gambar / 2019 / 08 / 09 / FAQ.jpg

Kepiye milih kothak gear sing cocog karo syarat kita?

Sampeyan bisa ngrujuk katalog kita kanggo milih kotak gear utawa kita bisa milih nalika menehi informasi teknis torsi output sing dibutuhake, kecepatan output lan parameter motor dll.

 

Apa informasi sing bakal kita wenehake sadurunge nggawe pesenan tuku?

a) Jinis kotak gear, rasio, input lan jinis output, flange input, posisi pemasangan, lan informasi motor dll.

b) Werna omah.

c) Jumlahe tuku.

d) Syarat khusus liyane.

 

Kepiye cara njaga kotak gear?

Sawise kothak gear anyar digunakake kira-kira jam 400 utawa wulan 3, lubrication kudu diganti. Sakbanjure, siklus ganti minyak kira-kira saben jam 4000; aja campuran-nggunakake macem-macem merek pelinciran. Sampeyan kudu njaga jumlah pelumas cukup ing omah kotak gear lan mriksa kanthi rutin. Nalika ditemokake yen pelumas kasebut saya suda utawa jumlah wis suda, pelumasan kudu diowahi utawa diisi wektu.

 

Apa sing kudu kita lakoni nalika kotak gearer rusak?

Nalika kothak gir wis rusak, aja mbatalake bagean kasebut luwih dhisik. Hubungi wakil sales relatif ing Departemen Perdagangan Luar Negeri kita lan wenehi informasi sing ditampilake ing papan jeneng, kayata spesifikasi gearbox nomer seri; wektu digunakake; jinis kesalahan uga jumlahe masalah. Pungkasane njupuk tindakan sing cocog.

 

Kepiye nyimpen simpen geard?

a) Dilindhungi saka udan, salju, kelembapan, bledug lan akibat.

b) Selehake blok kayu utawa materi liyane ing antarane kotak gear lan lemah.

c) Unit gear sing dibukak nanging ora digunakake kudu ditambah karo minyak anti-karat ing permukaan, lan banjur bali maneh menyang wadhah kasebut kanthi tepat.

d) Yen kothak gir wis disimpen 2 taun utawa luwih suwe, priksa kabersihan lan karusakan mekanik lan apa lapisan anti-karat isih ana sajrone pamriksan rutin.

 

Apa sing kudu ditindakake nalika swara sing ora biasa lan swara nalika gearbox mlaku?

Iki disebabake kanthi bener saka bolong sing ora rata antarane gandheng utawa bantalan kasebut rusak. Solusi sing mungkin yaiku mriksa lubrication lan bantalan pangowahan. Kajaba iku, sampeyan uga bisa takon wakil sales kanggo menehi saran luwih lengkap.

 

Apa sing kudu ditindakake babagan bocor minyak?

Ikat bolt ing permukaan kotak gear lan priksa unit kasebut. Yen minyak isih bocor, hubungi wakil penjualan kita ing Departemen Perdagangan Luar Negeri.

 

Apa industri gearbox sampeyan digunakake?

Kothak gear kita digunakake ing wilayah tekstil, pangolahan panganan, minuman, industri kimia, eskalator, peralatan panyimpenan otomatis, metalurgi, tabako, perlindungan lingkungan, logistik lan sapiturute.

 

Apa sampeyan adol motor?

Kita duwe pemasok motor sing stabil sing wis coper karo kita kanggo wektu sing suwe. Dheweke bisa nyedhiyakake motor kanthi kualitas tinggi.

 

Apa wektu produk jaminan sampeyan?

We nawakake warrunge setaun wiwit tanggal kapal kapal ninggalake China.

 

Apa Pitakonan? Tindakake Kita!

 

 

Reducer gear helikopter

Gear Helik, Motors Helger Gear

Gear motor kanggo didol

Gear Helikopter, Gear Bevel Spiral, Gear Bevel, motor gear Bevel, Motors Gear Helical, Spiral Bevel Gear Motor

Motor gear Offset

Gear Helik, Motors Helger Gear

Jahitan motor gear cacing helik

Gear Helik, Gangguan Worm, motor Gear Cacing, Motors Gear Helical

Kothak jinis tipis

Gear helis, Giring Bevel

Drive Cycloidal

Gear Cycloidal, Motor Gear Cycloidal

Jinis motor listrik

Induksi Motor, AC Motor

Pemacu kacepetan variabel mekanik

Gear Helikopter, Gear Cacing, Gitar Planét, motor Gapi Planét, Gendakan Cycloidal, Spiral Bevel Gear Motor, Motors Gear Motors, Motor Gear Cycloidal

Jinis kotak gearer kanthi gambar

Gear Helical, Gear bevel Spiral, Gear Bevel

Kombinasi motor listrik lan kotak gear

Gear Cycloidal, Motor Gear Cycloidal

Sumitomo jinis cyclo

Gear Cycloidal, Motor Gear Cycloidal

Kothak Gear Gear Skew

Gandheng bevel spiral, Gear Bevel

 sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2022 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.