Inggris English

Motor getaran

Mesin getar kanggo manufaktur lan sade

motor getar gedhe, motor getaran industri, rega getaran motor, motor getar kuat, motor getar 110v & 240V, motor getar listrik, motor getar konkrit, motor listrik digunakake kanggo rencana meja getar konkrit, motor getar kanggo hopper.

Kita minangka Perusahaan Pembuatan Getaran Industri global lan perusahaan Ekspor saka China.

Motors Getaran Industri
Motor getar getar listrik cilik utawa gedhe, 220v utawa 380v utawa motor alat getar liyane, supaya kita ngerti lan kita bakal nyediakake sing paling apik.
Temokake detaisl liyane babagan motor kita
Produsen Motors getar Vibratory lan Ora seimbang
Spesifikasi motor Getaran lengkap, cocog kanggo sisipan Amerika 110V, Eropa 220V, efek operasi sing apik lan luwih becik disaranake! motor geter duwe macem-macem aplikasi. Ngatasi masalah klasifikasi materi ing perusahaan lan migunani banget.
Aplikasi wiyar sampurna kanggo industri
Opsi Mounting Vairous kanggo macem-macem jinis aplikasi
Ukuran Kompak pancen pas karo industri.
Cara kemasan sing kuwat kanggo njamin aman nalika ngeterake wektu transportasi.

Motors Getaran sing Kita Nyedhiyakake

Motor getar cilik menyang motor, getaran industri kanthi gedhe ing telung tahap, motor geter kuat kanthi horsepower sing luwih gedhe, motor getaran fase tunggal kanggo omah utawa panggunaan aplikasi sing entheng. motor getar variabel, motor getar kanggo meja getar, motor getar kanggo hopper
Motor getar YZU
Motor getar YZU
Motor Geter industri kanthi regane
Motor getar MVE
Motor getar MVE
Motor Getaran MVE Debu Bukti banyu
Motor Getaran YZS
Motor Getaran YZS
Geter motor getaran Gawe Gedhe
Jinis motor Getaran Mini
Jinis motor Getaran Mini
Kedher internal motor getar internal nganggo Thermosensors
Motor Getaran YBZ
Motor Getaran YBZ
Ledakan Bukti motor getar telung tahap
Motor getar DC Kanggo AC
Motor getar DC Kanggo AC
24V 12v dc motor getar Brushless karo pengontrol sing didol
Vibrator motor 370
Vibrator motor 370
Enjin Motors getaran kanthi encapsulated and Enclosed
Vibrator motor 1.5-6V
Vibrator motor 1.5-6V
Tukang Getaran DC Tiny Miniatur poros utawa setengah sing ditutup
motor geter gedhe

Milih Motors Vibratory

Kita bisa ngirim spésifikasi motor luwih getar yen kita wis mriksa priksaan. Kutipan paling apik bakal dikirim ing wektu sing padha. Motors Getaran Industri kanggo nggunakake peralatan pangolahan kanthi akeh kayata kedher feeders, conveyor, kedher tabel, layar, pangisi tas akeh, unloader tas akeh lan liya-liyane

Tetep dianyari

Nampa nganyari lan warta paling anyar langsung saka tim kita. Cukup email sampeyan ing ngisor iki:

Sogears nawakake meh kabeh produk motor getar listrik sing efisien energi kanggo industri.

sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2020 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.