Inggris English

Products

Drive Cycloidal

Drive Cycloidal

kotak gear drive drive sitok, rega drive cycloidal, drive sitokloid, kothak mlebu sumitomo, Kothak gear sitokol didol, drive cycloidal eccentrically, sumitomo drive

Dibandhingake Gearboxes Cycloidal lan Planét, cycloidal yaiku kol kompetitif nanging tawa sing luwih dhuwur. sanajan biasane digunakake ing industri entheng. Modifikasi gigi lan kinerja dinamis sikloid iku akeh banget migunani. Ana uga salah sawijining jinis gear cycloid, sing dikenal minangka drive harmonik, sing mlaku. Nduwe titik kontak ing sisih ngarep omah sing padha. Pemacu pinwheel sitokloid (rega murah, panggunaan sing akeh)

kotak gear drive drive sitokloidkotak gear drive drive sitokloid

Katrangan produk Redcrer Drive Speed ​​Cyclo:

Pandu pacar pinolihe X / B minangka mesin sing nyumurupi penolakan miturut prinsip transmisi planet sing kurang beda lan meshing pin sitokloid. Mesin kasebut dipérang dadi kaedah Déwan horisontal, vertikal, sumbu dobel lan langsung, yaiku peralatan sing cocog kanggo metalurgi, pertambangan, konstruksi, kimia, tekstil, industri cahya lan industri liyane.

kotak gear drive drive sitokloidkothak mlebu sumitomo,

kothak mlebu sumitomo,kothak mlebu sumitomo,

Fitur Nyuda Bunder Piranti Nyuda:

1. drive cycloid nduwe rasio pengurangan gedhe lan efisiensi dhuwur: rasio pengurangan transmisi tahap pertama yaiku 9 ~ 87, rasio pengurangan transmisi kaping pindho yaiku 121 ~ 5133, kombinasi multi-level bisa tekan puluhan ewu, lan Geseran rolling-pin mesing-untu Permukaan meshing ora ana geser sing relatif, mula efisiensi dekorasi tahap pertama yaiku 94%.

2. Dalan roda jarum mlaku kanthi lancar lan duwe swara kurang: jumlah pasangan untu sing ana kontak ing wektu sing padha sajrone operasi gedhe, tingkat kebetulan gedhe, operasi tetep stabil, kemampuan sing kakehan kuwat, geter lan swara kurang, lan swara saka macem-macem spesifikasi cilik.

3, panggunaan sing dipercaya, dawa: amarga bagean utama digawe saka perawatan quenching baja karbon aloi karbon (HRC58-62), lan banjur diresiki, lan untu sitoklo lan lengen sikil pin dipasang ing untu kanggo nggawe gesekan gesekan, gesekan Koefisien sithik, sacedhake zona meshing ora ana gandhengane sauntara lan panganggone cilik banget, mula tahan lama.

4. Struktur kompak lan volume cilik: Dibandhingake karo drive liyane saka daya sing padha, bobote luwih sithik tinimbang 1/3. Amarga iku minangka transmisi planet, poros input lan poros output ana ing sumbu sing padha kanggo entuk ukuran sing paling cilik.

Pemacu sitokloid duwe rasio kontak dhuwur, meh 50% untu disk cycloid mesem kanthi pin kanthi teori kanthi serentak. Reducer kacepetan sitikloid, utawa drive cycloid, yaiku sepur gear epicyclic ing profil profil gear planet minangka epitrochoid lan gearar srengenge annular duwe luwih akeh gear kanggo rasio.
sumitomo drivesumitomo drive

sumitomo drivesumitomo drive

parameter teknis:

Daya: 0.37KW ~ 55KW

Torsi: 150N · m ~ 20000N · m

Rasio pengiriman: tahap siji: 9-87 rong level: 121-7569 telung tingkat: 2057-658503

Model utama cyBloid seri XB yaiku:

Tingkat 3: Bisa digabung miturut kebutuhan pelanggan. Cocog karo daya sing murah, rasio kecepatan gedhe, industri torsi dhuwur (kayata scraper flotation air, lsp)

kotak gear drive drive sitokloidrega drive cycloidal

X Model Planét Cycloid Reducer:

Red-sumbu kaping pindho horisontal XW cyloxlox reducer: XW0, XW1, XW2, XW3, XW4, XW5, XW6, XW7, XW8, XW9, XW10, XW11, XW12

Reducer siti siti tunggal tataran kaping pindho: XWK1, XWK2, XWK3, XWK4, XWK5, XWK6, XWK7, XWK8, XWK9, XWK10, XWK11, XWK12

Reduconer santai langsung siji-level horisontal XWD: XWD1, XWD2, XWD3, XWD4, XWD5, XWD6, XWD7, XWD8, XWD9, XWD10, XWD11, XWD12

Dobel kembar sumbu kaping pindho XL sitik: XL0, XL1, XL2, XL3, XL4, XL5, XL6, XL7, XL8, XL9, XL10, XL11, XL12

Reducer siti siti tunggal tataran tunggal: XLK1, XLK2, XLK3, XLK4, XLK5, XLK6, XLK7, XLK8, XLK9, XLK10, XLK11, XLK12

Tingkatan siji-langsung vertikal sitopen sitopen XLD: Red Xi1, XLD2, XLD3, XLD4, XLD5, XLD6, XLD7, XLD8, XLD9, XLD10, XLD11, XLD12

Dobel sotobel kaping pindho horisontal XWE: XWE20, XWE32, XWE42, XWE53, XWE63, XWE74, XWE84, XWE85, XWE95, XWE106, XWE128

Pengurangan varian cycloid XWEK loro tahap: XWEK20, XWEK32, XWEK42, XWEK53, XWEK63, XWEK74, XWEK84, XWEK85, XWEK95, XWEK106, XWEK128

Diwiwiti langsung loro-tingkat horisontal XWED cycloid: XWED20, XWED32, XWED42, XWED53, XWED63, XWED74, XWED84, XWED85, XWED95, XWED106, XWED128

Loro vertikal sotong dual-sumbu XLE sitok: XLE20, XLE32, XLE42, XLE53, XLE63, XLE74, XLE84, XLE85, XLE95, XLE106, XLE128

Gula reduker cycloid vertikal rong tahap: XLEK20, XLEK32, XLEK42, XLEK53, XLEK63, XLEK74, XLEK84, XLEK85, XLEK95, XLEK106, XLEK128

Gegayuhan langsung cycloid XLED vertikal loro-tingkat: XLED20, XLED32, XLED42, XLED53, XLED63, XLED74, XLEDK84, XLED85, XLED95, XLED106, XLED128

Telung sumbu kaping pindho XWS reducer telung sumbu: XWS420, XWS742, XWS953, XWS1063, XWS1174, XWS1285

Pengurangan sitikloik sitoplo XWSK telung tahap: XWSK420, XWSK742, XWSK953, XWSK1063, XWSK1174, XWSK1285

Telu tingkat langsung horisontal sitoplikasi sitopolio XWSD: XWSD420, XWSD742, XWSD953, XWSD1063, XWSD1174, XWSD1285

Tiga sumbu vertikal kaping tiga XLS suda reducer: XLS420, XLS7420, XLS953, XLS1063, XLS1174, XLS1285

Pengurangan varian cycloid XLSK telung tahap: XLSK420, XLSK742, XLSK953, XLSK1063, XLSK1174, XLSK1285

Telu tumpukan langsung cycloid XLSD vertikal telung tahap: XLSD420, XLSD742, XLSD953, XLSD1063, XLSD1174, XLSD1285

sumitomo drivekotak gear drive drive sitokloid

kotak gear drive drive sitokloidkotak gear drive drive sitokloid

Siklus Cotloid Kanthi Toleransi Machining sing cilik, kotak gear cycloidal kanggo extruder drive sing entheng & kompak. Kanggo milih sistem drive sitokloid (aspek gearbox sing bisa uga ana ing antarane 36: 1, kenalan sogear.

Pemacu cycloid minangka jinis mesin sing paling umum saiki. Bentuk kasebut minangka poros transmisi, bantalan, set gear, mbungkus lan cincin kedap. Dilumir kanthi internal karo minyak pelumas mekanik. Nduwe struktur sing gampang lan digunakake ing macem-macem jinis motor. Tork output minangka bagean integral saka sistem listrik mekanik.

Amarga drive cycloid iku penting banget kanggo produksi perusahaan, pangopènan saben dina penting banget. Saiki teknologi drive cycloid luwih diwasa, lan struktur kasebut prasaja lan bisa dipercaya. Semono uga cara pangopènan sing tepat dikuasai, bisa dijamin. Sejatine ora ana masalah, ayo bareng karo sampeyan pangopen saben dinane drive cycloid.

1. Piranti cykloid planet X bisa digunakake ing mode kerja sing terus-terusan, nalika ngidini arah maju lan mbalikke.

2. Kecepatan poros input yaiku 1500 rpm, lan 1000 rpm digunakake yen daya luwih gedhe tinimbang 18.5 kW.

3. Posisi kerja cykloid XWE.XWED horisontal. Sudut miring gedhe biasane kurang saka 15 ° yen digunakake obliquely. Cara liya kudu ditindakake kanggo njamin pelumasan sing cukup lan nyegah kebocoran minyak yen ngluwihi 15 °.

4. Aci drive kasebut ora bisa kena pasukan paksi lan radial gedhe. Cara liya kudu ditindakake nalika ana pasukan axial lan radial sing gedhe.

kotak gear drive drive sitokloidkotak gear drive drive sitokloid

tanggal

23 Januari 2015

tags

Gear Cycloidal, Motor Gear Cycloidal

sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2020 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.