Inggris English

Products

Gear motor kanggo didol

Gear motor kanggo didol

Gear motor kanggo adol, griya cilik kanggo didol, motor dc motor, motor pemanasan hidraulik, gear baja for sale, larang logam

K kukus helikopter redical gearer seri helikopter (grinding gear, efisiensi transmisi dhuwur), motor gear Bevel minangka jinis reducer helik. Iku motor gear khusus kanggo macem-macem reaktor. Gearane ngetrapake jinis gear Gasiasi kuji-hiperbola, lan gear kasebut permukaan untu. Wis kapasitas bantalan gedhe lan swara kurang. Kehidupan dawa, efisiensi sing dhuwur, operasi stabil, lan liya-liyane, kinerja kabeh mesin luwih apik tinimbang motor pengurangan cycloid lan motor reducer cacing, sing wis diakoni lan ditrapake pangguna. Pit motor bermotor didorong nganggo tali V-sabuk. Montor didorong sabuk kanggo nggawa bagean masukan. Pabrik kasebut dilengkapi nganggo tali pinggang V-biasa. Nalika nggunakake motor sing njeblug, bisa nganggo V-sabuk anti-statis (cekap pangguna).

1. motor gear K digawe digawe sesuai karo syarat teknis internasional lan nduweni konten ilmiah lan teknologi sing dhuwur.

2. Seri motor gear iki ngirit ruang, bisa dipercaya lan awet, lan duwe kakehan kakehan, lan kekuwatan bisa nganti luwih saka 200KW.

3, panggunaan energi sing sithik, kinerja sing luwih apik, efisiensi motor gear nganti 95%.

4. motor gear beku seri K duwe getaran sithik, swara kurang lan tenaga energi dhuwur.

5, pilih materi 20CrMnTi sing apik banget, lan sawise perawatan panas lan ngombe panas, kekerasan lumahing bisa tekan 58-62HRC, pangolahan waja sing nggiling, tliti bisa nganti 5-6, kanthi tliti diproses kanthi tinggi, transmisi stabil, kapasitas bantalan volume cilik. Urip dawa lan karakteristik liyane.

6. Sawise mesin tliti, motor gear sing dadi peralatan helik, gear bevel lan pemasangan pindah gear bevel dilengkapi macem-macem jinis motor kanggo mbentuk integrasi elektromekanik, sing kanthi lengkap njamin karakteristik kualitas produk motor.

Gear motor kanggo didolGear motor kanggo didol

Gear motor kanggo didolGear motor kanggo didol

Sogears Motors lan Generator nawakake macem-macem komprehensif sing dipercaya lan berkualitas lan ditambah karo motor listrik lan generator sing dirancang kanggo ngamanake ora ana masalah apa wae. Penyedhiya Nilai Sogears ngirim tawaran dodolan, dhukungan, layanan sing sah.

Parameter teknis:

Rentang kacepetan kecepatan: dhasar 5.36 ~ 197.37, kombinasi seri K / R bisa tekan 32625

Kisaran torsi: 200 ~ 50000 Nm

Daya listrik: 0.18 ~ 200 kW

jinis struktur:

Sambungan K-batang, sikil sing dipasang KA-batang

Sambungan KF-batang, flange dipasang KAF-batang dipasang, dipasang dipasang flange

S- nuduhake input sumbu. Seri iki padha karo motor gear S seri lan bisa digunakake kanthi tukeur. Nanging, ing premis rasio kacepetan sing padha, daya sing padha lan nomer pigura sing padha, torsi output seri K luwih gedhe tinimbang torsi output motor gear S seri.

Model utama motor siri K yaiku: K / KA / KAF37, K / KA / KAF47, K / KA / KAF57, K / KA / KAF67, K / KA / KAF77, K / KA / KAF87, K / KA / KAF97, K / KA / KAF107, K / KA / KAF127, K / KA / KAF157, K / KA / KAF167, K / KA / KAF187

Gear motor kanggo didolGear motor kanggo didol

1.Harbor lan kirim
2.Hoist lan transportasi
3. Kekuwatan elektrik
4.Penambangan
5.Cement lan konstruksi
6.Paper lan industri sing entheng
7.Seknologi industri lan pangayoman lingkungan.Etc.

  • Klasifikasi motor gear bevel

Motor pengurangan gear bevel bisa dipérang dadi untu lurus, untu helikopter lan untune sudhut mlengkung miturut garis untu; untu sudhut mlengkung dipérang dadi untu busur, untu sikloid njaba njaba (diarani untu cycloidal) lan untu kuasi-invute. Sanajan untune helical rada luwih gedhe tinimbang waos lurus, sensitif banget kanggo kesalahan, saengga mboko sithik diganti karo sudhut mlengkung. Gear bevel quasi-involute kanthi hobi tapered ora kalah karo persaingan karo untu busur lan gandheng bevel cycloidal amarga alat sing rumit lan angel ngontrol wilayah kontak ing permukaan untu. Dheweke wis ngilangi lan ora dikenal ing China. Mesin panggilingan gear jinis iki.

Temokake bevel hélik Gear motor keluwihan 1/2 HP, 3/4 HP, 2 motor gear listrik HP didol saka sogear produsen merek china sing misuwur lan kanthi 1 / 3HP Reliance Duty-Master Motor kanthi rasio Gear Reducer 40: 1. Seri motor ukuran ukuran cilik iki duwe kapasitas motor 4kW-250kW babagan gegayutan produk: Kita mandheg nggawe dodolan sawetara model K kanggo didol. Kanthi kombinasi karo motor AC dipasang langsung sistem motor sogear Modular nggawe drive kompak kanggo macem-macem aplikasi.

Struktur motor gear bevel yaiku penyambungan K-batang, pemasangan kaki, pemasangan KA-shaft, ekstensi KF-batang, pemasangan flange, KAF-shaft mounting, flange mounting, KS- nuduhake input garan Enteni,

Parameter teknis umume:

Daya: 0.12KW ~ 200KW

Torsi: 10N · m nganti 58500N · m

Kacepetan output: 0.08 ~ 263r / min

Kothak gear 10-120: 1 nganggo motor listrik duwe motor saiki-saiki lan menehi tenaga lan kecepatan sing bisa dibandhingake karo servo RC kanthi sapérangan biaya.

Gear motor kanggo didolGear motor kanggo didol

Gear motor kanggo didolGear motor kanggo didol

K seri motor helikopter helikopter, motor murah AC motor & motor torsi nganggo kotak, 3, 5, 6, 200 21 macem-macem jinis gear aspek sing sampeyan pilih. Nduwe 20 daya KW lan torsi 1350 rpm. Kita wis nerangake carane kecepatan motor beda antarane motor AC lan DC lan cara nggawe torsi. Kanthi kotak gear-digunakake, minangka reducer gear utawa reduper gear, kalebu motor listrik, gear, lan bantalan ing omah lan umume digunakake ing aplikasi sing mbutuhake jumlah tenaga (torsi).

The motor gear helikopter, uga dikenal minangka reducer K-series, yaiku bentuk transmisi telung tahap sing dumadi saka rong set gandheng helik lan gandheng bevel. Transmisi jinis iki nduweni efisiensi sing dhuwur, kaku dhuwur, torsi dhuwur, kapasitas bantalan sing kuwat lan swara kurang. Iki bisa dicocogake karo motor servo lan bisa nganggo motor tanpa telung tingkat. Reducer helikopter helikopter helikopter sing digawe saka perusahaan kasebut umur dawa lan layanan torsi gedhe.

Gear Motors digawe ing telung seri model kanthi pamindhahan kanggo batang lan desain untu gigi unik lan relief traping nyedhiyakake operasi sing tenang lan rapi ing sembarang daya lan rasio. Pitulungan mesthi kasedhiya saka layanan pelanggan, dodolan.

Gear motor kanggo didolGear motor kanggo didolGear motor kanggo didol

Digunakake kanthi akeh ing mesin panganan, mesin percetakan, mesin metalurgi, kabel lan mesin kabel, mesin conveyor, mesin kimia, mesin tekstil, mesin cetak lan mesin pewarna lan mesin farmaseutikal.

Gear Motors merek kita saka Surplus Sales saka pabrikan langsung. AC lan DC motor motor, sinkron, bisa dibalekake, piring motor motor dipasang. 1.9 RPM 115 Volt AC 100 in-lb Sogears Gearmotor. Nomer item: 5-1820-2 5 Ing Simpenan. Tuku Gear Motor kanthi rega paling apik ing China utawa India saka Sogears. Akeh Geared Motors ing gudang, Grosir, lan Pangiriman Gratis.

motor dc motormotor dc motor

Kanggo Gearmotors Sub-Fractional Sogears '. VFD anyar kita ngidini para tukang gearer kalebu ing mesin sing biasane ditemokake ing macem-macem macem-macem kacepetan. Teknik Motor & Gear, kita wis dadi pimpinan kelas dunia ing desain, rekayasa lan pabrik gaman lan poros. Sales lan Diposaken Motors lan drive listrik.

Reducer gear bevel gearcopuler ngetrapake untu kontur, lan dhuwur untu ing saben titik ing sadhuwure kone indeksasi tetep; redurer gear spur, helical lan spiral ngetrapake untu kontraksi, saka mburi gedhe (mburi njaba) untu. Bebarengan karo busbar cone menyang mburi cilik (mburi jero) untu, dhuwur untu suda.

Gear motor kanggo didolGear motor kanggo didol

Sogears AC Gearmotors kasedhiya ing macem-macem torsi wiwit saka 15 nganti 1827 in-lbs ing loro sisih tengen lan desain batang paralel karo industri. Gearmotors & Reducers Cepet Kanggo Diobral ing saindenging jagad, NEW Oriental Motor 1/19 HP Single Phase Gearmotor. Inventori: GEA2049. Rasio menyang 1: 0. Produsen: sogear.

Motor pengurangan gear bevel lurus duwe gaya paksi cilik lan sistem dhukungan sing gampang; Nanging, kebetulan jurusan kasebut sithik, kesalahane sensitif, lan swara gedhe. Umume digunakake kanggo transmisi kacepetan periferal kayata diferensial otomotif lan gawai mekanik abot.

Dibandhingake karo geser spur lan gandheng bevel helik, gandheng bevel kurva duwe kebetulan gedhe, lan titik kontak lumahing waos duwe radiasi lengkungan sing cukup gedhe; area kontak lumahing wajar gampang dikontrol; lagi kurang sensitif marang kasalahan. Amarga kapasitas nggawa sing dhuwur, panularan stabil lan keprungu kurang. Biasane digunakake ing transmisi kayata drive pusat saka macem-macem kendaraan, traktor lan helikopter.

SIZE
Batang Dia. (Mm)
Paduane Hallow
Dhuwur Pusat
Output Flange Dia. (Mm)
Daya (kw)
aspek
Torsi sing bisa ditampa (Nm)
bobot
(KGS)
37
φ25k6
φ30h7
100
φ110 / 160
0.18-3.0
5.36-106.38
200
11
47
φ30k6
φ35h7
112
φ120 / 200
0.18-3.0
5.81-131.87
400
20
57
φ35k6
φ40h7
132
φ155 / 250
0.18-5.5
6.57-145.14
600
27
67
φ40k6
φ40h7
140
φ155 / 250
0.18-5.5
7.14-144.79
820
33
77
φ50k6
φ170
180
φ170 / 300
0.37-11.0
7.24-292.18
1550
57
87
φ60m6
φ60h7
212
φ215 / 350
0.75-22.0
7.19-197.18
2700
85
97
φ70m6
φ70h7
265
φ260 / 450
1.1-30.0
8.95-176.05
4300
130
107
φ90m6
φ90h7
315
φ304 / 450
3.0-45.0
8.74-141.46
8000
250
127
φ110m6
φ100h7
375
φ350 / 550
7.5-90.0
8.68-146.07
13000
380
157
φ120m6
120h7
450
φ400 / 660
11.0-160.0
12.65-150.41
18000
610
167
φ160m6
140h7
500
φ800
11.0-200.0
17.28-163.91
32000
1015
187
φ190m6
160h7
600
φ800
18.5-200.0
17.27-180.78
50000
1700

motor dc motormotor dc motor

griya cilik didolgriya cilik didol

Karakter kinerja:

1. Output vertikal, struktur kompak, transmisi torsi sing dhuwur ing lumahing waos, gear presisi dhuwur njamin operasi stabil, swara kurang lan umur layanan dawa.

2, cara instalasi: instalasi sikil, instalasi batang berongga, instalasi flange, instalasi lengen torsi, instalasi flange cilik.

3. mode Input: sambungan langsung motor, konektor sabuk motor utawa batang input, gandungan input flange.

4. mode Output: output batang berongga utawa output batang solid, efisiensi rata-rata 94%.

5, lan kombinasi seri R bisa entuk rasio kacepetan sing luwih gedhe.

Ing gearmotors horsepower sing luwih gedhe, motor, gearmotors gulungan selari, lan reducer kacepetan motor, kita bisa ngganti gearmotor 90V utawa 180VDC sing adol sogears, Yen sampeyan njaluk pengurus dodolan regional sogears Electric kanggo njawab sampeyan, kita bakal mangsuli.

Sogears Electric Motor khusus kanggo adol lan ndandani motor listrik, pompa, transmisi listrik, lan peralatan industri sing gegandhengan.

Aplikasi motor gear bevel:

Saiki katon ing sistem transmisi macem-macem jinis mesin, saka kapal, mobil, lokomotif, mesin abot kanggo konstruksi, peralatan pangolahan lan peralatan produksi otomatis sing digunakake ing industri mesin, paling umum ing urip saben dinane. Piranti omah, jam, lan sapanunggalane kalebu macem-macem transmisi daya dhuwur menyang beban cilik, transmisi sudut sing tepat, lan ing aplikasi industri, motor geared duwe dekade lan nambah torsi. Mulane, digunakake kanthi akeh ing peralatan konversi kacepetan lan torsi. Motor gear Bevel minangka motor gear helikopter ekstra sing ora digawe saka ZBJ19004 standar profesional nasional. Iki digunakake kanthi nggunakake metallurgi, pertambangan, ngangkat, transportasi, semen, konstruksi, kimia, tekstil, percetakan lan pewarna, farmasi lan liya-liyane. lapangan.

griya cilik didolgriya cilik didol

Gear motor kanggo didolGear motor kanggo didol

Malah ana 250 HP Electric Motors kita bisa ditambah karo motor gear kita lan bisa didol. Minangka supplier motor global, kita nawakake macem-macem jinis AC Motors lan DC Motors kalebu Traction Motors, Horizontal lan jinis vertikal. Ngirim menyang ngendi wae ing jagad saka China, Sogears Direct menehi pilihan lan kawruh paling apik babagan motor listrik, alat ganti, motor geard lan aksesoris kanggo njaluk apa sing dibutuhake.

tanggal

22 Januari 2015

tags

Gear Helikopter, Gear Bevel Spiral, Gear Bevel, motor gear Bevel, Motors Gear Helical, Spiral Bevel Gear Motor

sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2020 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.