Variabel kacepetan drive

Entuk tawaran paling apik kanggo drive Speed ​​Variable.

Pandu AC | Jenis Frekuensi Pandu | VFD | Konverter

Pemanasan kacepetan variabel (VSD), uga diarani drive kacepetan luwes (ASD), minangka piranti sing bisa beda-beda kanthi kacepetan motor kacepetan biasane. Dalan kacepetan sing bisa diatur (ASD), uga dikenal minangka drive-speed drive (VSD), nggambarake peralatan sing digunakake kanggo ngontrol kecepatan mesin. Akeh proses industri kayata garis pemasangan kudu digunakake kanthi kecepatan beda kanggo produk sing beda. Frekuensi drive drive (VFD) minangka jinis pengontrol motor sing nggawa motor listrik kanthi macem-macem frekuensi lan voltase sumber listrik. Pompa kasebut nggunakake pengontrol berkomputer, uga dikenal minangka drive Frequency Drives utawa VFD

gambar

Kita Nyedhiyakake

Frekuensi Pandu Ganti - Kontrol Kacepetan Motor-Motong wiwitan utawa drive variabel frekuensi

Products

Products

Kanggo aplikasi sing dibutuhake kecepatan variabel, biasane motor AC sing nganggo Inverter utawa motor sikat digunakake. Transportasi vertikal: Drives VVVF Modern lan Mesin PM.

Team

Team

Kita duwe tim riset lan pangembangan dhewe, sing kalebu insinyur senior sing wis berpengalaman, lan insinyur enom sing duwe pamikiran kreatif lan aktif. Produk loro-lorone kreatif lan awet.
desain

desain

Drive kecepatan sing bisa disetel bisa uga kalebu motor listrik lan kontroler sing digunakake kanggo nyetel kacepetan operasi motor. Drive frekuensi sing beda-beda nyedhiyakake kemampuan kanggo ngontrol frekuensi wiwitan 

liyane

liyane

Akeh drive frekuensi variabel lawas dibedakake karo jinis sirkuit inverter sing digunakake ing VFD. Drive kecepatan variabel ABB ngontrol kacepetan motor listrik supaya cocog karo tugas sing dienggo, ngirit tenaga lan ningkatake perfomance.

Products kita

Aplikasi Frequency Drive Variabel ing Sistem HVAC, drive frekuensi variabel kanggo dummies, sirkuit drive frekuensi variabel, sing ngontrol kekuwatan, voltase lan frekuensi.

Variabel kacepetan drive

20 Hp Vfd Rega


Urip Demo

Variabel kacepetan drive

VFD | Konverter


Urip Demo

Variabel kacepetan drive

Rega 7.5 kw vfd


Urip Demo

Variabel kacepetan drive

Frekuensi Variabel Fase Tunggal


Urip Demo

Variabel kacepetan drive

Rega 30 hp vfd


Urip Demo

Variabel kacepetan drive

Sistem VFD


Urip Demo

Variabel kacepetan drive

AC drive


Urip Demo

Variabel kacepetan drive

vfd kanggo motor fase 2hp 3


Urip Demo

5 Sebab Milih Kita

1.Kami nyedhiyakake produk berkualitas rendah lan murah.
2. Layanan pelanggan saiki online ing sadina lan layanan sawise dodolan ngrungokake.
3. Kita duwe riset lan tim R&D dhewe lan kreatif.
4.Produk wis didol ing omah lan ing luar negeri lan bisa dipercaya.
5. Kita minangka pabrik kanthi pengalaman produksi pirang-pirang taun, lan pirang-pirang taun produksi pengalaman mung menehi drive kacepetan variabel berkualitas.

Njaluk ing Tutul

Yen sampeyan duwe pitakon, sampeyan uga bisa hubungi kita, kita bakal seneng mbantu sampeyan!

 sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2022 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.