macem-macem voltase, Efisiensi, faktor daya, lan kacepetan rada owah ing kahanan kasebut.
ABB Motors QABP

ABB Motors QABP

Motor frekuensi bedhil QABP sing dikontrol telung fase yaiku motor sing nindakake pangowahan frekuensi lan regulasi kacepetan liwat konverter frekuensi. Motor kasebut nggunakake struktur kandhang bajing lan dilengkapi kipas aliran aksial khusus kanggo mesthekake yen motor duwe efek pendinginan sing apik kanthi kecepatan sing beda. Motor kasebut dirancang khusus lan diproduksi kanggo macem-macem regulasi kacepetan tanpa langkah, lan bisa digunakake ing industri kayata industri ringan, tekstil, kimia, metalurgi, alat mesin lan pembangkit listrik kontrol kecepatan liyane. Dimensi pemasangan sikil motor lan spesifikasi dhuwur tengah konsisten karo motor seri M2QA. Kekuwatan seri motor iki saka 0.25KW-315KW, lan dhuwure dhasar saka 71mm-355mm.
ABB Motors QAMT

ABB Motors QAMT

QAMT seri motor induksi telung tahap kanggo mesin kaca. Motor serial QAMT diatur khusus kanggo peralatan pangolahan jero kaca. Nduweni bahan tahan udara sing apik, lan bahan pigura digunakake kanthi wesi cast kekuatan dhuwur, bantalan SKF. Iki mesthekake motor bisa dipercaya kanthi bisa digunakake. Motor serial QAMT cocok kanggo macem-macem mesin pangolahan jero kaca.
ABB Motors M3AA

ABB Motors M3AA

Merek: Model ABB: Seri M3AA perumahan Aluminium, 0.55KW-30KW; Asal: Tipe struktur instalasi China: Mode pasokan listrik liyane: Tipe pasokan listrik AC: Prinsip kerja motor AC: Struktur motor asinkronis lan prinsip kerja: Kecepatan mlaku motor induksi: Tahap tenaga motor kecepatan terus-terusan: Mode operasi motor telung tahap: Panggunaan liyane: Jinis fungsi umum: Jinis proteksi motor drive: Kelas insulasi terbuka: Kelas F. Perlindhungan desain standar motor yaiku IP55, sing nyedhiyakake tingkat proteksi sing luwih dhuwur miturut kebutuhan pelanggan. Motor standar iki nggunakake insulasi Kelas F kanggo nambah umur motor lan nambah keandalan motor. efisiensi dhuwur, motor M3AA dioptimalake kanggo efisiensi dhuwur lan ngasilake penghematan energi sing cukup.
ABB Motors M2JAX

ABB Motors M2JAX

M2JAX seri jeblugan-buktine motor telung tahap ABB sing dikembangake dening ABB Motors Corporation nggunakake teknologi manufaktur motor anyar sing mbuktekake lan nggabungake karakteristik standar GB 3836-2000 China. Saiki padha digunakake ing pabrik domestik kanggo produk bledosan-Buktine Kelas 4 (Ex d C) (Kelompok suhu T1-T4). Desain poto-pendhemen lengkap

Bukak toko online ABB kita

Kanggo entuk tawaran rega kanggo kabeh jinis motor ABB

Motor ABB

Babagan ABB Motors lan inc mechanical

Motor ABB lan inc mechanical menehi macem-macem motor listrik sesuai karo standar IEC kanggo nyukupi kebutuhan industri sing beda-beda, kalebu motor standar, frekuensi motor variabel, motor laut, motor bledosan, motor non-sparking, motor flue, loro- kacepetan motor, motor rem, lan rotator njaba. Motor, motor sirah nggiling. Motor khusus bisa dirancang miturut syarat pelanggan, kabeh kabeh syarat sing cocog karo pelanggan. Ing wektu sing padha, perusahaan nawakake macem-macem motor kanthi spesifikasi jampel lan syarat voltase lan frekuensi sing beda. Pelanggan OEM utama perusahaan yaiku penggemar penghawa dingin, mesin port lan kren, pompa, pengurangan, alat mesin, mesin tekstil, mesin kaca, laut, mesin bantu tanaman listrik, mesin papan sirkuit lan pimpinan industri liyane. Liputan proyek: tanduran tenaga, pulp lan kertas, petrokimia, metallurgy, kapal, port, konstruksi, semen, bandara, lan sapiturute. Saiki, 45% motor sing diprodhuksi dening perusahaan kasebut diekspor ing luar negeri liwat jaringan penjualan internasional ABB, utamane ing Pasar Eropa.
Babagan katalog motor abb lan lembaran data motor abb
Kita duwe kabeh katalog motor abb ing tangan lan hubungi kita kanggo sheet data motor abb utawa gambar motor abb sing sampeyan kepengini lan bakal dikirim yen sampeyan wis entuk.
86-185-63806647

86-185-63806647

No.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, China

No.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, China

Butuh Tawaran?

Kita nggawe posibilitas Kreatif
kanggo klien kita

Motor ABB nyedhiyakake pelanggan produk lan layanan ABB sing efisien lan andal kanthi manajemen sing apik lan teknologi canggih. Efisiensi energi ABB cedhak karo 100%, ngirit luwih saka $ 500,000. Motors ABB nggawe motor gir saiki dadi rasio kacepetan sing luwih dhuwur, lan motor voltase dhuwur universal bisa digabung karo kinerja kualitas lan biaya sing dhuwur

ABB Motors lan generator sing digunakake kanggo industri Shipbuilding of Marine

Produk, solusi lan layanan ABB kanggo industri Shipbuilding of Marine sing bisa njamin kinerja lan keandalan sing apik sanajan aplikasi sing nuntut. Produk industri kapal laut bisa nyedhiyakake syarat-syarat keamanan lan lingkungan sing paling dhuwur, lan jaringan global njamin manawa sampeyan bisa nanggapi kanthi cepet lan kapan wae sampeyan butuh.
ABB nawakake macem-macem motor, generator lan transmisi kanggo aplikasi laut, kalebu motor lan generator sinkronisasi, uga drive voltase rendah lan medium. Pengalaman industri ekstensif ngidini kita ngerteni kabutuhan pelanggan lan nggawe merek sing dipercaya.

ABB Motors lan generator sing digunakake kanggo industri pertambangan

Industri pertambangan lan mineral kalebu peralatan listrik lan mekanik ing tambang lan tanduran pangolahan biji kanggo ekstraksi lan pangolahan biji.
Industri pertambangan global ngalami integrasi sing nyebabake perusahaan pertambangan sing sithik lan luwih cilik nanging luwih gedhe bisa nguwasani pasar. Perusahaan klien sing luwih gedhe iki duwe bisnis nganggo motor ABB amarga dhukungan kanggo produk lan layanan ABB ora diwatesi karo tambang tambang. ABB uga nyedhiyakake mitra OEM lan EPC karo produk lan layanan.

Panjaluk produk inti bakal terus tuwuh, nanging kualitas lapisan bijih isih bakal luwih murah lan murah, sing ngidini perusahaan pertambangan skala lan nambah produktivitas supaya tetep kompetitif ing pasar. Perusahaan pertambangan iki njaluk teknologi utama saka ABB kanggo mbantu entuk target supaya bisa ningkatake keandalan, nyuda panggunaan energi, lan nambah otomatisasi lan mekanisasi. Produk lan layanan motor ABB asring ngluwihi pangarepan pelanggan lan dadi mitra sing cocog kanggo perusahaan pertambangan global.

ABB Motors lan generator kanggo industri petroleum, gas alam lan kimia

Kanthi karbohidrat fisik lan kimia, industri minyak, gas lan kimia nyukupi permintaan global sing akeh kanggo bahan bakar, panganan, papan perlindungan lan kesehatan. ABB terus nambah teknologi ing teknologi kanggo mbantu industri minyak, gas lan kimia ngirit energi, operate kanthi aman lan nyuda dampak lingkungan.
Motor ABB nawakake macem-macem motor sing bisa dipercaya, efisien lan konversi frekuensi kanggo industri minyak, gas lan kimia. Produk ABB dirancang kanggo sektor industri, lan teknologi proprietasi kanggo njamin uptime sing luwih dhuwur lan kurang pangopènan. Pengalaman industri ekstensif ngidini kita ngerti kabutuhan lan dadi mitra sing dipercaya.

ABB Motors lan Generator kanggo industri panganan lan minuman

ABB Motors sing digunakake ing industri panganan lan minuman, kudu nyukupi kebutuhan sing ketat, kayata giling, mixer lan conveyor sing digunakake kanggo ngolah daging, unggas, iwak, susu lan produk roti. Ing wektu sing padha, peralatan sing digunakake ing pangolahan panganan lan minuman mbutuhake efisien energi, jangka panjang, lan energi sing larang banget sajrone siklus urip.

Motor ABB nawakake macem-macem solusi drive motor sing wis bukti, efisien lan dipercaya kanggo industri panganan lan minuman, saka pangolahan bahan mentah, pangolahan proses lan pangiriman menyang kemasan panganan lan panyimpenan ing wilayah kayata pangolahan daging lan produk susu. Ketemu syarat industri sing ketat.

Malah ing aplikasi sing paling nuntut, produk lan layanan ABB mbantu entuk efisiensi energi lan produktivitas sing dhuwur ing saben proses. Kanthi bahan mentah lan teknologi sing luwih disenengi, motor kanggo industri panganan lan minuman bisa nemoni tantangan aplikasi proses lan operasional kanthi dipercaya lan terus-terusan.
 © 2022 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.

Mangga nerbitake modul ing offcanvas Posisi.