Inggris English

Products

Kothak jinis tipis

Kothak jinis tipis

Katalog kotak kerja flender, manual gearbox flender, bagean gearbox flender, supplier kotak gear flender ing india, repair gearbox flender, kotak gear flender africa kidul, manual kotak gear flender, manual gearbox siemens, manual

Gearboxes Helical Industri
Kothak Gudha Tugas abot, Gearbox Bevel, reducer kacepetan pindah, unit gear transmisi, kotak gandheng batang kosong, gear helik, kotak gear flender Perindustrian, Unit Gear Helikopter Helik
@Type Designation (tanpa motor)

Tuladha: P3SH8-80-A
P: Reducerasi gear helikopter seri P
3: Ora ana tahap, 1,2,3,4.
S: Cara output. Batang S-Solid, batang H-berongga, poros D-Hollow kanthi disk nyusut.
H: Cara dipasang, H-Horisontal, M-Horisontal tanpa sikil, V-Vertikal
8: Nomer model gearbox
80: Rasio transimisi
A: Desain nambah cara

kotak gearer fldnerpodo karo batang reducer gancaran

Sogears type Flbox gearboxes nulung poros selir turbo lan unit gear integral nganggo motor listrik utawa motor udara lan liya-liyane. Kanthi standar pembuatan lan kontrol kontrol tliti, saben kotak gearer entuk manfaat saka aplikasi sing akeh kayata semen, pertambangan, penghantar, pangobatan banyu, industri kertas lan sapiturute. Kita wis luwih saka limang taun sawise dijupuk saka Siemens AG, FLENDER AG. Kothak gear Generator bisa digunakake kanggo produksi listrik murah ing kapal. Iki uga digunakake karo mesin diesel kecepatan rendah lan bisa digunakake.

Katalog kotak gear flenderKatalog kotak gear flender

Ing katrangan kotak gear Flender:

dheweke minangka kotak gear industri industri H seri (daya lan torsi dhuwur)
Karakter kinerja:
1. Kothak industri industri standar HB ngetrapake struktur awak kothak nyedhot, area permukaan kabinet sing gedhe lan penggemar gedhe, peralatan silinder lan peralatan bevel spiral. Proses pengolahan maju diadopsi supaya suhu suhu, pengurangan swara lan operasi dipercaya saka kabeh mesin. Jinis iki apik lan daya transmisi saya tambah.
2. Kothak industri industri nggunakake rencana desain universal kanggo nyadari omah umum garan paralel lan garan orthogonal. Jinis bagean dikurangi lan spesifikasi lan model saya tambah.
3, kothak gear duwe spesifikasi 3 kanggo 26 jinis, nomer tahap pangiriman yaiku 1 nganti 4, lan rasio kacepetan yaiku 1.25 nganti 450.
4. Cara instalasi: instalasi dhasar, instalasi batang gothong, instalasi dhasar ayunan, lan instalasi lengen torsi.
5. mode Input: flange sambungan motor lan input batang.
6. Output mode: batang padat kanthi tombol datar, batang gothong kanthi tombol warata, batang gaun kanthi sendhi ekspansi, poros rongga kanthi sendhi spline, gagang padu nganggo sendhi spline lan gagang padhet kanthi sendhang flange.
7, bisa dilengkapi latar mburi miturut syarat pelanggan. Digabungake karo seri R lan K kanggo entuk rasio kacepetan sing luwih gedhe.

Katalog kotak gear flenderKatalog kotak gear flender

manual gearbox flendermanual gearbox flender
parameter teknis:
Rasio kacepetan kecepatan: seri H 1.25 ~ 450, seri B 5 ~ 400
Kisaran torsi: H seri 2 ~ 900 kNm, seri seri 5.8 ~ 900 kNm
Daya listrik: seri H 4 5000 2.8 kW, B seri 3000 ~ XNUMXkW

Kisaran @Parameter

Range daya: Ndhuwur nganti 4800KW
Kecepatan output (r / min): 01- 1200
Torsi Output (NM): Ndhuwur kanggo 952000N.M

@Fungsi

Cara output: poros berongga kanthi sambungan kunci, nyuda disk, mancur, batang padhet lsp.
Rancang modular unik gampang kanggo produksi salib negara, kurang saham, wektu pangiriman cekak.
Bearing: standar China. Nanging SKF, FAG, NSK, TIMKEN, NTN, KOYO, C&U iku migunani yen butuh
Tork output gedhe, pambuka mulus, efisiensi dhuwur, siklus urip dawa, horisontal lan vertikal
Gigi baja aloi murni, rintangan kejut sing kuat, garan lemah profil nambah kapasitas beban, kinerja pendinginan lan ngedhunake swara.

Pembekal kotak gear flender ing indiaDiposaken kotak gear
Bagean segel output batang ngetrapake segel minyak pindho kanthi resistor bocor minyak sing sampurna.Pasang kedap lan luwih ditrapake kanggo industri.
Gear baja aloi murni, rintangan kejut sing kuat, garan lemah profil nambah kapasitas beban, pendinginan lan penurunan swara, transmisi stabil. Kothak gear Kompak kita yaiku kothak gearer kualitas kanggo drive standar. Motor listrik kasebut dipasang karo kotak gear menyang unit siji. Kita minangka layanan lengkap, lengkap lan ndandani fasilitas lengkap sing cocog karo peralatan kanggo gearbox anyar sing diganti karo Flender Gearbox lawas utawa sing butuh Layanan Plairs & Hard Chrome Plating.

Nggunakake meh 30 taun keahlian teknik teknik gabungan, transmisi pwoer Sogears bisa layanan, ndandani lan nganyarke merek gearbox kalebu merek Flender. Kita duwe pengalaman pirang-pirang dekade kanggo ndandani kothak gear jinis Flender kanggo pelanggan industri lan maritime ing saindenging jagad. lan kita wis dadi layanan paling cepet, lengkap, ing saindenging jagad kanggo ngrampungake kothak gearbox jenis flender saka kothak gear Flender.

kotak gendang flenderkotak gendang flender

@Main Aplikasi

• Mesin & Mesin Mesin • transportasi mesin
• Campuran • Lambang & Pertambangan • Tanduran Ayam • Peralatan Konstruksi
• Mills kertas • Mesin Daur-ulang • Feeder Rotary • Listrik lan energi
• Hoisting, ngangkat • Pelabuhan & bangunan kapal • Simen & materi • Listrik & energi
• Mineral batu bara • Perawatan Wastewater • industri kimia • pembalap piranti nyawiji kanthi vertikal

@Our Layanan

1. Duwe pengalaman produksi pirang-pirang taun.
2. Kita produsen, duwe hak mandhiri kanggo ngekspor, rega luwih apik, bisa ngontrol kualitas lan wektu pangiriman.
3. Engineer profesional kanggo desain, nggambar, mesthekake kualitas produksi yen produk sing ora standar.
4. Foto lan film proses prosuction bakal dilaporake menyang sampeyan.
5. Periode Waranti 12 wulan.

manual kotak gear fluff siemensmanual kotak gear fluff siemens

manual kotak gear fluff siemensKatalog kotak gear flender

Kita minangka Spesialis Gearbox Industri saka China, dodolan ing Gearboxes lengkap kaya Flender. Kita duwe staf Penjualan kabeh jagad kanthi layanan sing adol sawise paling adol. Dismensi gearbox kita yaiku interchanble kanggo Flender, wis digunakake pirang-pirang taun ing aplikasi industri lan maritim, umpamane ing industri kimia, pambangunan kapal lan tenaga energi angin. Stork Gears & nganti pirang-pirang taun nangis pengalaman ndandani kothak gear Flender kanggo industri lan maritim.

Kabeh model kanggo jinis kita:
P2SH4 P2SH5 P2SH6 P2SH7 P2SH8 P2SH9 P2SH10 P2SH11 P2SH12 P2SH13 P2SH14 P2SH15 P2SH16 P2SH17 P2SH18
P3SH4 P3SH5 P3SH6 P3SH7 P3SH8 P3SH9 P3SH10 P3SH11 P3SH12 P3SH13 P3SH14 P3SH15 P3SH16 P3SH17 P3SH18
P2HH4 P2HH5 P2HH6 P2HH7 P2HH8 P2HH9 P2HH10 P2HH11 P2HH12 P2HH13 P2HH14 P2HH15 P2HH16 P2HH17 P2HH18
P3HH4 P3HH5 P3HH6 P3HH7 P3HH8 P3HH9 P3HH10 P3HH11 P3HH12 P3HH13 P3HH14 P3HH15 P3SH18

Kabeh model kanggo jinis Flender iki:

H1SH3 H1SH5 H1SH7 H1SH9 H1SH11 H1SH13 H1SH15 H1SH17 H1SH19
H2SH4 H2SH5 H2SH6 H2SH7 H2SH8 H2SH9 H2SH10 H2SH11 H2SH12 H2SH13 H2SH14 H2SH15 H2SH16 H2SH17 H2SH18 H2SH19 H2SH20
H3SH5 H3SH6 H3SH7 H3SH8 H3SH9 H3SH10 H3SH11 H3SH12 H3SH13 H3SH14 H3SH15 H3SH16 H3SH17 H3SH18 H3SH19 H3SH20
H4SH7 H4SH8 H4SH9 H4SH10 H4SH11 H4SH12 H4SH13 H4SH14 H4SH15 H4SH16 H4SH17 H4SH18 H4SH19 H4SH20

tanggal

23 Januari 2018

tags

Gear helis, Giring Bevel

sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2020 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.