Inggris English

Air Motor

Motors Air - Pneumatic Motors

Motor udara (motor pneumatik) utawa mesin udara kompres yaiku jinis motor sing nindakake pakaryan mekanik kanthi ngembangake hawa kompres. Montor udara nggampangake udhara kompres sing aman, dipercaya kanggo ngasilake gerakan obor lan gerakan putaran Akeh desain sing beda kasedhiya. Sampeyan bisa nemokake spésifikasi motor pneumatik ing kene lan kita bisa nyedhiyakake motor udara paling efisien, motor pneumatik 10 hp utawa
motor udhara am425, utawa malah motor udhara vana.

Kepiye motor mabur?

Kinerja motor udhara gumantung saka tekanan mlebu. Ing tekanan mlebu terus, motor udhara nampilake karakteristik torsi linear output torsi / kacepetan. Nanging, kanthi mung ngatur sumber udara, kanthi nggunakake teknik throttling utawa regulasi tekanan, output motor udara bisa gampang diowahi.
Motor udhara
pneumatic-motor

Apa tegese motor udara ing sistem radhang paru-paru?

Motor pneumatik nggayuh kinerja maksimal lan ngluwihi urip komponen nindakake pakaryan ing sistem radhang paru-paru nalika dikendhaleni kanthi kacepetan (50% saka kacepetan idle kacepetan). Imbangan energi paling apik ing wilayah iki, amarga hawa kompres digunakake kanthi efisien.
Apa model iki nganggo piston? Mesthi, model standar kita nganggo piston. apa sampeyan nggawe model motor liyane? contone karo pilih, tinimbang piston?
Ya, iki bisa dikelumpukake. Kanthi model vane utawa piston sing nyuda kecepatan batang motor.

Spesifikasi motor pneumatik

Motor sing bakal digunakake kudu dipilih kanthi diwiwiti kanthi torsi sing dibutuhake kanthi kecepatan spindle khusus. Kanthi tembung liyane, kanggo milih motor sing pas, sampeyan kudu ngerti kacepetan lan torsi sing dibutuhake. Amarga kekuwatan maksimal tekan setengah kacepetan gratis motor, motor kudu dipilih saengga titik sing dituju bisa cedhak karo maksimal motor.
motor udara paling efisien
mesin udara kompres
pamilih motor udhara
Motor pneumatik 10 hp
motor udara udhara
motor udara kompak
motor udara am425
motor pneumatik cara kerjane

Enquiry Us

sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2020 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.