Jinis motor gear AC

Motor gear AC kanthi kontrol kecepetan, motor gear motor fase 3, ac motor sudut tepat, motor motor nganggo rem, motor gear AC kurang rpm, motor AC Gear Parallel Shaft, motor Inverter Duty AC Gear, motor motor Geser 110V, motor gear ac 6 rpm, ac motor motor 100 rpm, ac motor motor 60 rpm, motor gear AC 30rpm, AC AC Gear Motors lsp.

Apa motor gear AC?

Motor gir AC yaiku motor sing ditambah karo girboks utawa drive transmisi kanggo nggawe torsi kanthi tertutup kanggo aplikasi tugas umum. . Motor gir AC bisa dirancang kanggo nangani macem-macem beban kanthi kacepetan sing cukup konsisten yaiku kanggo aplikasi sing mbutuhake torsi output sing dhuwur. Ana rong jinis motor gir AC kanggo telung fase lan fase siji. Telung fase kanggo industri sing digunakake lan sing liyane kanggo umume aplikasi umume.

Kepiye Pilih Pilih motor gear AC?

Saka spped, sampeyan bisa milih motor gir AC kurang rpm, AC gear motor 12rpm, utawa AC gear motor 30rpm lsp. Saka cara aplikasi, sampeyan bisa nemokake motor gir kanthi rem, motor gir ac kanthi kontrol kacepetan utawa Inverter Duty AC Gearmotor . Saka jinis gir, ana helcial, worm, bevel lsp. Yen papan sampeyan sithik banget nggunakake motor gir AC, mula golek Motor Geared AC Compact sing malah bakal disesuaikan.

Layanan apa sing bisa diwenehake Sogears?

Sogears minangka pabrik motor roda gigi profesional saka China lan tim rekayasa kami ngrancang akeh AC GEAR MOTOR & HEAR HEAD kanggo akeh pelanggan manca. kanthi teknik progresif, Motor AC sing dienggo bisa nggawa torsi nganti rasio 820,000 lb-in lan rasio kacepetan nganti 13,540: 1 sing cocog karo panjaluk industri. Sing paling penting ora mung kualitas apik, nanging rega motor gir AC sing luwih murah.

Ringkesan Katalog PDF Kanggo Motors AC Gear

Motor gir AC didol China

Foto motor AC

Sambutan hubungi kita kanggo ngerti rega motor gear AC kita.
Motor gear AC murah rpm
Motor gear AC murah rpm
motor gear ac kanthi kendali kanthi cepet
motor gear ac kanthi kendali kanthi cepet
Harga AC motor rega
Harga AC motor rega
Motor gear AC 30 rpm
Motor gear AC 30 rpm
3 phase motor gear ac
3 phase motor gear ac
Motor gear AC 100 rpm
Motor gear AC 100 rpm

Napa Pilih Sogears?

Kita manufaktur profesional motor gear AC sing misuwur lan kita Nyedhiyakake kabeh jinis motor gear kanggo macem-macem aplikasi industri kanthi efisiensi unggul.

Deleng motor listrik kita

Sales pabrik langsung motor listrik kanthi kualitas apik, kayata 10 hp utawa 15 motor HP.

Deleng motor gear AC 3 phase

Aplikasi motor motor lan aplikasi, motor motor nganggo rem

Motor gear AC murah rpm

Motor gear AC 60 rpm, motor gear AC murah rpm, Pencarian sing ana hubungane karo reducer kacepetan

Rega motor AC

Gearbox Helical Gearbox | F seri reducer motor helikopter sajajar

 sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2022 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.