Inggris English

Mangerteni More About Us

Babagan awake dhewe

Ya, Iku Sogears:
"Pabrik motor Gear, AC&DC Gear Motor Produksi,
Pembekal Motosikal Gear Industri, China motor motor listrik. "
perusahaan motor gear

NER GROUP minangka markas sing ana ing China sing dibangun wiwit taun 30 kepungkur lan Yantai Bonway Produsen Co, Ltd minangka perusahaan cabang ing China daratan sing dadi perusahaan berteknologi tinggi profesional sing didhaptar ing industri tenaga listrik sing didhukung utamane para tukang gear. kothak gear industri lan motor listrik Kanthi sistem layanan dodolan sing apik banget, kita wis mbangun ruang lingkup bisnis kanggo kabeh proyek insinyur ing pirang-pirang negara, sing kalebu Eropa, Timur Tengah lan Amérika Kidul.
kanthi etika standar sing kuwat lan kuwat, nanging minangka perusahaan sing mbangun hubungan kepercayaan karo pihak sing duwe kepentingan lan nggawe kontribusi sing akeh kanggo masyarakat kanthi menehi teknologi lan layanan sing unggul sajrone taun 100 sabanjure.

Service kita

Kita ngembangake seri standar, seri khusus, seri non-standar sing gedhe lan medium, seri anyar, seri presisi transmisi dhuwur lan luwih saka puluhan ewu variasi drive transmisi listrik.
pabrikan motor
Kanthi sakabehing kekuwatan teknis kalebu R&D, ngrancang, manufaktur lan uji coba maju, kita bisa ngasilake sakabehane drive industri kanthi luwih saka sepuluh seri lan satus variet.

Kita duwe omah saham gedhe kanggo njamin pangiriman sing cepet Gumantung saka solusi lapangan industri profesional, prestasi lapangan lapangan sing apik lan aplikasi teknologi sing unggul.

Dhukungan teknis & Pandhuan Teknik Kanggo taun pisanan, para pelanggan diwenehake kanthi panggantos utawa ndandani gratis kanggo masalah apa wae sing ora disebabake dening faktor manungsa.

FAQ

Yen sampeyan duwe pitakon babagan perusahaan kita, bukak halaman FAQ lan kabeh jawaban sing ana. Duwe dina apik.
Produsen kothak gear

Kepiye milih kothak gear sing cocog karo syarat kita?

Sampeyan bisa ngrujuk katalog kita kanggo milih kotak gear utawa kita bisa milih nalika menehi informasi teknis torsi output sing dibutuhake, kecepatan output lan parameter motor dll.

Apa informasi sing bakal kita wenehake sadurunge nggawe pesenan tuku?

a) Jinis kotak gear, rasio, input lan jinis output, flange input, posisi pemasangan, lan informasi motor dll.

b) Werna omah.

c) Jumlahe tuku.

d) Syarat khusus liyane.

Download Katalog

Kabeh katalog sing dikepengini ing kene lan klik maca liyane kanggo mriksa katalog saiki.
gearbox Download Katalog

Katalog motor sing dipasang, katalog kotak gear nmrv, katalog motor motor siemens pdf, katalog motor bermotor bonfiglioli pdf, katalog kotak gear siemens, motor gear helem siemens, gambar gearbox flender, katalog simogear simulasi, katalog distributor motor siemens, manual kotak siemens.

Gear motor Penyetor gear gear gear gear motor motor spur gear listrik perusahaan planet planet helikopter elektromotor peralatan listrik jinis-jinis motor.

sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2020 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.