Inggris English

Motor Asynchronous

Apa iku Asynchronous Motor?

Mesin asinkronik utawa motor asynchronous yaiku motor listrik AC sing saiki arus listrik ing rotor sing dibutuhake kanggo ngasilake torsi dipikolehi dening induksi elektromagnetik saka kolom magnetik saka penggulungan stator. telung prau motor motor prabawa kanthi telung fase bisa ditindakake tanpa sambungan listrik menyang rotor. Mesin sing paling penting lan paling umum digunakake ing klompok iki yaiku motor induksi AC asynchronous kanthi desain kandhang bajing kanggo loro motor asynchronous phase siji lan motor asynronous fase 3. Motor Xynum fase 3 sing diwenehake karo bintang liyane sing beda kaya starter delta starter, AC asynchronous AC yaiku motor listrik (AC) lan motor induksi asynronus yaiku salah sawijining jinis motor (gantian saiki) sing paling umum digunakake. kacepetan kurang saka kacepetan sinkroné.

Apa jinis Asynchronous Motor sing bisa diwenehake?

Ana macem-macem jinis AC Asynchronous Motor saka China.
Saka cara sing dipasang, kita bisa uga ujar IMB3, IMB5, IMB14, IMB14 lan IMB35 yaiku kanggo motor Asynchronous IEC standar. Nanging yen sampeyan pengin standar NEMA, kita uga bisa nyuplai lan gumantung karo detaisl sing dibutuhake.
Saka fungsi kasebut, kita bisa nyebutake motor Asynchronous rem, motor Asynchronous VFD, motor Asynchronous multispeed lan Motor Asynchronous sing disesuaikan.
Saka kacepetan motor listrik, kita bisa ujar kutub 2, kutub 4, kutub 6, kutub 8, kutub 10 lan kutub 12 motor.
Saka jinis phase listrik, kita bisa ngomong motor listrik fase siji utawa motor listrik fase 3.
Saka jinis voltase, kita bisa ngomong motor 220VAsynchronous, 380V Asynchronous Motor, 400V Asynchronous Motor, 440V Asynchronous Motor utawa malah 66,000V Asynchronous Motor.
Saka kekuwatan Motor Asynchronous, kita bisa ngucapake 2.2KW, 7.5KW, 22KW, 55KW, 110KW lan nganti tekan 100,000KW.

Ngendi Motors Asynchronous bisa digunakake?

Swara 90% saka Asynchronous Motors sing digunakake ing jagad industri lan padha duwe aplikasi sing akeh ing saindenging, ing macem-macem domain. Sawetara yaiku:

1. Para penggemar, blowers lan pompa ing panganan lan minuman.
2. Motor kompresor ing industri Minyak & Gas,
3. Conveyor, angkat uga kren tugas tugas abot saka sistem multi-operator.
4. Mesin lathe, Minyak, pabrik tekstil lan kertas, lsp.

Motors Asynronik
Motors Asynronik
Asynchronous-Motors
jeblugan motor listrik

Contact Us

Manggonke karo kita

Matur nuwun kanggo menehi saran regane lan kabeh ide sampeyan diimpor kanggo kita. Kita mung menehi ide menyang pelanggan nyata.

sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2020 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.