Inggris English

Products

Reducer gear helikopter

Reducer gear helikopter

reducer gear helik inline, fluks gearline ora apik, kotak-kotak gearus reducer, garis tolik helikopter, reducer gear motor listrik, reducer gear baris cilik, reducer gearline baris,

Pengurangan gear helik seri R duwe karakteristik ukuran cilik, bobot entheng, kapasitas bantalan dhuwur, efisiensi dhuwur, layanan layanan dawa, instalasi sing trep, macem-macem daya motor lan klasifikasi rasio transmisi apik. Bisa digunakake ing peralatan sing kudu digunakake dekorasi ing macem-macem industri. Kabeh aplikasi High Torque nemtokake motor gear Inline Helical lan pengurangan baris diwenehake kanthi pangurangan tunggal, dobel lan trip.

Kisaran kekuwatan: 0.12-200KW

Jinis pengiriman rentang: 1.3 - 33000

Obat output (Kn.m): paling ndhuwur 50

Kisaran produk: Fitur Reducers Drive Varitron Helical Gear kanthi desain lengkap. Efisiensi sing dhuwur, Gear Helical, Inline, motor, ac, Mountain Mount.
(1) Reducer gear gear sing padha karo SEW
(2) Reducer gear power rendah kalebu loro fase lan fase siji

Reducer gear helikopterReducer gear helikopter

Daya: mudhun nganti 0.3w, 0.12kw 0.18kw 0.25kw 0.37kw 0.55kw 0.75kw 1.1kw 1.5kw 2.2kw 3kw 4kw 5.5kw 7.5kw 9.2kw 11kw 15kw 18.5kw 22kw upto 250kw

Daya jaran: 0.2hp 0.25hp 0.35hp 0.5hp 0.75hp 1hp 1.5hp 2hp 3hp 4hp 5.5hp 7.5hp 10hp 12hp 15hp 20hp 25hp 30hp upto 350hp

Voltase: 3v 6v 12v 24v 48v 90v 110v 115v 120v 200v 220v 230v 380v 400v 415v 660v lsp.

1. R sérial helikopter reducer seri rancang, konstruksi kompak, ukuran sing luwih cilik tinimbang gearmotor cycloidal seri X utawa B kanthi torsi sing padha.

2. geter sithik lan swara kurang, kanthi efisiensi transmisi dhuwur.

3. Produk wis umume digunakake ing mesin kimia, mesin simen simulator, percetakan lan mesin kemasan, tambang lan mesin panularan listrik, metalurgi lsp.

Bahan omah
Wesi tuang besi sing dhuwur-HT250
Omah omah
HBS190-240
Gear materi
Baja wesi 20CrMnTi
Lumahing atos garan
HRC58 ° ~ 62 °
Gear inti atose
HRC33 ~ 40
Bahan poros Input / Output
Baja wesi 42CrMo
Input / Output batang atos
HRC25 ~ 30
Mesin machining tliti
mecah akurat, 6 ~ 5 Bahan
Minyak pelumas
GB L-CKC220-460, Shell Omala220-460
perawatan panas
tempering, cementiting, quenching, lsp.
efficiency
94% ~ 96% (gumantung ing tahapan transmisi)
Bising (MAX)
60 ~ 68dB
Temp. munggah (MAX)
40 ° C
Temp. munggah (Minyak) (MAX)
50 ° C
geter
≤20µm
backlash
≤20Arcmin
Brand saka bantalan
NSK, SKF utawa Merek China
Merek segel minyak
CFW, NAK utawa merek liyane


Pengurangan gear helikopter seri R, sing digabungake karo syarat teknis internasional, duwe isi teknologi sing dhuwur, ngirit ruang, bisa dipercaya lan awet, kanthi nggunakake energi sing luwih gedhe b, kekuwatan nganti 132Kw, panggunaan energi sing sithik, kinerja sing unggul, efisiensi pengurangan nganti 95% Ndhuwur. getaran sithik, swara kurang, nyimpen energi dhuwur, bahan baja palsu, kualitas kothak wesi baja, bahan bakar sawise carburizing lan quenching, machining tliti, njamin keseimbangan batang lan syarat-syarat posisi, nggawe mesin rotasi Déwan rotasi dipasang, kabeh jinis motor sing kasusun saka integrasi elektromekanik, kanthi njamin kualitas prodhuk.

Reducer gear helikopterReducer gear helikopter

Serangan reducer helikopter helikopter kanthi garis-tugas kompak, abot kasedhiya ing pangurangan tunggal, dobel, lan triple. Macem-macem Flat Input Flat lan Pasangan Shaft Input karo Motor LHF LVF MHF MVF RXHF LHD LVD MHD. Kita nawakake reducerasi garis garis tliti sing dhuwur kanggo regane paling apik. Reducer gear helikopter nyedhiyakake transmisi listrik sing bisa dipercaya kanggo aplikasi umum kayata perawatan banyu, mesin kemasan panganan, pabrik, semen tanduran, conveyor mine.

Definisi motor pindah helikopter:

Reducer gear helik yaiku alat pengurangan novel. Nganggo optimasi, konsep desain maju sistem kombinasi modul duwe karakteristik ukuran cilik, bobot entheng, torsi transmisi gedhe, stabil, wiwitan klasifikasi rasio transmisi, lan liya-liyane, lan bisa disambungake miturut syarat pangguna lan macem-macem instalasi posisi. Iki digawe saka baja wesi kekuatan dhuwur kanthi high carburizing lan perawatan hardening. Wis kapasitas bantalan lan daya tahan sing kuwat.

Reducer gear helikopterReducer gear helikopter

Reducer gear helikopterReducer gear helikopter

  1. Reducer gear helical diprodhuksi miturut syarat teknis internasional lan duwe konten teknis sing dhuwur.

2, ngirit ruang, bisa dipercaya lan awet, kanthi kakehan kakehan, kekuwatan nganti 132KW;

3, panggunaan energi sing sithik, kinerja sing luwih apik, efisiensi pengurangan luwih saka 95% utawa luwih

  1. Geter sithik, swara seru lan energi dhuwur;

5, pilihan bahan baja palsu kanthi kualitas baja, kothak wesi baja, permukaan gear sawise perawatan panas frekuensi tinggi;

  1. Sawise mesin tliti kanggo njamin paralelisme batang lan syarat bantalan posisi, pengurangan sing mbentuk pemasangan pindah helikopik dilengkapi macem-macem jinis motor, sing digabungake dadi mekatronik, sing njamin karakteristik kualitas produk .

Reducer gear helikopterReducer gear helikopter

Data r Rear gear reducer Teknikal

model Shaft Dia. Dhuwur Pusat Output Flange Dia. Power aspek Torsi sing diijinake bobot
Padatan (mm) (Mm) (Mm) (Q) (Nm) (KGS)
R37 25k6 90h13 120 / 160 0.12 ~ 0.75 5 ~ 136 150 10
R47 30k6 115h13 160 / 200 0.25 ~ 2.2 5 ~ 173 300 15
R57 35k6 115h13 200 / 250 1.18 ~ 5.5 5 ~ 173 400 21
R67 35k6 130h13 200 / 250 0.37 ~ 7.5 5 ~ 170 500 27
R77 40k6 140h13 250 / 300 0.55 ~ 11 5 ~ 192 750 35
R87 50k6 180h13 300 / 350 0.75 ~ 18.5 5 ~ 192 1250 65
R97 60m6 225h13 350 / 450 1.5 ~ 30 5 ~ 197 2400 120
R107 70m6 250h13 350 / 450 2.2 ~ 45 5 ~ 197 3600 165
R137 90m6 315h13 450 / 550 4 ~ 55 5 ~ 197 6600 255
R147 110m6 355h13 450 / 550 7.5 ~ 90 5 ~ 195 10700 370
R167 120m6 425h13 550 / 660 11 ~ 132 8 ~ 186 14800 700
R187 160m6 510h13 660 / 770 15 ~ 160 8 ~ 186 28000 1500
Cathetan: bobote tanpa input minyak lan motor, garan lan flange nambah 10%.

Kothak Helical Gear bisa nyusun modular karo reducer lan variator liyane, entuk drive drive lan variasi kanthi jumlah sing gedhe. Pramila diaplikasi ing pirang-pirang wilayah industri, kayata tambang Metallurgical, transportasi ngangkat, konstruksi petrokimia, tekstil, lingkungan, lampu listrik, mesin plastik, peralatan parkir lan liya-liyane.

Sogears R seri helikopter helikopter helikopter (gear grinding lengkap)

katrangan produk:

Seri saka reducer helical dirancang lan diprodhuksi adhedhasar sistem kombinasi modular. Ana akeh kombinasi motor, bentuk instalasi lan skema struktural. Rasio transmisi apik banget kanggo nggayuh kahanan kerja sing beda, nggabungke integrasi elektromekanik, efisiensi transmisi dhuwur lan konsumsi energi sing sithik. Kinerja unggul. Gigi lumahing waos digawe saka baja aloi, high permukaan digawe kanthi karbur lan ngoyak, untu ngiseni diolah kanthi rapi, transmisi stabil, swara kurang, lan kapasitas bantalan gedhe. Suhu suhu rendah lan umur dawa. Digunakake kanthi akeh ing pirang-pirang industri, kayata metallurgy, perawatan kumbahan, kimia, farmasi lan industri liyane.

Reducer gear helikopterReducer gear helikopterReducer gear helikopter

Telung: kaluwihan

Cocog karo kekuwatan sing dhuwur

Desain urip dawa

Model pilihan kompak R37-R167

Reducer seri RM sing dirancang khusus kanggo nyampur peralatan

papat:

Lima: Parameter produk:

Daya: 0.18-160KW

Tork Output: Nganti nganti 18000N.m

Kacepetan output: 0.16-1028 RPM

Bentuk instalasi: instalasi sudut ngisor / flange

Efisiensi transmisi: 2 (rasio: 5-24.8): 96%, 3 (rasio: 27.2-264): 94%

jinis struktur:

R: Sikap-jinis dipasang ing RF: Plange dipasang

R ... F: Plange kaki sing dipasang RM: dipasang karo flange omah

RX: Tahap sikil siji dipasang ing RXF: pemasangan flange tahap siji
Model utama reducer helikopter kaku seri seri yaiku:

R / RF17, R / RF27, R / RF37, R / RF47, R / RF57, R / RF67, R / RF77, R / RF87, R / RF97, R / RF107, R / RF137, R / RF147, R / RF167

Reducer gear helikopterReducer gear helikopter

Reducer gear helikopterReducer gear helikopter

Model utama r saka sèt Rèt helikopter reducer siji-level gear abang yaiku:

RX / RXF37, RX / RXF47, RX / RXF57, RX / RXF67, RX / RXF77, RX / RXF87, RX / RXF97, RX / RXF107, RX / RXF127, RX / RXF157

Reducer gear helikopter

Sugeng rawuh karo sampeyan yen sampeyan kepengin weruh produk kita.
Tim kita bakal ndhukung apa wae sing sampeyan butuhake.

FAQ

1 T: Apa infomasi sing kudu dakwenehake supaya bisa ngonfirmasi reducer gear?

A: Model / Ukuran B: Daya motor C: Kacepetan output D: Faktor layanan.


2 Q: Kepiye yen aku ora ngerti alat ganti rokok sing daktindakake?
A: Aja padha sumelang, Kirimi akeh informasi sing bisa, tim sampeyan bakal mbantu sampeyan nemokake sing bener sing digoleki.

3 Q: Suwene aku kudu ngenteni umpan balik sawise ngirim priksaan?
A: Ing 12 jam.

4 P: Jangka wektu kanggo sampeyan reducer gear?

A: Kita nawarake waranti setaun wiwit tanggal prau lunga saka China.

5 Q: Apa industri sing digunakake reducer gear sampeyan?

A: Kothak gear kita digunakake ing wilayah semen, tekstil, pangolahan panganan, minuman, industri kimia, eskalator, peralatan panyimpenan otomatis, metalurgi, tabako, perlindungan lingkungan, logistik lan liya-liyane.

6. Q: Cara pangiriman:

A: Dening segara - Pembeli milih sing luwih maju, utawa tim dodolan nemokake luwih maju kanggo panuku.

Kanthi udhara - Penawaran nawakake nglumpukake akun ekspres, utawa tim penjualan nemokake ekspres sing cocog kanggo para pembeli. (Umume kanggo conto)

Liyane - Kita ngatur kiriman barang menyang sawetara papan ing China sing dipilih para panuku.

7. Yen sampeyan nggawe pesenan, tim kita bakal konfirmasi karo sampeyan babagan warna, paket, cara pembayaran lan pangiriman, banjur kontrak sales bakal dikirim menyang sampeyan kanggo ngonfirmasi.

Reducer gear helikopterReducer gear helikopter

tanggal

22 Januari 2015

tags

Gear Helik, Motors Helger Gear

sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2020 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.