Inggris English

Set Gear Planét

Gear planét kanggo didol

Set Gear Planét

NER GROUP minangka Produsen Gear Set Planetary Saka China lan Yantai Bonway Produsen Co, Ltd minangka perusahaan adhine NER GROUP sing duwe spesialisasi ing Pabrik Planèt Gear Set. Entuk Gear Planet Kita diekspor kanthi akeh menyang pirang-pirang negara kayata Chile, Mexico, Poland, Kenya, Amerika Serikat, Hongaria, Kolombia, Rusia, Australia, Afrika Kidul, Turki lan sapiturute. Kanthi Kinerja kanthi kualitas sing apik, kita entuk bagéyan sing apik ing babagan iki. Kita minangka perusahaan sing luwih enom tinimbang Brevini, Bonfiglioli, Sumitomoand Flender. nanging kita tambah cepet lan luwih cepet. Kothak gear kita duwe ukuran sing padha. Nanging, kita duwe sawetara desain dhewe sing ora beda karo dekne kabeh. Saka courser, kita uga bisa nggawe set gear ing gambar pelanggan. Punapa mawon luwih enom nanging kita ora luwih murah.

Set Gear Planét kita minangka solusi unit gear standar kanggo kisaran peringkat daya sing luwih dhuwur ing kualitas sing wis kabukten. Kanthi ukuran 27 lan pitu jinis dhasar seri kasebut njamin torsi nganti nganti 2,600,000 Nm lan rasio transmisi 4,000: 1. .Ing digunakake kanggo peralatan industri metalurgi, Bahan Bangunan, Bahan Kimia, Pertambangan, Minyak, Pengangkutan, Penggolekan Gula, Mesin, dll. Parameter: Daya: Nganti Rasio 12000KW: Nganti 4000: Tork Output 1: Nganti 2600000 Nm

We welcome pelanggan saka donya kanggo ndeleng pabrik kita utawa inquriy kita lan muga-muga, kita bakal nggawe hubungan kerjasama sing cerah ing ngarep.

sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2020 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.