Inggris English

Mobil Fan Fan sing Nyaring

Nelpon baja / tembaga / seng evaportative
Motor motor sing luwih adhem

motor luwih adhem

Mobil Fan Fan sing Nyaring

Ganti motor Swap sing luwih adhem

2-Speed ​​dial 1 hp motor penyejuk hp didol, Tuku baja dering / tembaga / motor motor evaportatif penyejuk saka kita, Bagéan saka motor penyejuk evaporatif 1 / 8 hp.

Sawetara karya Kita Apik

KARYA KAMING

Babagan Kita & Layanan

KITAB KAMI

Minangka darmabakti kanggo riset profesional motor Cooler khusus, produksi perusahaan winates.Gayuh watesan kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk lan layanan. Produk akeh digunakake ing bidang automasi industri, saliyane pangsa pasar domestik, nanging uga diekspor menyang negara manca.

Teknologi maju
Desain Produk
Sertifikasi kualitas
Stamping
Tim efisien
Layanan njamin
Development

Dadi Apa Sabanjure?

Waca Wong! Ayo ngobrol.

sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2020 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.