Inggris English

Jinis motor gear AC

Motor gear AC kanthi kontrol kecepetan, motor gear motor fase 3, ac motor sudut tepat, motor motor nganggo rem, motor gear AC kurang rpm, motor AC Gear Parallel Shaft, motor Inverter Duty AC Gear, motor motor Geser 110V, motor gear ac 6 rpm, ac motor motor 100 rpm, ac motor motor 60 rpm, motor gear AC 30rpm, AC AC Gear Motors lsp.

Apa motor gear AC?

Motor gear AC yaiku motor sing digandhengake karo kotak gear utawa drive transmisi supaya torsi total dilebokake kanggo tugas terus, aplikasi tujuan umum. . Motor gear AC bisa dirancang kanggo ngatasi macem-macem akeh kanthi kacepetan sing konsisten yaiku kanggo aplikasi sing mbutuhake tingkat torsi output sing dhuwur. Ana rong jinis motor gear AC kanggo telung tahap lan fase tunggal. Telung tahap yaiku kanggo nggunakake industri akeh lan Siji liyane kanggo aplikasi ing omah.

Kepiye Pilih Pilih motor gear AC?

Saka spook, sampeyan bisa milih motor gear AC kurang rpm, motor gear AC 12rpm, utawa motor gear AC 30rpm dll. Saka cara aplikasi, sampeyan bisa nemokake motor gear nganggo rem, motor gear ac kanthi kontrol kecepetan utawa Inverter Duty AC Gearmotor . Saka jinis gear, ana helcial, cacing, bevel lan sapiturute Yen papane cilik banget kanggo nggunakake motor gear AC, banjur golek Motor Geared Kompak AC sing malah disesuaikan.

Layanan apa sing bisa diwenehake Sogears?

Sogears minangka prodhuksi motor ac gear profesional saka China lan tim rekayasa kita dirancang akeh AC GEAR MOTOR & GEAR HEAD kanggo para pelanggan asing. kanthi teknik progresif motor motor AC kita nggayuh torsi nganti 820,000 lb-in lan rasio kacepetan nganti 13,540: 1 sing memenuhi panjaluk industri. Sing paling penting yaiku ora mung kualitas apik, nanging rega motor gear AC sing luwih murah.

Ringkesan Katalog PDF Kanggo Motors AC Gear

Motor gear AC didol China

Foto motor AC

Sambutan hubungi kita kanggo ngerti rega motor gear AC kita.
Motor gear AC murah rpm
Motor gear AC murah rpm
motor gear ac kanthi kendali kanthi cepet
motor gear ac kanthi kendali kanthi cepet
Harga AC motor rega
Harga AC motor rega
Motor gear AC 30 rpm
Motor gear AC 30 rpm
3 phase motor gear ac
3 phase motor gear ac
Motor gear AC 100 rpm
Motor gear AC 100 rpm

Napa Pilih Sogears?

Kita manufaktur profesional motor gear AC sing misuwur lan kita Nyedhiyakake kabeh jinis motor gear kanggo macem-macem aplikasi industri kanthi efisiensi unggul.

Deleng motor listrik kita

Penjualan pabrik motor langsung motor kanthi kualitas motor, 10 hp utawa 15 HP umpamane.

Deleng motor gear AC 3 phase

Aplikasi motor motor lan aplikasi, motor motor nganggo rem

Motor gear AC murah rpm

Motor gear AC 60 rpm, motor gear AC murah rpm, Pencarian sing ana hubungane karo reducer kacepetan

Rega motor AC

Gearbox Helical Gearbox | F seri reducer motor helikopter sajajar

sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2020 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.