Motors suda motor

Temokake garis lengkap Motors pengurangan Gear saka Sogears

Sapa Kita?

A macem-macem opsi gearbox motor motor fase 110 volt ac.

Kita nawakake reduker gir inline presisi tinggi kanggo regane paling apik. Sinau babagan kerja ing motor pengurangan gir. A macem-macem pilihan 110 gir motor ac voltase motor gir fase tunggal. motor pengurangan gir listrik ac, motor pengirangan torsi tinggi, malah motor pengurangan gir 12 volt, kothak pangurangan gir motor listrik, motor dc kanthi pengurangan gir, Pabrik Gearbox & Pangurangan Kacepetan industri sing didol, Entuk penawaran paling apik, nuduhake gir ukuran sing beda kacepetan utawa torsi motor.

Motor nyuda kacepetan variabel-kacepetan

Motor nyuda kacepetan variabel-kacepetan

Kita nyedhiyakake produk rega berkualitas rendah. Pilihan macem motor motor. Pit motor pengurangan alat bisa nambah torsi output motor. 

Gigi Paralel AC Tiga Fase Gear Motor

Gigi Paralel AC Tiga Fase Gear Motor

Kita nyedhiyakake 12V Gear Speed ​​Reduction Motor, motor stepper reducer gir berkualitas tinggi ing saindenging jagad lan sapanunggalane. AC Paralel Poros Tiga Tahap Gir Motor 155 RPM.

Kita siyap lan ngarepake kerjasama. Helik-Worm Gear Reducer sudhut gear rotisserie motor sudhut. Gear Motor Greartisan DC 12V 100RPM. 1 / 4 hp 230V Three Phase Model 4ZJ55.Ana uga pilihan DC motor sing apik. Iki biasane digunakake ing aplikasi otomotif kalebu lindhu listrik ing truk, motor wiper angin, kursi listrik lan jendhela listrik.

A macem-macem opsi gearbox motor motor fase 110 volt ac
1 / 4 hp 230V Model Tiga Fasa 4ZJ55.
Motor nyuda kacepetan variabel-kacepetan
Pengurangan motor Gear abang nyuda motor frekuensi fase tunggal
Gigi Paralel AC Tiga Fase Gear Motor
Pengurangan motor Gear abang nyuda motor frekuensi fase tunggal
Helik-Worm Gear Reducer sudhut gear rotisserie motor sudhut.
Pengurangan motor Gear abang nyuda motor frekuensi fase tunggal

Ayo ngobrol saiki!

Minangka pabrikan motor pengurangan gir, kita nyuplai gearmotor DC mbutuhake sumber daya batere lan digunakake kanggo aplikasi kecepatan variabel sing tepat kayata kursi roda, amben rumah sakit, lift lan meja medis, kursi listrik, lan liya-liyane. Saka seri motor gir ukuran cilik iki sing duwe kapasitas motor 40W-15.5kW. kanggo Peredam gir helik tipe sumbu paralel kanthi kapasitas motor 0.1kW-45kW.

Yen sampeyan duwe produk favorit, ayo hubungi kami! Kita siyap lan ngarep-arep kerja sama. Kita ngasilake peredam gir kanggo nambah torsi & nyuda kacepetan beban motor listrik. Yen sampeyan duwe pitakon, sampeyan bisa ngubungi, kita bakal seneng mbantu sampeyan!

 sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2022 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.