Inggris English

Variabel kacepetan drive

Entuk tawaran paling apik kanggo drive Speed ​​Variable.

Pandu AC | Jenis Frekuensi Pandu | VFD | Konverter

Pemanasan kacepetan variabel (VSD), uga diarani drive kacepetan luwes (ASD), minangka piranti sing bisa beda-beda kanthi kacepetan motor kacepetan biasane. Dalan kacepetan sing bisa diatur (ASD), uga dikenal minangka drive-speed drive (VSD), nggambarake peralatan sing digunakake kanggo ngontrol kecepatan mesin. Akeh proses industri kayata garis pemasangan kudu digunakake kanthi kecepatan beda kanggo produk sing beda. Frekuensi drive drive (VFD) minangka jinis pengontrol motor sing nggawa motor listrik kanthi macem-macem frekuensi lan voltase sumber listrik. Pompa kasebut nggunakake pengontrol berkomputer, uga dikenal minangka drive Frequency Drives utawa VFD

gambar

Kita Nyedhiyakake

Frekuensi Pandu Ganti - Kontrol Kacepetan Motor-Motong wiwitan utawa drive variabel frekuensi

Products

Products

Kanggo aplikasi ing ngendi kecepatan variabel perlu, biasane motor AC nganggo Inverter utawa sikat sikat digunakake.VVTical Transportation: Modern VVVF drive lan PM Mach.

Team

Team

Kita duwe tim riset lan pangembangan dhewe, sing kalebu insinyur senior sing wis berpengalaman, lan insinyur enom sing duwe pamikiran kreatif lan aktif. Produk loro-lorone kreatif lan awet.
desain

desain

Dalan kacepetan sing bisa diatur bisa kalebu motor listrik lan pengontrol sing digunakake kanggo nyetel kecepatan operasi motor.Fungsi frekuensi sing bisa nyedhiyakake frekuensi ngontrol frekuensi wiwit

liyane

liyane

Akeh drive frekuensi variabel sing lawas dibedakake karo jinis circuitry inverter sing digunakake ing VFD. Drive ABB-variabel kacepetan ngontrol kecepatan motor listrik supaya cocog karo tugas sing ana ing tangan, ngirit daya lan nambah minyak.

Products kita

Aplikasi Frequency Drive Variabel ing Sistem HVAC, drive frekuensi variabel kanggo dummies, sirkuit drive frekuensi variabel, sing ngontrol kekuwatan, voltase lan frekuensi.

Variabel kacepetan drive

20 Hp Vfd Rega


Urip Demo

Variabel kacepetan drive

VFD | Konverter


Urip Demo

Variabel kacepetan drive

Rega 7.5 kw vfd


Urip Demo

Variabel kacepetan drive

Frekuensi Variabel Fase Tunggal


Urip Demo

Variabel kacepetan drive

Rega 30 hp vfd


Urip Demo

Variabel kacepetan drive

Sistem VFD


Urip Demo

Variabel kacepetan drive

AC drive


Urip Demo

Variabel kacepetan drive

vfd kanggo motor fase 2hp 3


Urip Demo

5 Sebab Milih Kita

1.Kami nyedhiyakake produk berkualitas rendah lan murah.
2. Layanan pelanggan saiki online ing sadina lan layanan sawise dodolan ngrungokake.
3. Kita duwe riset lan tim R&D lan kreatif.
4.Produk wis didol ing omah lan ing luar negeri lan bisa dipercaya.
5. Kita minangka pabrik kanthi pengalaman produksi pirang-pirang taun, lan pirang-pirang taun produksi pengalaman mung menehi drive kacepetan variabel berkualitas.

Njaluk ing Tutul

Yen sampeyan duwe pitakon, sampeyan uga bisa hubungi kita, kita bakal seneng mbantu sampeyan!

sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2020 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.