Inggris English

Products

Jahitan motor gear cacing helik

Jahitan motor gear cacing helik

Jahitan motor cacing helik, jahitan helik vs gear cacing, kotak gear cacing helical, gaman helik kanggo didol, alat pemacu helikopik, pompa helikopter, motor ngaput motor, pemotong gear helik, gear helik pdf

S jinis jahitan motor gear cacing helikopter. Gear pengurangan cacing kasebut dumadi ing rong seri, ing versi XA kanthi poros lan XF-XC sing dipasang kanggo motor.

Motor gear cacing helikopter nganggo mode sambungan langsung motor kasebut, lan struktur kasebut minangka gear helical tahap pertama ditambahake transmisi gear cacing pertama. Output dipasang batang lan dilengkapi ing enem gaya dhasar sing dipasang. Bisa dibalikake lan dibalik. Gear helik ngetrapake permukaan waos, operasi stabil, kapasitas sing nggawa gedhe, suhu lingkungan kerja -10 ° C ~ 40 ° C. Produk iki nduwe ciri variasi kacepetan gedhe, struktur kompak lan instalasi sing trep dibandhingake karo produk sing padha.

Inline lan bevel motor motor helikopter, motor gear kecepatan selari, lan kothak gear cacing nganggo motor AC. Jangkauan kasebut dibangun ing casting aluminium utawa wesi, lan nutupi torsi, kanthi versi gaya anyar Helik cacing Helik, Ukuran motor gear bisa digawe ing n2 = 22.8 rpm 1 hp, 230 / 400V 50Hz sisih 5 kelas efisiensi kelas IE2, Kanggo instruksi operasi, hubungi kita.

Jahitan motor gear cacing helikJahitan motor gear cacing helik

S seri motor helikopter siri helikopter (rasio kacepetan gedhe),

1. S seri reducer nduweni konten teknis sing dhuwur, lan duwe kombinasi peralatan helik lan peralatan cacing kanggo nambah torsi lan efisiensi mesin kasebut. Produk produk iki nduweni spesifikasi lengkap, jangkauan kecepatan sing lengkap, kecekapan sing apik, adaptasi karo macem-macem cara instalasi, kinerja, safety lan linuwih, urip layanan dawa, lan implementasine standar internasional.

2. Lumahing awak duweni keruwetan lan keruwetan panas, penyerapan getaran sing kuwat, kenaikan suhu rendah lan kurang swara.

3. Mesin duwe kinerja pengedap sing apik lan adaptasi sing kuat kanggo lingkungan kerja.

4. Sèsi helai helikopter suda reducer gear duwe tliti transmisi dhuwur, utamane cocog kanggo kesempatan kanthi asring diwiwiti. Bisa disambungake karo macem-macem reducer kacepetan lan dilengkapi macem-macem jinis drive motor. Bisa dipasang ing operasi transmisi 90 derajat.

Posisi.

5, materi helikopter reducer 20CrMnTi, lan sawise perawatan panas lan ngombe carburizing lan ngilangi, kekerasan permukaan bisa tekan 58-62HRC, pangolahan waos, tliti bisa dadi abu-abu 5-6, kanthi tliti diproses kanthi tinggi, transmisi stabil, volume sithik menehi Fitur kayata kapasitas dhuwur lan umur dawa.

6. Pit motor motor helikopter bisa dilengkapi macem-macem jinis motor kanggo mbentuk integrasi elektromekanik, kanthi njamin karakteristik kualitas produk.

Jahitan motor gear cacing helikJahitan motor gear cacing helikJahitan motor gear cacing helikJahitan motor gear cacing helik

Karakter kinerja:

1. Kombinasi peralatan helik lan gear cacing duwe struktur kompak lan rasio pengurangan gedhe.

2, cara instalasi: instalasi sikil, instalasi batang berongga, instalasi flange, instalasi lengen torsi, instalasi flange cilik.

3. mode Input: sambungan langsung motor, konektor sabuk motor utawa batang input, gandungan input flange.

4. efisiensi rata-rata: rasio pengurangan 77% kanggo 7.5-69.39; 62% kanggo 70.43-288; lan 57% kanggo kombinasi S / R.

5, lan kombinasi seri R bisa entuk rasio kacepetan sing luwih gedhe.

parameter teknis:

Range rasio kacepetan: jinis dhasar 9.96 ~ 244.74, jinis kombinasi seri S / R bisa tekan 8608

Kisaran torsi: 43 ~ 4200 Nm

Daya listrik: 0.18 ~ 22 kW

jinis struktur:

S-batang sambungan sambungan jinis SF-batang, instalasi flange

S ... S- nuduhake sumbu dipasang sumbu SA-sumbu

Batang SAF-dipasang, flange dipasang SAT-batang kanthi lengen torsion

Jahitan motor gear cacing helikJahitan motor gear cacing helik

Jahitan motor gear cacing helikJahitan motor gear cacing helik

Seri pengembangan iki podho padha karo reducer K-Series lan bisa digunakake kanthi ganti. Nanging, ing jumlah kekuwatan lan pigura sing padha, seri S bisa entuk dekorasi rasio kacepetan sing luwih gedhe.

Model utama reducer gear worm worm worm S seri yaiku:

S / SA / SAF / SAT37, S / SA / SAF / SAT47, S / SA / SAF / SAT57, S / SA / SAF / SAT67, S / SA / SAF / SAT77, S / SA / SAF / SAT87, S / SA / SAF / SAT97, S / SA / SAF / SAT107

Nalika nggunakake konsep modular kita lan gabungke unit gear cacing helical saka seri S kanthi motor AC dadi gearmotor cacing helical, utawa nganggo servomotor. Padha karo motor motor cacing Gear Helikopter China S, motor gear Speed, nanging sampeyan bakal nemokake akeh katrangan babagan produsen motor cacing China, piranti gear motor versi sadurunge lan produk motor sing wis dipasang ing pelanggan kita kayata tanduran semen , tanduran pengambilan, tanduran pers minyak lan sapiturute, lan kabeh motor gear helik-cacing minangka komponen drive swara rendah-rendah. Kita Bisa digunakake ing metallurgi, pertambangan, angkat, industri entheng, kimia, transportasi, konstruksi lan mekanisme pengurangan kecepatan peralatan mekanik liyane.

Jahitan motor gear cacing helik

1.Seknologi industri lan pangayoman lingkungan
2. Pangolahan data
3.Bangunan lan konstruksi
4.Agrikultur lan panganan
5.Teksile lan kulit
6.Kanggo paling akeh lan kertas
7.Masa mesin cuci

Motif motor Siri HELICAL KARYA seri Taiwan, kualitas apik nanging luwih larang tinimbang sing ana ing kene lan sampeyan bisa nemokake Rincian babagan motor gear S seri HELICAL WORM sing padha nanging rega sing paling kompetitif. Kita, produsen Sogears sing aken diwiwiti ing taun 1993 - Pembekal, Pedagang lan Ekspor kualitas motor Helical Worm sing bermutu. Minangka produsen motor bermotor, Sogears uga ngasilake motor gear helikopter K / F / R sing dirancang padha karo merek SEW '. Kita nyedhiyakake kabeh SEW Eurodrive standar Helical Gear Motors, MOVITRAC, Helical Bevel Gear Motors, Helical Worm Gear Motors, Parallel Shaft Helical Gearmotors. Pabrik kita uga nawakake layanan khusus lan grosir. Bebas tuku tuku diskon helikopter motore gear seri S digawe ing China ing saham kene saka pabrik kita.

Bahan omah

Wesi wesi / Wesi mulus

Omah omah

HBS190-240

Gear materi

Baja wesi 20CrMnTi

Lumahing atos garan

HRC58 ° ~ 62 °

Gear inti atose

HRC33 ~ 40

Bahan poros Input / Output

Baja wesi 40CrMo

Input / Output batang atos

HRC25 ~ 30

Mesin machining tliti

mecah akurat, 6 ~ 5 Bahan

Minyak pelumas

GB L-CKC220-460, Shell Omala220-460

perawatan panas

tempering, cementiting, quenching, lsp.

efficiency

94% ~ 96% (gumantung ing tahapan transmisi)

Bising (MAX)

60 ~ 68dB

Temp. munggah (MAX)

40 ° C

Temp. munggah (Minyak) (MAX)

50 ° C

geter

≤20µm

backlash

≤20Arcmin

Brand saka bantalan

China paling ndhuwur kualitas merek, HRB / LYC / ZWZ / C & U. Utawa merek liyane sing njaluk, SKF, FAG, INA, NSK.

1. Layanan Kita


1.1.Wong nyedhiyakake Waranti 15 wulan. Kita minangka ahli kanggo griya helik helikopter tunggal- lan multi tahap. Kita dadi mitra kanggo umume mesin lan proyek terkenal ing saindenging jagad. Ketik nganggo nganggo flange motor lan gandakan motor kanggo motor IEC supaya mung gancaran.
1.2. We kudu ewonan sepur motor siklus. Saka Input Power 0.06KW nganti 200KW, Nisbah 1.3-289.74, kacepetan Output 0-1095rpm lan Tork Output 1.4-62800Nm. Dheweke bisa memenuhi kabeh syarat sing beda kanggo industri sing beda. Pemacu cacing helik yaiku susunan peralatan helik ing endi cacing mesut kanthi alat cacing, motor iki nganggo sistem drive cacing helical asring digunakake ing dolanan lan sistem cilik liyane. Tangan helik tangan tangan utawa cacing tangan tengen yaiku untu mandheg.
1.3. Kita nyedhiyakake katalog E-Katalog utawa Kertas, saengga sampeyan bisa milih model kanthi gampang miturut syarat sampeyan
1.4.Sampeyan ngunjungi pabrik kita kanggo mriksa produk, bisa mbantu sampeyan menehi hotel utawa tiket

Jahitan motor gear cacing helikJahitan motor gear cacing helik

2.Komputer Informasi

2.1.Perusahaan kami:
We spesialis ing nyuda drive transmisi drive luwih saka 20 taun! Top supplier paling apik 5 China.China sogear Gear motor, motor pengurangan gear kualitas tinggi lan nyediakake Motors motor, pabrikan motor gear. Kapasitas Produksi: luwih saka setengah yuta set motor gear laju saben taun.

2.2.Para Orang Kita:
Perusahaan kasebut nduweni tenaga teknis sing kuwat. Nduwe luwih saka 400 karyawan ing saiki, kalebu luwih saka 40 teknisi teknik lan 10 ahli lan insinyur senior sing duwe tunjangan khusus Dewan Negara. Kita ngasilake Helikopter Gandum Helical, Bevel Gearboxes, Helical Gear Box, uga kita minangka Distributor, Pembekal, Dealer ing China lan India.

2.3. Kita Sertifikat:
Lulus "sertifikat Sistem Kualitas Internasional ISO 9001", "Kredit Internasional AAA ++ Ceritifacte", "Swiss SGS Certificate", Ikon Ikon ing Industri Elektromekanik Cina "," lan liya-liyane.

3. FAQ

P: Apa jinis motor gear sing bisa sampeyan lakokake?
A: Produk utama perusahaan kita: JWB-X seri mekanisma transmisi terus-terusan, motor cacing RV seri motor, motor gear motor B / JXJ, motor gear seri seri, lan R, FK, S seri motor-untu (padha karo SEW), luwih saka satus model lan ewu spesifikasi.

P: Apa aplikasi motor gear kasebut?
A: Produk akeh digunakake ing keramik, gelas, panganan, metalurgi, bir & ngombe, percetakan lan pencelupan, tekstil, teknik petrokimia, logistik gudang, mesin kerja kayu, peralatan perlindungan lingkungan, percetakan lan kemasan, apotek, lan kulit. Produk didol ing sawetara negara lan wilayah, kayata Eropa, Amerika, lan Asia Tenggara, lan duwe puluhan distributor lan agen layanan sawise-jual.

Jahitan motor gear cacing helikJahitan motor gear cacing helik

Jahitan motor gear cacing helikJahitan motor gear cacing helik

P: Apa materi sing sampeyan gunakake?

A1: Badan Perumahan Aluminium (Kanggo motor gear cacing seri RV Ukuran 30 ~ 90) Motong gear cacing helik entuk torsi dhuwur kanthi kecepatan lan rega murah. Dheweke dipasang ing gandheng helikopter lan cacing. Kanggo header motor cacing helik, iku peralatan cacing regane larang. Gear cacing kanthi ukuran SB025 - SB090 digawe ing aluminium lan SB110-SB150 ing wesi tuang.

A2: Wesi Cast (Kanggo motor gear cacing seri RV, Ukuran 110-150, Kanggo motor gear helikopter NCJ & F / R / S / K)

Jahitan motor gear cacing helikJahitan motor gear cacing helik

Motor sumbang Warga Helikopter Cacing lan motor servo-motor. Kanthi negesake ing sawetara kinerja sing luwih murah, unit gear cacing kanthi servo-motor integral, dadi solusi sing larang regane drive kanthi motor bermotor sudut. Efisiensi kasebut nyata luwih apik tinimbang gaman cacing murni. Luwih rincian minangka tindakake:

SIZE
Batang Dia. (Mm)
Paduane Hallow
Dhuwur Pusat
Output Flange Dia. (Mm)
Daya (kw)
aspek
Torsi sing bisa ditampa (Nm)
Bobot (KGS)
37
φ20k6
φ20h7
82
φ120 / 160
0.18-0.75
10.27-165.71
90
7
47
φ25k6
φ25h7
100
φ160
0.18-1.50
11.46-244.74
170
10
57
φ30k6
φ30h7 / 35h7
180
φ200
0.18-3.0
10.78-196.21
300
14
67
φ35k6
φ40h7 / 45h7
140
φ200
0.25-5.50
11.55-227.20
520
26
77
φ45k6
φ50h7 / 60h7
180
φ250
0.55-7.50
9.96-241.09
1270
50
87
φ60m6
φ60h7 / 70h7
225
φ350
0.75-15.0
11.83-223.26
2280
100
97
φ70m6
φ70h7 / 90h7
280
φ450
1.50-22.0
12.5-230.48
4000
170

Jahitan motor gear cacing helikJahitan motor gear cacing helik

Jahitan motor gear cacing helikperalatan helik vs gaman cacing

tanggal

22 Januari 2015

tags

Gear Helik, Gangguan Worm, motor Gear Cacing, Motors Gear Helical

sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2020 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.