Motor Asynchronous

Apa iku Asynchronous Motor?

Mesin asinkron utawa motor asinkron yaiku motor listrik AC ing endi arus listrik ing rotor sing dibutuhake kanggo ngasilake torsi dipikolehi kanthi induksi elektromagnetik saka medan magnetik saka stator sing dibungkus. motor induksi motor asinkron telung fase bisa digawe tanpa sambungan listrik menyang rotor. Mesin sing paling penting lan paling umum digunakake ing klompok iki yaiku motor induksi AC asinkron kanthi desain kandhang bajing kanggo motor asinkron fase tunggal lan motor asinkron 3 fase. 3 motor asinkron fase sing disedhiyakake karo starter beda kayata starter lintang-delta, motor asinkron AC minangka motor listrik arus (AC) lan motor induksi asinkronis minangka salah sawijining jinis motor listrik (arus bolak-balik) sing paling umum digunakake ing motor kacepetan kurang saka kacepetan sinkronis.

Apa jinis Asynchronous Motor sing bisa diwenehake?

Ana macem-macem jinis AC Asynchronous Motor saka China.
Saka cara sing dipasang, kita bisa uga ujar IMB3, IMB5, IMB14, IMB14 lan IMB35 yaiku kanggo motor Asynchronous IEC standar. Nanging yen sampeyan pengin standar NEMA, kita uga bisa nyuplai lan gumantung karo detaisl sing dibutuhake.
Saka fungsi kasebut, kita bisa ngucapake rem Asynchronous Motor, Motor Asynkron VFD, Motor Asynchronous multispeed lan Motor Asynchronous sing disesuaikan.
Saka kacepetan motor listrik, kita bisa ujar 2 cagak, 4 cagak, 6 cagak, 8 cagak, 10 cagak lan 12 cagak Motor Asinkron.
Saka jinis fase tenaga listrik, kita bisa ujar motor listrik siji fase utawa motor listrik 3 fase.
Saka jinis voltase, kita bisa ngarani Motor 220VAsynchronous, Motor Non-sinkron 380V, Motor Non-sinkron 400V, Motor Non-sinkron 440V utawa uga Motor Non-sinkronis 66,000V.
Saka kekuwatan Motor Asinkron, bisa diarani 2.2KW, 7.5KW, 22KW, 55KW, 110KW lan nganti 100,000KW.

Ngendi Motors Asynchronous bisa digunakake?

Swara 90% saka Asynchronous Motors sing digunakake ing jagad industri lan padha duwe aplikasi sing akeh ing saindenging, ing macem-macem domain. Sawetara yaiku:

1. Para penggemar, blowers lan pompa ing panganan lan minuman.
2. Motor kompresor ing industri Minyak & Gas,
3. Conveyor, angkat uga kren tugas tugas abot saka sistem multi-operator.
4. Mesin lathe, Minyak, pabrik tekstil lan kertas, lsp.

Motors Asynronik
Motors Asynronik
Motif Asynkronik
jeblugan motor listrik

Contact Us

Manggonke karo kita

Matur nuwun kanggo menehi saran regane lan kabeh ide sampeyan diimpor kanggo kita. Kita mung menehi ide menyang pelanggan nyata.

 sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2022 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.