Inggris English
gambar / 2019 / 08 / 09 / FAQ.jpg

Kepiye milih kothak gear sing cocog karo syarat kita?

Sampeyan bisa ngrujuk katalog kita kanggo milih kotak gear utawa kita bisa milih nalika menehi informasi teknis torsi output sing dibutuhake, kecepatan output lan parameter motor dll.

Apa informasi sing bakal kita wenehake sadurunge nggawe pesenan tuku?

a) Jinis kotak gear, rasio, input lan jinis output, flange input, posisi pemasangan, lan informasi motor dll.

b) Werna omah.

c) Jumlahe tuku.

d) Syarat khusus liyane.

Kepiye cara njaga kotak gear?

Sawise kothak gear anyar digunakake kira-kira jam 400 utawa wulan 3, lubrication kudu diganti. Sakbanjure, siklus ganti minyak kira-kira saben jam 4000; aja campuran-nggunakake macem-macem merek pelinciran. Sampeyan kudu njaga jumlah pelumas cukup ing omah kotak gear lan mriksa kanthi rutin. Nalika ditemokake yen pelumas kasebut saya suda utawa jumlah wis suda, pelumasan kudu diowahi utawa diisi wektu.

Apa sing kudu kita lakoni nalika kotak gearer rusak?

Nalika gearbox rusak, aja mbatalake bagean dhisik. Hubungi wakil penjualan relatif ing Dinas Perdagangan Luar Negeri lan wenehi informasi sing ditampilake ing jeneng, kaya spesifikasi gearbox ana nomer serial; wektu digunakake; jinis salah uga jumlahe masalah sing ana masalah. Pungkasane tindakake tumindak sing cocog.

Kepiye nyimpen simpen geard?

a) Dilindhungi saka udan, salju, kelembapan, bledug lan akibat.

b) Selehake blok kayu utawa materi liyane ing antarane kotak gear lan lemah.

c) Unit gear sing dibukak nanging ora digunakake kudu ditambah karo minyak anti-karat ing permukaan, lan banjur bali maneh menyang wadhah kasebut kanthi tepat.

d) Yen kotak gearer wis disimpen ing taun 2 utawa luwih suwe, priksa kebersihan lan karusakan mekanik lan apa lapisan anti-karat isih ana sajrone pamrih rutin.

Apa sing kudu ditindakake nalika swara sing ora biasa lan swara nalika gearbox mlaku?

Iki disebabake kanthi bener saka bolong sing ora rata antarane gandheng utawa bantalan kasebut rusak. Solusi sing mungkin yaiku mriksa lubrication lan bantalan pangowahan. Kajaba iku, sampeyan uga bisa takon wakil sales kanggo menehi saran luwih lengkap.

Apa sing kudu ditindakake babagan bocor minyak?

Ikat bolt ing permukaan kotak gear lan priksa unit kasebut. Yen minyak isih bocor, hubungi wakil penjualan kita ing Departemen Perdagangan Luar Negeri.

Apa industri gearbox sampeyan digunakake?

Kothak gear kita digunakake ing wilayah tekstil, pangolahan panganan, minuman, industri kimia, eskalator, peralatan panyimpenan otomatis, metalurgi, tabako, perlindungan lingkungan, logistik lan sapiturute.

Apa sampeyan adol motor?

Kita duwe pemasok motor sing stabil sing wis coper karo kita kanggo wektu sing suwe. Dheweke bisa nyedhiyakake motor kanthi kualitas tinggi.

Apa wektu produk jaminan sampeyan?

We nawakake warrunge setaun wiwit tanggal kapal kapal ninggalake China.

Apa Pitakonan? Tindakake Kita!

sogears manufaktur

Layanan paling apik saka pakar drive transmisi menyang kothak mlebu langsung.

Njaluk ing Tutul

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Langkawi, Shandong, China

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

 © 2020 Sogears. Kabeh hak dilindhungi.