Inggris English

Motors suda motor

Temokake garis lengkap Motors pengurangan Gear saka Sogears

Sapa Kita?

A macem-macem opsi gearbox motor motor fase 110 volt ac.

Kita nawakake reducerasi garis garis tliti kanthi tliti kanthi tliti paling apik.Perlinceni babagan nggarap pengurangan gear motor.A macem-macem pilihan kotak gear motor 110 volt ac gear motor. ac motor suda motor pengurangan, motor pengurangan tork sing dhuwur, sanajan motor pengurangan voltase 12, kotak pengurangan motor listrik, dc motor kanthi pengurangan gear, Gearbox industri & Reducers cepet didol, Entuk tawaran paling apik, ngrujuk karo macem-macem gear ukuran ukuran kacepetan utawa torsi motor.

Motor nyuda kacepetan variabel-kacepetan

Motor nyuda kacepetan variabel-kacepetan

Kita nyedhiyakake produk rega berkualitas rendah. Pilihan macem motor motor. Pit motor pengurangan alat bisa nambah torsi output motor.

Gigi Paralel AC Tiga Fase Gear Motor

Gigi Paralel AC Tiga Fase Gear Motor

Kita nawarake 12V Gear Speed ​​Reduction Motor, motor stepper reducer high quality motor karo donya lan sapanunggalane. Aci AC Selesai Tiga Fase motor 155 RPM.

Kita siyap lan ngarepake kerjasama. Helik-Worm Gear Reducer sudhut gear rotisserie motor sudhut. Gear Motor Greartisan DC 12V 100RPM. 1 / 4 hp 230V Three Phase Model 4ZJ55.Ana uga pilihan DC motor sing apik. Iki biasane digunakake ing aplikasi otomotif kalebu lindhu listrik ing truk, motor wiper angin, kursi listrik lan jendhela listrik.

A macem-macem opsi gearbox motor motor fase 110 volt ac
1 / 4 hp 230V Model Tiga Fasa 4ZJ55.
Motor nyuda kacepetan variabel-kacepetan
Pengurangan motor Gear abang nyuda motor frekuensi fase tunggal
Gigi Paralel AC Tiga Fase Gear Motor
Pengurangan motor Gear abang nyuda motor frekuensi fase tunggal
Helik-Worm Gear Reducer sudhut gear rotisserie motor sudhut.
Pengurangan motor Gear abang nyuda motor frekuensi fase tunggal

Ayo ngobrol saiki!

Minangka produsen motor pengurangan gear, kita nyedhiyakake tukang kayu DC mbutuhake sumber daya baterei lan digunakake kanggo aplikasi kacepetan variabel sing tepat kayata kursi rodha, ranjang rumah sakit, angkat lan tabel medis, kursi listrik, lan liya-liyane. Saka seri motor cilik ukuran iki sing duwe kapasitas motor 40W-15.5kW. kanggo Reducer gear helik jinis sumbu Paralel kanthi kapasitas motor 0.1kW-45kW.

Yen sampeyan duwe produk favorit, tekan lan hubungi kita! Kita siyap lan ngarepake kerjasama kita. Kita nggawe pengurangan gear kanggo nambah torsi & nyuda kacepetan beban motor listrik. Yen sampeyan duwe pitakon, sampeyan bisa hubungi kita, kita bakal seneng mbantu sampeyan!

sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2020 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.