Inggris English

Products

Motor gear Offset

Motor gear Offset

Motor gear offset, offset reducer gear, offset torsi gearbox

F seri pipa redical rod batang selaras (grinding lengkap, kurang swara)

Kanthi bolongan lateral kualitas kanggo dipasang sisih, ana desain sing dioptimalake Spasi lan gandheng motor listrik sing Komplek, Komplek omah Unibox, gandungan gearshaft sing bisa digunakake, utawa sampeyan bisa nginstal karo gandhengane Servomotor, rasio Rangkaian Banget sing Luwih (4 Tahap) Ateks - kotak lingkungan njeblug 2G / 2D.

Motor gear Offset helical paralel ngetrapake prinsip desain modular saka struktur unit, sing bisa nyuda jinis bagian lan saham, lan nyepetake siklus kiriman. Kothak wesi kaku sing dhuwur-dhuwur nganggo gawai lan gawai digawe saka baja wesi. Lumahing wis hard karo carburizing lan quenching. Gear grinding wis rampung, transmisi stabil, swara kurang, kapasitas bantalan gedhe, kenaikan suhu kurang, lan umur layanan dawa.

redset gearsetredset gearset

0.50 rpm Offset Gear Motor kanggo SALE. 1.5 rpm Offset Gear Motor kanggo SALE. 3.4 rpm Offset Gear Motor kanggo SALE. 4 rpm Offset Gear Motor kanggo SALE. Motong gear motor genggaman Paralel utamane digunakake ing industri entheng, industri kimia, bahan bangunan, mesin feed, lan sapiturute kanthi pilihan sudhut sudut tengen, inline lan nutup keret motor motor sing dipasang kanthi laras nawakake pilihan sing paling apik kanggo aplikasi -pilih.

Gangguan paralel kompak sing dipasang Offset motor motor lan red gearer nyedhiyakake efisiensi lan interchangeability karo merek utama liyane. Gimmotor sing dipasang saka Paralel nggunakake gear helikopter sing efisien. Dheweke bisa nampilake macem-macem pilihan kaya rem utawa disk nyusut. lan poros dipasang karo mesin mburi. Temokake layanan desain motor khusus kanggo motor gear offset listrik saka manufaktur sogear lan Bisa kerja karo produsen motor kanggo mbangun motor gear kanggo aplikasi khusus sampeyan.

redset gearsetredset gearset

Sogear Tipe motor gear offset kasedhiya 19 ukuran kanthi kothak dipasang dipasang batang lan krenjang torsi lan konfigurasi kaki utawa dipasang. Kabeh motor gear minangka motor gear sembar kanthi nggunakake omah gear standar pusingan standar. Iki bisa diwenehake nganggo akeh motor DC utawa AC AC. mung dadi pilihan sampeyan.

katrangan produk:

1. Pengurangan seri F diprodhuksi sesuai karo syarat teknis internasional lan nduweni konten ilmiah lan teknologi sing dhuwur.

2, ngirit ruang, bisa dipercaya lan awet, kanthi kakehan kakehan, daya nganti 90KW utawa luwih.

3. Penyusunan helikopter garansi garis sel geser duwe konsumsi energi sing kurang, kinerja sing luwih apik lan efisiensi dhuwur luwih saka 95%. Operasi loro-arah lan kemampuan bisa dipasang ing arah apa wae nggawe 80 Frame. Gearmotors pilihan apik kanggo kendharaan listrik, pompa, keranjang, perawatan lantai.

4. Reducer gear helikopter batang seli nduwe geter sing sithik, swara serak lan energi dhuwur. Iki digawe saka bahan 20CrMnTi sing berkualitas kanthi dhuwur lan nduweni kekerasan permukaan 58-62HRC sawise ngobati panas lan ngilangi perawatan panas. Sawise nggiling, presisi bisa dadi warna abu-abu 5-6. Model utilitas nduweni kaluwihan kanthi tliti pangolahan tinggi, transmisi stabil, kapasitas bantalan volume cilik lan umur layanan dawa.

5, liwat mesin mesin tliti, kanggo njamin paralelisme batang lan akurasi posisi, kabeh dadi pemasangan gear pindah reduser dilengkapi macem-macem jinis motor, mbentuk integrasi mekanik lan listrik, kanthi njamin karakteristik kualitas saka nggunakake motor geared.

redset gearsetMotor gear Offset

Motor gear OffsetMotor gear Offset

FAQ

1 Q: Apa MOQ sampeyan kanggo motor gear?
A: 1unit ok kanggo macem-macem jinis.

2 Q: Kepiye babar pisan kanggo motor gear sampeyan?
A: Setaun. We nawakake Konecranes Offset Geared Motors For Industrial ing Rs 40000 / unit ing Pune, Maharashtra. Entuk rega paling apik kanggo saiki.

3 Q: Apa sampeyan nyedhiyakake layanan OEM karo logo pelanggan?
A: Ya, kita bisa nindakake pesenan OEM, nanging utamane kita fokus ing merek dhewe.

4 Q: Kepiye syarat istilah pembayaran sampeyan?
A: TT, union kulon lan paypal. Pembayaran 100% luwih maju kanggo pesenan kurang $ 5,000. 30% simpenan lan imbangan sadurunge kiriman pesenan luwih saka $ 5,000.

5 Q: Kepiye babagan kemasan sampeyan?
A: Kasus karton, Kayu Lapis. Yen sampeyan mbutuhake luwih akeh, kita bisa ngemas kabeh barang nganggo palet

6 Q: Apa informasi sing kudu diwenehake, yen aku tuku motor gear saka sampeyan?
A: Daya pangkat, aspek gearbox, kacepetan input, posisi sing dipasang. Rincian liyane, luwih apik!

7 Q: Kepiye sampeyan ngirim motor gear?
A: Kita bakal mbandhingake lan milih cara pangiriman sing cocog karo kurir laut, udhara utawa ekspres.

Motor gear OffsetMotor gear Offset
Muga-muga sampeyan bakal seneng kerja sama karo kita.

Bahan omah

HT250 Wesi sing dhuwur-kekuatan

Omah omah

HBS90-240

Bahan gear:

20CrMnMo

Lumahing atose giring

HRC58 ° -62 °

Gear inti atose

HRC33 ° -40 °

Bahan poros Input / Output

40Cr utawa 42CrMo

Input / Output batang atos

HBS250 ° -290 °

Batang ing postingan minyak segel

HRC48 ° -55 °

Machining tliti bahan gusi

Nyetel akurat 4-6 bahan

perawatan panas

Tempering, semen, quenching dll

efficiency

Nganti 90%

Bising (Max)

≤68dB

Model unit

Sikil dipasang, flange dipasang

Cara input

Input Flange, inline input, input batang

geter

≤20um

backlash

≤20Arcmin

Nggawe merek

NSK, SKF lsp

Merek segel minyak

NAK, SKF lsp

Lubricant

VG220

Motor

Y motor

Garan motor

40Cr utawa 42CrMo, Tempering, cementing, quenching dll.

Karakter kinerja:

1. Output podo, struktur kompak, torsi transmisi gedhe, operasi stabil, swara kurang lan umur layanan dawa. Seri F: Gearmotors Offset Cuti Terang ing Range suhu Operating Ambient -60˚F nganti + 250˚F. AC Motor dirating dadi 265˚F. Perumahan Gabungan Diwangun.

2, cara instalasi: instalasi dhasar, instalasi batang berongga, instalasi flange, instalasi lengen torsi, instalasi flange cilik.

3, jinis dhasar input input lan output rotasi padha, tingkat katelu ngelawan; Kombinasi F / R nalika dijaluk. Motor gear offset Sogears sejatine versi 143: 1 saka gearmotor offset liya. Yen sampeyan pengin luwih cepet tinimbang apa 143, kita bakal menehi kustomisasi kanggo sampeyan, iki minangka motor kanggo sampeyan!

4. mode Output: output batang berongga utawa output batang solid. Duwe desain Teknisi lan nggawe garis lengkap batang gumpalan nutup keretas gearel paralel, Digunakake ing aplikasi kanggo peralatan dispensing panganan, peralatan pelengkapan crange, lan liya-liyane.

5. efisiensi rata-rata: 96% kanggo level kapindho, 94% kanggo level katelu, lan 85% kanggo seri F / R seri.

Motor gear OffsetMotor gear Offset

parameter teknis:

Range rasio kacepetan: jinis dhasar 3.81 ~ 281.71, jinis kombinasi F / R bisa tekan 31434

Kisaran torsi: 200 ~ 18000 Nm

Daya listrik: 0.18 ~ 200 kW, nganggo motor gear motor bg nanging nganggo kacepetan meh kaping pindho. Apik kanggo robot sing butuh kacepetan liwat torsi!

jinis struktur: Tipe penyambungan F-batang, jinis sambungan FF-batang, sambungan flange, FS- nuduhake input sumbu FA-sumbu dipasang, FAF-batang dipasang, flange dipasang
Model utama pengurangan serambi helikopter helai paralel batang yaiku:

F / FA / FAF37, F / FA / FAF47, F / FA / FAF57, F / FA / FAF67, F / FA / FAF77, F / FA / FAF87, F / FA / FAF97, F / FA / FAF107, F / FA / FAF127, F / FA / FAF157

Ukuran (F)
37 47 57 67 77 87 97 107 127 157
Bobot (kg)
13 18 34 55 90 150 260 402 700 950

Babagan Sogears Manufcturing

SEJARAH: Sogears yaiku merek mekanik saka Yantai Bonway Manufcaturer Co, Ltd Kanthi luwih saka 10 taun
pengalaman manufaktur mekanik, Sogears mesthi tegas ngadeg ing
prinsip Kepuasan Pelanggan Paling Apik.

KUALITAS: Pemeriksa Bahan, Kontrol Produksi, Tes Barang Rampung, Pemriksaan Pre-dellivery

MISSION: "Sawise lan salawas-lawase" tujuane kanggo nglayani para pelanggan ing saindenging jagad. Sawise kita nindakake
bisnis karo pelanggan, kita bakal nindakake bisnis ing salawas-lawase.

MARKET: 30 negara sing beda-beda, utamane Jerman, Austria, Jepang, AS lan Timur Tengah.

Pengiriman: 100% pangiriman ing wektu saiki Dijamin.

SERVICES: Tanggepan cepet ing basa Inggris, Jerman, Jepang lan Cina.

OEM: Pesenan khusus disambut ing Sogears.

tanggal

22 Januari 2015

tags

Gear Helik, Motors Helger Gear

sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2020 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.