Inggris English

DC Gear Motor

12volt-gear-motor-keluwih

Cilik Gear DC Cilik

Motor motor DC 100 rpm

Motor motor DC 100 rpm

dc-pindah-motor-12V-300-rpm

Motor motor DC 24v

dc motor motor karo encoder

Motor gear DC nganggo encoder

cacing-dc-gear-motor-24v

Keuangan lan Perbankan

dc motor motor 24v

Motor gear DC cacing

Duwe Pitakonan?

Kudu Rujuk babagan bisnis?

Sogears Manufaktur lan Teknik wis wiwit operasi wiwit taun 1993, ngrancang lan manufaktur torsi motor dc motor sing dawa tahan dawa. Kinerja Tinggi kanggo Industri Apa. Kualitas Assured.
Kita duwe pengalaman teknologi canggih modern, peralatan majeng, tim manajemen profesional lan ngrampungake proses kasebut, nanging kanthi selaras karo iso9001 / ts16949 ngatur produksi, saéngga njamin kualitas saben produk sing diprodhuksi.

Ngendi aku golek informasi babagan perusahaan swasta?

Nalika "rega cukup, wektu kiriman cepet" kanggo nggawe reputasi sing apik ing antarane para pelanggan, perusahaan duwe sawetara pangguna lan manufaktur domestik kanggo nggawe hubungan sing kuat ing antarane sumber lan permintaan. nalika 90% produk perusahaan diekspor menyang negara-negara bersatu, germany, japan, italy, malaysia, australia, sisih wétan tengah lan negara liya lan wilayah liyane. memuji pangguna. Dadi, Yen sampeyan kepengin kerja sama karo kita, kita bisa ngatur para pelanggan ing negara sampeyan kanggo ngirim sawetara conto kanggo referensi utawa kita bisa ngirim sampeyan langsung.

Apa amba tim proyek?

Sistem manufaktur Berkualitas tinggi kita minangka jaminan kanggo kinerja sing ora bisa ditindakake. Perusahaan sing tundhuk karo tujuan manajemen kanthi objektif sing luwih dhisik, prestasine paling dhuwur. Kita duwe motor trafik motor motor dc motor sing dirancang khusus kanggo panggunaan internal, ruangan lan njaba. Dheweke duwe operasi sepi, desain getar sedhih, lan dimensi kompak, sing ditindakake luwih saka pangarepan. Aspek kasebut mung ditambah karo macem-macem pilihan sing dipasang.

Kepiye Pilih Milih Gear DC Tengen?

1. Mangerteni syarat aplikasi sampeyan.
Langkah pertama kanggo milih motor gear dc yaiku mriksa syarat aplikasi. Iki kalebu nanging ora winates ing ngisor iki:

Syarat umum: Ukuran amplop, orientasi sing dipasang, jinis lan ukuran sing dipasang, overhung lan sisih sisih, lan jinis pelinciran.

Sumber daya masukan: voltase, frekuensi (Hz), maksimal (Amps) lan jinis kontrol, yen ana.

Spesifikasi gearmotor: Ukuran, bobot, level swara sing dikarepake, pengarep-arep urip lan level pangopènan.

Kinerja gearmotor: kecepatan, torsi, siklus tugas, tenaga jaran, miwiti lan mlaku torsi (ngemot kebak).

Lingkungan operasi: motor gear dc nganggo encoder, Aplikasi lan suhu sekitar, lan rating proteksi ingress (IP).

2. Pilih motor gear dc sing tepat.
Sabanjure, gunakake dhaptar syarat aplikasi lan mbandhingake karo spesifikasi motor saka macem-macem jinis sing sampeyan minatake kayata gearmotor universal, tanpa sikat utawa magnet. Amarga saben aplikasi duwe karakteristik lan syarat sing unik, kudu diwenehi tandha apa faktor kayata tenaga kerja, mula torsi utawa efisiensi sing paling penting kanggo aplikasi sampeyan. Sajrone fase iki, sampeyan bisa uga mutusake manawa cocog karo kotak gear lan motor sing cocog karo kabutuhan.

3. Mangerteni kacepetan lan torsi syarat beban sing bakal didorong.
Kanggo mesthekake gearmotor sampeyan wis bener ukuran kanggo aplikasi sing dituju, sampeyan kudu ngerti kacepetan output, umpamane dc gear motor 100 rpm, miwiti lan mbukak torsi. Milih gearmotor sing tepat yaiku masalah kecepatan output (RPM) lan torsi kebutuhan aplikasi sampeyan. Kacepetan output ditemtokake miturut syarat mesin sampeyan lan kudu dingerteni. Sing ninggalake torsi wiwitan lan mlaku sing bakal ditemtokake. Elinga, nalika sampeyan milih gearmotor sing wis direkayasa, pabrikan wis nindakake paling gedhe kanggo mesthekake motor lan kotak gear bisa mlaku kanthi lancar.

Sawise sampeyan wis ngétung torsi wiwitan lan mlaku, gunakake kurva kinerja pabrikan kanggo torsi, kacepetan lan efisiensi kanggo nemokake motor sing cocog karo kabutuhan sampeyan. Banjur priksa watesan desain potensial kalebu torsi kotak (full-load) kotak gear, kacepetan input, kekuatan ngasilake kotak gear, ciri termal lan siklus tugas.

4.Pencet
Sawise sampeyan wis milih gearmotor, kudu mbukak sawetara tes kanggo mesthekake motor mlaku ing lingkungan operasi sing khas. Yen motor dadi ora panas, mula rame banget, utawa katon stres, baleni proses pamilihan motor utawa hubungi produsen.

Njupuk wektu kanggo ukuran ukuran gearmotor sampeyan bakal mbantu supaya bisa bertahan sajrone pirang-pirang taun lan operasi kanthi efisien.

Ngendi aku bisa nemokake The Economist?

Kirimake kabeh informasi menyang email [Email protected] lan bakal ditransfer menyang manajemen kita. Dheweke bakal ndeleng lan menehi umpan balik. Banjur, kita bisa uga kudu ketemu saben liyane kanggo ngobrol luwih-luwih.
Hubungi kita dina iki lan njaluk luwih dhisik

Konsultasi Gratis

Hubungi kita kanggo quer apa wae

000-999-555

utawa email kita ing

sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2020 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.